pozitro Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Souhlasím, tlačítka nejsou moc důležitá, ale dělají své... Mě přesvědčil hlučnost a spotřeba konzole,.. OFF TOPIC// Kde jsi sehnl bílou PS3? Japonsko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 ja jsem se sLIM spokojeny, nehluci, je mala takze se vejde i tam kde se normalni verze vejit nemohla, jediny co me stve, je to, ze pouzili lesklej povrch u tlacitek, misto kam se saha prakticky porad je porad zasrany od otisku.... grrr... jinak parada, nizsi spotreba je urco velky + ktery se pozna na uctu za elektrinu. A design celkove mi rozhodne neprijde "lacinej" ... je stylovej, piano povrch dneska uz nefrci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Zdravím všechny pařmeny. Zhruba za 2 měsíce si chci pořídit ps3 nejlépe slima( PS3 Slim 120GB )- Chtěl bych vědět, z vašich zkušeností, kdo vlastní PS3 Slim, jestli se přehřívá nebo jestli jsou s ním nějáké problemy. PS3 Fat není špatný, ale proč si nekoupit novější konzoli PS3 Slim 120GB za téměř skoro stejnou cenu. A taky se mi u Slima líbi design, je praktický. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 sice nevlastním slima mám fatko a myslím si že velký rozdíl zas tak nebude až na jiný vzhled,kapacitu a jeho zmenčení jestli hledáš velkou kapacitu tak se už prodává PS3 Slim 250GB za nějakejch 8500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Pokud ti to k necemu bude tak spoluzak ze skoly vlastni Slima a peje na nej jenom chvalu prehrival se mu ale mel to akorat spatne umisteny kde malo cirkuloval vzduch jinak je snim spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Ja mam slima od patku a zatim zadny problem, pri hrani se konzole nijak nezahriva. Jenom si zatim nemuzu vubec zvyknout na ovladani strilecek analogama, doufam ze to bude jnom otazka casu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 sice PS3 nemám, ale lidi maj radší Fatku kvůli dotykovým tlačítkům bo co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 To je pravda ze stary PS3 maj senzorova tlacitka a PS3 Slim ma normalni. Me to nijak nevadi zatim jsem pouzil tlacitko jednou kdyz jsem PS3 poprve zapnul, od ty doby delam vsecko pres menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Mě stačí těch 120 GB ps3 slim, co říkáte? Hlavně ať se to teda nepřehřívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 dobře ho umísti a pobeží ti ok, když se ti líbí není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Měl jsem snad všechny verze PS3 a Slim se mi líbí nejvíce i po designové stránce, nehledě na to že je mnohem prakticťější, co se přehřívání týče tak problém nemám a hlučnost je opravdu skvělá, moje teda není skoro vůbec slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Jasný, vyfotil jsem místnost kde ps3 bude.. Mrkněte, snad to je dobře umístěno. :D 1. http://s1.imgupload.cz/img/64249/PaKLQ/m-stnost.jpg 2. http://s1.imgupload.cz/img/64250/RK5FP/objemm-stnosti.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 sice PS3 nemám, ale lidi maj radší Fatku kvůli dotykovým tlačítkům bo co :) lidi = 1 člověk aneb Michi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Zakhle blízko sebe bych jí neměl:) teplo které vyzáří je opravdu velké:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Jasný, vyfotil jsem místnost kde ps3 bude.. Mrkněte, snad to je dobře umístěno. :D1. http://s1.imgupload.cz/img/64249/PaKLQ/m-stnost.jpg 2. http://s1.imgupload.cz/img/64250/RK5FP/objemm-stnosti.jpg Není to nejhorší, ale víc místa kolem sebe by jí rozhodně neuškodilo;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 chci se zeptat když mám televizní sotelk na PS3 který je ve tří stra uzavřen je to dobré umístění ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 chci se zeptat když mám televizní sotelk na PS3 který je ve tří stra uzavřen je to dobré umístění ? Určitě není, měl by kolem ní být tak 30 cm volného prostoru z každé strany (doporučuji já) a neměla by být v blízkosti nebo dokonce stát na dalších zařízeních, které by mohly vydávat teplo (video, receiver, dvd prostě něco z toho, co máš v té skříňce). A nebo to zkus, ale já bych to nedělal, protože tím PS3 zbytečně zatěžuješ a jestli si elektroniky vážíš, tak to tam prostě nedávej:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 PS3 mám na stojanu akorát se tam vejde do výšky z jedné strany od levého prka je to tak 20 cm a z pravé tak 5 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Super, díky všem za odpovědí. Jdu teda dotoho SLIMA 120 GB. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Kde budes kupovat? Na megahry.eu maji ted vybornou cenu (nejnizsi v CR) a uz maji i kameny obchod v Praze. Ja tam nakupuji uz dele a muzu jenom doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 ja ho koupil v Electro Worldu za 7490,- vc DPH. Myslim, ze se vyplati takovyhle veci kupovat spis v kamennym obchode nez pres net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Na megahrach ho maj za 6990kc s dph. a kamenny obchod prave ted maji uplne nove na Palmovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 100% v Electro Worldu, mám radši kamené obchody než eshopy a podobně, už jsem na to jednou dojel a to s iPhonem 3G.:) U kamených máš lepši, že to nikde nemusíš složitě posílat tu reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Vzdyd uz jsem 2x psal ze maj kamenej shop ted nove na Palmovce. Ale to je jedno, kupuj kde uznas za vhodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Vzdyd uz jsem 2x psal ze maj kamenej shop ted nove na Palmovce. Ale to je jedno, kupuj kde uznas za vhodne. vsak vporadku, a propo jestli to maj i v kamenny prodejne za tu cenu co si psal, tak to je hodne mazec. ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.