KapaCZ Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Jonny: Pochybuju. Stejnak těm co dělaj flash na ps3 platěj aby ho neudělali! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Nevim co proti PS3 slim mate mozno neni pohledna ale je to plnohodnotna konzola a funguje rovnako jak PS3 FAT mne zda v pohode 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Tak sony konecne dodrzelo trady ze u vsech PS dali slim verzy a jak tak koukam omlazuji sortyment :D PSP GO a ted PS3 Slim ,ale nesedi mi nanem ten napis ....a taky ta delka vypada jako kdybi nekdo vzal fatko prejel ho valcem dodelal par blbinek a mame tu slimko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 v jednoduchosti je krása, někde mezi ostatními škatulemi (DVD, apod) bude nenápadná, elegantní, to logo mohlo být jiné ale stejně není moc vidět, tvar a velikost mi nepřipadá špatná, a nakonec PS3 slouží k zábavě a né jako nějáký výrazný doplněk interiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 uz se tesim :-D uz vidim ty nabidky v aukcich a bazarech jak kazdy prodava svuj PS3 aby si mohl koupit SLIMaka :-D jinak , ten matny povrch se mi nelibi ... nepasuje k vestrine plasmovych televizi ( maji leskly povrch ) a ruznym doplnkum ktere jsou ve vetsine obyvacich pokoju ( domaci kino , ....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeovoAG Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Me se celkem libi :) ale nevidim zadny duvod pro to abych svou PS3 sel prodat nekam pod cenou jen abych mel doma novou sedivou krabici :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Přesně, PS3 slim přinesla něcé nového, někdo to chápe jako + jiný jako -. Na ps3 slim nepudou OS = žádný linux, to je pro někoho dost podstatné, někomu se zas nelíbí design PS3 slim. takže nevidím taky důvod proč prodávat pod cenou? Někteří si za starou verzi i připlatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dresden Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Někteří si za starou verzi i připlatí. Tak kdo bude chtít starou verzi, může si jí koupit za stejnou cenu jako Slim. Samozřejmě dokud se nevyprodá, ale to bude tady v tom našem zapadákově chvíli trvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Asi vam neco nedochazi... PS3 Slim neni delana pro to, aby si ji koupili stavajici majitele, ale aby si ji koupili ti, kdo jeste PS3 nemaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeovoAG Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Asi vam neco nedochazi... PS3 Slim neni delana pro to, aby si ji koupili stavajici majitele, ale aby si ji koupili ti, kdo jeste PS3 nemaji. ale je delana i pro stavajici majitele je to klasickej kolotoc. Novou koupis a starou prodas a tu zase koupi nekdo kdo by si za ty penize novou nekoupil a je dalsi uzivatel ps3 na svete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 nevidim důvod proč by si stávající majitel fatka musel kupovat slim. zas tak zsadní změny to nemá že by kvuli nim musel přecházet...navíc kdo má fat je asi rád za to že tam muže mít OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 NeovoAG: Jde o to, jak tu kazdy pise, ze nevi, proc by mel prodavat svou FAT a kupovat si Slim... Nikdo vsak nikoho nenuti FAT prodavat, takze tyto komentare jsou naprosto irelevantni. ;) Mne se taky Slim nelibi, ale nevim, proc by tu mel kazdy plakat nad tim, ze ted MUSI koupit nejakeho "blbeho" Slima. Vzdyt vas nikdo nenuti, konzoli uz mate, tak co resit. Slima nechte novym majitelum a je vystarano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marklar1468623706 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 ale jestli to je predelavka z ps3 fat na ps3 slim nebudou ve slimu nejake zmeny v komponechtech jako napriklad lepsi procesor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Je tam 45nm procesor (vykon stejny samozrejme, jen asi min zere), jiny zdroj (pry