Návštěvník Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 jj disturbia mrte sranda:D.Ten chlapec s mustangem a longhornama v garazi.A pak ten sklep.Sry za OT:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 včera jsem viděl film Sirotčinec... docela nářez ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Všechny díly saw a kanibalové a nebo hory mají oči :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Všechny díly saw a kanibalové a nebo hory mají oči :bash: To jsou teda horory jak svině :X (vyjma Kanibalů který jsem neviděl a prvního dílu saw kterej byl vynikající) Ale jak někdo může považovat film hory mají oči za horor.. Fakt to nepobírám :lol: Já si vždycky myslel, že u hororu se mám aspoň trochu bát, ne se pochcat smíchy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 No, tak zasmal jsem se i u Zahady Blair Witch.. Nevim, zda uz tu nekdo psal, ale super je tez Mlceni Jehnatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Diky za tipy :D pár těch hororů znám ale vetšinu sem neviděl proto si je skusim sehnat :D ... jeste by to chtelo opravdu neco hodne lekaciho... nejakej luxusni horor ... preci jen budeme sedet před chatou popijet nejakej ten alkohol a opravdu se chcem bat jit se i vycurat za roh :D a jit spat az k ranu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Pokud se chcete bát, tak je nejlepší Threads Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Z horrorových filmů můžu doporučit tyto: Spalovač mrtvol Mazací hlava (Eraser Head) Rosemary má děťátko (Rosemary Got Baby) Téměř dokonalý zločin (The Gift) 30 dní dlouhá noc Blair witch 1 :cheesygrin: Spalovač je klasika, vhodná k úvahám o životě před sebevraždou. Mazací hlava -tak to je jeden z největších psychických náporů, které jsem v životě musel zažít - větší deprese jsem chytl jen z Dostojevského knížek. Doporučuji pouštět v temné místnosti, bez pauzy na cigáro, co nejvíc nahlas. Rosemary je taky klasika, místy zdlouhavá, ale i po těch letech pěkně depresivní. Je to horror/není to horror, dle vkusu. Téměř dokonalý zločin je drsná moderní věc, ne nějak násilná, ale perfektně natočená - už v úvodu filmu, po logu filmové společnosti, je vhodné pořádně zesílit repráky - koukal jsem na to kdysi sám v noci a ten hrom mě vynesl ze židle. Ve filmu jsou ještě dvě opravdu hnusné scény - vana a houslista u jezera. Mám tenhle film moc rád. 30 dní dlouhá noc mě velice příjemně překvapila - čekal jsem béčkovou pytlovinu, a až na ten americký konec je to velmi slušná akce, něco jako texaský masakr motorovou pilou. Blair witch 1 - co dodat. Půlka lidí ji nenávidí, půlka miluje. Já ji miluju. Je to humus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 včera jsem viděl film Sirotčinec... docela nářez ;) souhlas 8) snad ani ne o strachu, ale prostě parádní film http://www.csfd.cz/film/231593-sirotcinec-orfanato-el/ jo a uz vysla nenavist 3jka :) http://www.csfd.cz/film/245664-smrtici-nenavist-3-grudge-3-the/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 dobré jsou texaský masakr motoraovou ppilou....pak jezero smrti funny games... nezvratný osud 1,2,3 a pak uz nwm:D neco by se jeste naslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Opravdu nevim kdo se muze bat u Zahady Blair Witch. Jediny co je tam k videni jsou 3 vypatlanci, kteri behaj v lese, pricemz melou obrovsky sracky. Jedinou záhadou na tomto filmu je, jak mohl byt tak uspesny. Ja bych ti doporucil filmy: Noc s nabroušenou břitvou http://www.csfd.cz/film/166235-noc-s-nabrousenou-britvou-haute-tension/ nebo Izolace http://www.csfd.cz/film/220410-izolace-severance/ či Hostel http://www.csfd.cz/film/213591-hostel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Ještě bych doporučil vymítače ďábla. Ďáblův advokát. Resident evil (první díl ostatní stály za hovno a jestě degeneration je supr) Constantine (ani ne moc horror) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 jeste mne napadaj filmy:katakomby a jeepers creepers,pitevna ,bazina,ztraceny ostrov,texasky maskar motorovou pilou:pocatek a na konec rada na pohadku:černé ovce:lol:moc horor to neni ale prej je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 paraku, nadáváš tu do blair witch a pak tu uvedeš (doporucíš) hostel ... kdyby aspoň 2jku to nebylo tak šílený hovno jak jednička ... :roll: ale u filmu typu hostel,saw,nezvratný osud je název horor ... dosti zavádějící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Zrcadla,Patek 13tyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 paraku, nadáváš tu do blair witch a pak tu uvedeš (doporucíš) hostel ... kdyby aspoň 2jku to nebylo tak šílený hovno jak jednička ... :roll: ale u filmu typu hostel,saw,nezvratný osud je název horor ... dosti zavádějící Nevim jestli jsi si vedom toho, ze Blair witch a Hostel je uplne o necem jinem. Mne teda prisla Blair witch daleko nudnejsi nez Hostel. V Hostelu se alespon neco delo, coz o blair witch rict nemuzu. V Blairu jen behali tri idioti po lese a rvali jako pominuti. Netvrdim ze Blair witch nema spatnou myslenku, jen to zpracovani se mi nelibilo. Kdyz tvrdis ze u hostelu, saw atd. je nazev horor dost zavadejici, tak mi pak vysvetli do jakeho zanru bys radil Blair witch. P.S : Kazdy ma jiny vkus, kamo. TO WoKo_O : My asi budem mit neco spolecnyho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 SAW spadá spíše do žánru thriller než horor, kdežto Záhada Blair Witch byla pojata jako horor s dokumentárními prvky (jednoduchá ruční kamera a scény) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 j asi kámo máme jinej vkus...kámo litry krve, řezání očí autogenem je asi 100x zábavější,ale jen pro někoho, kámo ;-) Neříkám že je blair witch něco nadpozemskýho, ale je to klasika žánru a není zas tak zlá.. to je můk názor kámo :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Definuj termin horror. Netvrdim ze blair witch ma spatnou myslenku, jen rikam ze je to odflaknuty, taky co bych chtel za 8 dnu nataceni. Abych to upresnil, mam rad takovy mysteriozni ?horrory?, ale blair witch me nejak za srdicko nechytl. Jsi muj nejlepsi kamarad a mam te moc rad, kámo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 njn můj nejlepší, největší a nejteplejší kamaráde na celým světě hold to slovo přestávám mít rád :) Horor (anglicky horror – hrůza, zděšení) je umělecký žánr, jehož hlavním cílem je u čtenáře nebo diváka vyvolat pocit strachu a děsu. zdroj wikipedie ____ Ty ses u hostelu bál? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 REC - http://www.csfd.cz/film/232793-rec/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heath.Ledger Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Hluboko v lesích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 já bych si stáhnul pokémony....pikachu nebo jak se to píše je strašidelnej až moc X) jinak jak tady lidi píšou -blair witch,hory mají oči,psí vojáci(o tom tady nepadla zmínka myslím)-odehrává se v lese a i v chate x),možná i ten novej halloween,pokoj č.1408,pach krve ale to je trošku pytlovinka a dost sem se bál i u znamení ....starý ale hodně dobrý si myslím,kruh no to je nic moc podle mě..hlavne ta dvojka,texaskej masakr,dům voskových figurýn,sillent hill taky pecka...toť asi vše =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Záhada v Blair witch...to se celé odehrává v lese ;-) zahada blair witch nejvetsi picovina sveta prominte za sprosta slova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Doporučuji shlédnout některé díly ze série Masters Of Horror. Například Imprint, Cigarette Burns, Jessica, Fair Haired Child. Z filmů se mi líbil Americký vlkodlak v Londýně, kdyby z toho záměrně neudělali komedii, tak to mohl být ten nej horror, film je z roku 81, dostal ocenění za masky, které jsou vážně skvělé. Doporučuji se dívat v noci:) http://www.mastersofhorror.net/ http://www.csfd.cz/film/5570-americky-vlkodlak-v-londyne-american-werewolf-in-london-an/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.