Návštěvník Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Zdravím vás všechny, jmenuji se Tomáš Polák a.k.a. snakeeater a zastupuji redakci videopořadu Check.point. Co je Check.point? Check.point je internetový videopořad o videohrách a novinkách z herního světa. Kde Check.point najdu? Na našich oficiálních stránkách: http://www.checkpoint-tv.cz/ Nábor Check.point čeká velká budoucnost a chcete-li být součástí této budoucnosti i vy, přijmeme vás s otevřenou náručí. Právě vstupujeme do nové éry, během které chystáme několik změn pro zkvalitnění pořadu. Mezi tyto změny patří i reorganizace redakce, a proto sháníme ochotné lidi, kteří by byli schopni vykonávat alespoň jednu z následujících funkcí: Stříhání videaStříhání je samozřejmě jedna z nejdůležitějších činností při tvorbě pořadu, a proto sháníme někoho, kdo umí kvalitně stříhat video.Úprava zvukuSháníme někoho, kdo by byl schopen upravovat zvukovou stránku videa, zejména vyvažovat hlasitost jednotlivých zvukových stop.Moderování pořaduTvář pořadu dávají Check.pointu zejména moderátoři, kteří čtou text recenzí a jiných rubrik. Potřebujeme tedy někoho, kdo umí plynule mluvit a troufá si na moderátorskou činnost. Zdůrazňujeme, že v pořadu by šel pouze slyšet hlas moderátora, natáčet vás nebudeme :) Psaní rubrikPisálci píší jednotlivé rubriky, tedy preview, recenze, novinky a jiné rubriky. Takových pisálků není nikdy moc, takže pokud umíte psát a vyznáte se ve videoherním průmyslu, rádi vás uvítáme v týmu.Práce ve FlashiNa velice důležitou pozici sháníme taky pokročilejšího tvůrce aplikací ve Flashi. Zatím nemůžeme uveřejnit, čeho se bude tato funkce týkat. Samozřejmě byste pracovali u sebe doma a spolupráce by probíhala prostřednictvím internetu. Kontakt Máte-li zájem o spolupráci, nestyďte se a kontaktujte nás na e-mailu snakeeater@seznam.cz a nějak se domluvíme. Děkuji za pozornost a přeji příjemné paranské zážitky :) PS: Checkujte Check.point ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Hele já bych určitě bych chtěl zkusit. Jediný, co bych vám mohl dělat sou tak jedině gameplaye z X-360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 ja tajne doufam,ze se nebudou hlasit zadny 14-15ky,kteri nezvladaji ani svuj rodny jazyk..ale sry za OT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 oka kluci, kontaktuju vas, jen tak dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 taky bych do toho taky šel. hlásil bych se ale na post moderátora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Jestli mate volný místo pro Psaní rubrik tak bych to vzal :D ... muzeme se domluvit popřípadně mužu poslat některe z mých prací ... kdyžtak sem davam meil ktrerý mam v profilu pro blyzsí domluvu :D Freelanders@seznam.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 tak jo, kluci, vsem jsem vam napsal. jest nekdo by mel zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Ja bych měl celkem velkej zájem o psaní článku do rubrik,nějaké zkušenosti už jsou..Byl jsem v portable-gameru a taky redaktor zaniklého PSPgamer.cz a psp.7x.cz .Momentalně mám dostatek času a určitě bych rád pro Check.Point něco napsal :) Mail: Ondrejrehacek@gmail.com ICQ mám tay na CFku v profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ok, napsal jsem ti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 ja bych mel za¨jem o recenzovani moooc velkej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 ok, napsal jsem ti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.