twissters Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 jasný, je to jedno:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 PS3 Fat rlz ! :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 co je na fat rulezniho? Nepochopim ... tlacitka? Naco? Ja na PS3 nesahnul od ty doby co ji mam (na tlacitka) - vsechno delam pres ovladac... a jestli je rulezni to ,ze fat zere vic proudu, vic hluci, vic se zahriva, tak fakt RLZ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Skoda jedine kompatibility s PS2 hrama a pro nekoho asi instalace Linuxu/Win XP (i kdyz nedovedu si predstavit plnohodnotne pouzivani jenom s ovladacem), nektery PS2 pecky bych si rad zahral ale dalsi konzoli uz fakt kupovat nebudu. Jinak je podle me Slim urcite lepsi nez stary model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 souhlas s MicHi, FATko je proste lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Hej podporuje ten novej 240gb nebo kolik ma mít ps2 hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Hej podporuje ten novej 240gb nebo kolik ma mít ps2 hry? Nepodporuje. Tady v Evropě to podporovala jenom 60GB verze. První si přečti topic pro začátečníky, když sem něco píšeš;) A má 250 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 a seš s nim spokojený?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Jen pro moji zvědavost má slim externí zdroj ? jako je to u předešlých PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Jen pro moji zvědavost má slim externí zdroj ? jako je to u předešlých PS Nene, má ho zabudovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Taky mam PS Slima ikdyz priznam vice se mi libila klasicka verze a dotykove tlacitky byly efektni a proste vypadal stylove ale okolnosti chtely jinak a sel jsem do Slima uz si zacina zvykat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Heh, fakt me udivuje kolik lidi vyvadi z miry jenom blby dve tlacitka, kdyz cela ostatni konzole je nadupana k prasknuti a uplne super. Jeste kdyz na ty tlacitka nemusi krom prvniho spusteni a sparovani ovadace clovek vubec sahnout. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Slim je v pohode, akorat podle me neni moc "Slim", ale za to muze asi velikost posledni PS2, ktera je jako knizka pro deti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Heh, fakt me udivuje kolik lidi vyvadi z miry jenom blby dve tlacitka, kdyz cela ostatni konzole je nadupana k prasknuti a uplne super. Jeste kdyz na ty tlacitka nemusi krom prvniho spusteni a sparovani ovadace clovek vubec sahnout. :D Ja na ty tlacitka taky nedam dopustit ;) Podle me je to naprosto efektni reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 vlastním taky ps3 slim a nemuzu si stezovat mam 250gb verzi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Nevite nahodou jestli jde na slimku udelat taky fan test jako na puvodni PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Přidám i svůj názor na umístění podle mne tvůj prostor je v pohodě! Jak by mělo být PS3 umístěné co se prostoru týče je určitě i v manuálu u něj! Já osobně mám PS3 pod televizí z jedný strany mám tak 10cm z vrchu 15 - 20 cm z druhé tak 30 cm a zezadu tak 15 - 20 cm a z nepřehrál se nikdy je to tedy fatko ale jsem maximálně zpokojený a běží mi bez problému... A kdybych kupoval teď tak do Slima klidně půjdu porád je to PS3 a to je pro mě důležitý;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak jsem konečně viděl PS3 slim na vlastní oči. Lidi, to vám je vóóóšklivýý ! :-) Ještěže SONY udělala nejdřív "fatko" a pak až "slimko" - protože kdyby to bylo naopak, měl bych teď 2 slimka a až by vyjela designově nádherná a ušlechtilá fatka, tak bych se závistí asi uslintal ... Jistě jsem si teď pobouřil zástupy novopečených "slimkařů", co tady budou argumentovat spotřebou, praktičností a podobnými nesmysly. Nechám jim slovo, však to je to jediné, co jim zbývá :-) Nechi nikoho urazit, je jsem vyjádřil svůj názor a potěšení nad tím, že mám za ty peníze doma navíc i něco pěknýho :-) Souhlaste, odporujte. Nic nenaděláte ! M. Ja na ty tlacitka taky nedam dopustit :wink: Podle me je to naprosto efektni reseni. Nejde jen o ty dotykový tlačítka - celej ten design je jakoby z jinýho světa - PS3 je návrat na rozoranou zem ... ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Na megahrach ho maj za 6990kc s dph. a kamenny obchod prave ted maji uplne nove na Palmovce. zda se, ze trochu pritvrdili...ted sem tam koukal a maj ho za 7190 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 mirod7174 konecne mluvi jak ze skutecneho sveta! Tak to uz se nemusim bat kdyz mam podporu - PS3 Slim je strasne oskliva!! Tak a ted do me, hehe... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 tak možná se někomu nelíbí ale mě je trošku sympatická a zaleží to na každém jak si vybere já mám původní tak je jasný že prostě původní je lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 stejně vůbec nejde tak o vzhled ale co ta konzole umí PS3 jako PS3 ja mám slimku ale fat je taky pěkná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 taky pridam svou trosku do mlyna...fat je proste hezci a vypada jako neco za co stalo za to dat ty penize. fatko proste vypada jako drahej a naslapanej kus hardwaru. slim je sice mensi a tenci,ale ten design je proste nemastnej neslanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 ale zase se neuhnape a nezapatla coz je pro ty co maj male dite (napr ja :) ) vyhoda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 tak musis svyho potomka odyzolovat od sve PS3 :D A nebo ho odnaucit na to sahat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.