rockyzz Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 serii saw doporucuju vsechny dily (ale dvojka je takova nic moc, ale je dobra) podle me je nejlepsi prvni dil saw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Odkdy je Saw horor? To si snad zadnej svepravnej clovek nemuze myslet.. Je to thriller a nechutarna. Horor ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 anonymousi je to horror !!!!! je to thriller a horror a kdybys ses koukal treba na csfd.cz tak tam je napr u saw 4 napsane toto: Horor / Thriller / Krimi takze nevim co skousis ?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 horror.....doporučit?!!?? jsou horrory lekací,akční,brutální,mysteriozní,atd. v každém jsou skvosty ale taky sračky............co se líbilo mi tak jinde odsuzujou a naopak....miluji horrory mám jich doma tak k tisicovce a plno jsem jich ještě nevyděl,ale opravdu zaleží taky na věku koukatele,stylu horroru a pod.mám rád zombií,ale nemůžu sehnat některé ty starší kousky....jinak co doporučit????ruzné styly,takže pátek 13,FREDY,ty japonské(na brnění těla masakr)a ted hit španělsko -taky dobrý...........takže návod žádnej jen si vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 anonymousi je to horror !!!!! je to thriller a horror a kdybys ses koukal treba na csfd.cz tak tam je napr u saw 4 napsane toto: Horor / Thriller / Krimi takze nevim co skousis ?! :D Nezkousim nic. Co je na csfd mne nezajima. Horor je jasne definovan. Mas se u nej bat a ne se poblit. Horor neni o tom mit co nejdele zavrene oci, protoze se proste nemuzes koukat na ty hnusarny, co se mohou libit jen slabomyslnym. Je o tom, ze se bojis atmosfery, temne hudby, pribehu atp.. Proste psychologicky. Pokud bych misto saw natocil film o hovnech, efekt by to melo stejny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 njn můj nejlepší, největší a nejteplejší kamaráde na celým světě hold to slovo přestávám mít rád :)Horor (anglicky horror – hrůza, zděšení) je umělecký žánr, jehož hlavním cílem je u čtenáře nebo diváka vyvolat pocit strachu a děsu. zdroj wikipedie ____ Ty ses u hostelu bál? 8) Na csfd pisou u hostelu horror, tak to asi horor bude. To same u saw. U hostelu sem se moc nebal, ale urcite vic nez u blairu. Zalezi na vkusu, kazdy se boji u neceho jinyho. Ja jsem pouze vyjadril svuj nazor na blair witch jako na nejvetsi sracku co sem kdy videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 to si sracek videl dost malo koukam, kámo :) a kdyz to rikaj na csfd tak to je urcite pravda ... :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: :roll: jesus PS: a mas pravdu , kazdej mame jinej styl ;-) ja se fakt u hostelu nikdy bat nebudu ani trosku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Na csfd pisou u hostelu horror, tak to asi horor bude. To same u saw.U hostelu sem se moc nebal, ale urcite vic nez u blairu. Zalezi na vkusu, kazdy se boji u neceho jinyho. Ja jsem pouze vyjadril svuj nazor na blair witch jako na nejvetsi sracku co sem kdy videl. Aha, takze kdyz na csfd bude, ze Ali G: In Da House je thriller, tak je to thriller? Boze... Jinak ale souhlasim, ze Blair Witch je funny. Nesouhlasim ale, ze Saw je horor.. A at je to napsany treba na .. Hrade :D Stejne jako nesouhlasim, ze Hangover je thriller - to je maximalne komedie, ne thriller. A je mi uplne jedno, ze je to na csfd/imdb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 tak třeba nenarozeni nebo mrtví sníh nebo stahni me do pekla atd.. good hororu je strasne moc sory jestli tady uz nejake sou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Silent hill;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webster1468623614 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Zdar já bych doporučil Pach Krve Odehrává se to v lese a je to velmi good film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.