az o tretinu mensi spotreba celkove) a samozrejme jine chlazeni, protoze je v nove krabici. A prozatim nema podporu Linuxu. Jinak se nic nemeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 technické specifikaci PS3 Slim (oficiálně je to stále PS3) Product Outline: PlayStation®3 (CECH-2000)Product name: PlayStation®3 Product code: CECH-2000 (Charcoal Black) CPU: Cell Broadband Engine™ GPU: RSX® Audio output: LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC. Memory: 256MB XDR Main RAM, 256MB GDDR3 VRAM Hard disk: 2.5” Serial ATA 120GB *1 Inputs / Outputs *2 Hi-Speed USB (USB 2.0): 2 Networking: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) × 1; IEEE 802.11 b/g; Bluetooth® 2.0 (EDR) Controller: Wireless Controller (Bluetooth®) AV output Resolution: 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i (for PAL 576p, 576i) AV output HDMI OUT connector *3: 1 AV output AV MULTI OUT connector: 1 AV output Digital out (optical) connector: 1 BD/DVD/CD drive (read only) Maximum read rate: BD × 2 (BD-ROM); DVD × 8 (DVD-ROM); CD × 24 (CD-ROM) Power: AC 220 – 240, 50/60Hz *4 Power consumption: Approx. 250W External dimensions (excluding maximum projecting part): Approx. 290 × 65 × 290 mm (width × height × length) Mass: Approx. 3.2kg Included *5: PlayStation®3 system × 1; Wireless Controller (DUALSHOCK®3) × 1; AC power cord × 1; AV cable × 1; USB cable × 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanteCZ Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 To je stejný ne? Jediný HW změny jsou menší spotřeba, hlučnost a větrák navíc. K logu - nvm no jesli byl lepší spidermanovsky fond nebo PS2/PSP Ke tvaru - mě se líbí :-D K povrchu - Lepší! Sice nevypadá tak luxusně, ale aspoň se nemusí každý týden leštit... mno, i když někteří na to určitě nesáhli ani jednou :-) A ještě něco, jestli máte PS3 tak slim nekupujte, není důvod... výkon stejný, HDD se dá vyměnit a kvůli designu se to nevyplatí :-) Hlavně že na tom pudou hrát hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Já prodám fat, koupim slim. Mě stačí vědět, že spotřebuje míň, je menčí a lehčí a nehlučí = to je vlastně důvod proč jsem prodal 60GB verzi a kopuli 40GB, to bylo zlepšení, ale slim bude ježtě tižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Toho chlazeni bych se bal,jelikoz mam 40GB verzi,ktera by snad mela byt vyrabena stejnou technologii jako PS3 Slim (mozna se pletu). Fat je velky,tim odhaduji,ze i lepe chlazeny a presto ho obcas dost slysim a Slim je podstatne mensi,tak aby nehlucil vice,aby se uchladil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Hlučnost je menš,í to potvrdili ti co byly na gamescomu. 45nm technologie už tam je(jak napsal tekken90). Záleží jakou verzi 40GB máš mrkni jsem tam se to dovíš : http://www.edepot.com/playstation3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Příjde mi hezčí než ta stará. Začínám uvažovat o koupi, ale to si ještě počkám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 S tou mensi spotrebou to nakonec taky neni tak horke... Hlasali sice o tretinu mensi spotrebu, jenze to plati oproti prvnim 90nm modelum, ktere mely zraci maximum na 380 W. Jenze 65nm modely (2007-2009) uz mely max na 280 W, coz je oproti Slimovu 250 W jen nepatrne vyssi. Ve vysledku to pri soucasne zatezi bude zrat uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 250 W?? To je divné podle tabulky co jsem našel spotřeba PS3 je 160W, první modely měli 200w max, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Jestli tam nepsali prumernou realnou spotrebu. ;) Mimochodem, zda se mi to, nebo se u PS3 Slim uz neotaci logo PS, jako u drivejsich modelu? To mrnave barevne otaceci logo se mi vzdy strasne libilo. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ps3 80gb 65nm/65nm má 130watt, tak kolik může mít slim 45nm->100watt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.