Slimák Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Chtěl bych se zeptat majitelů PS3 Slim, jak jsou spokojeni s hlučnostíM Mám Slim verzi čtyři dny a oproti fat verzi mi příjde dvakrát tak hlučnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 nevim jak hluci FAT verze, ale pravda ,ze SLIM taky fouka... ale to je tema vetrakama, ty proste hlucej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 tak fouka i slim, ale naprosta pohoda. Pokud vam tohle prijde hodne, tak zkuste na chvili XBOX a hlavne jeho mechaniku ;). Ja jsem spokojenej na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Me to prijde taky v pohode a to i v noci, kdyz zrovna nemam sluchatka a mam televizi hodne tise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 ale bylo by zajimavy videt v PS3 120mm vetrak, misto tech malejch, na 5V, zajimalo by me jak by si s tim designeri poradili... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Pokud vim, tak žádná PS3 neměla malej větráček na 5V:D je tam myslim dokonce 140mm fan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.