rabur Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 ahoj chtěl bych se zeptat jestly neexistuje nějakej program pro pc přes kterej se dělaj nds hry. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 to asi ne. Je par programku na tvorbu her na mobil , ale to je prece jen o necem jinem. Muzes skusit hledat ,ale pochybuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 omg .. ano zde na forum jsou dva programy na to... a to bych rad vyděl na mobil program... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Ty v..e divej se trochu tady na forum!!!!! http://console-forum.net/showthread.php?t=41861 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rabur Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 hned po tom co sem založil tohle téma tak jsem jee našel oba dva ty prográmky ale pochybuju o nějakejch programech na mobil o tvoření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rabur Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 ale nevíte někdo jak udělat přes ten prográmek aby to šlo hrát přes dvě dska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 přes to :D ? lol to je spíš editor než programovani omfg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rabur Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 a nedá se přes nějakej prográmek to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 LOL, tak to fakt ne.. Naopak, Sir_Jarousek rikal, ze programovani pro DS je dost brutalni (MNOHEM tezsi, nez treba pro PSP).. Natozpak nejaky program :D Takze na to honem zapomen a jdi zpet radeji hrat uz nejake vytvorene hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rabur Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 no já bych chtěl udělat přes nějaký prográmek hru která by šla hrát přes dvě ds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 četl si post nad tebou ? myslíš si, že to je tak jednoduchý ? Jak je vidět, zatim si toho asi moc nedělal, tak ti radim "drž se už u hotovejch her" pro tebe to bude lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 hele jesli furt si myslíš že ds maker je všemožny ale wifi mode? Skus se učit C# a C++ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 no já bych chtěl udělat přes nějaký prográmek hru která by šla hrát přes dvě ds jo to sem na tebe zvedavej ty programatore. a ty chces programovat na dva dotykovy? pche jo a na mobil jsou, sice jednoduche skakacky ale de to! jo a nejdriv si zalozil tema a az pak ses kou! priste to udelej obracene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Jak řikal Anonymous_,Co jsem viděl samply kodu tak je to fakt maras...možna tak zkusit LUA,je několik LUA playeru i pro NDS.....Co jsem zkoušel tak LUA na NDS zas takovej problém není :) (když jsem portoval cZRace z PSP na NDS ;)) Můj CzRace je kompletně opensource,takže když mě napíšeš na PM,klidně ti souirce pošlu at se podívaš jak ta LUA vypadá :) Jinak ten NDS game maker je taky funkční ale tam neuděláš ani PONG či PAC-MANa xD btw.: Investuj trochu času,uč se programovat a pak furt nehledej "programky" na to a to ,to,to,to a to...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rabur Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 no nevim jak se učit programovat , jestly z nějakých stránek a nebo jestly je knížka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceTower Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 no nevim jak se učit programovat , jestly z nějakých stránek a nebo jestly je knížka... Tak to v tom pripade nechtej delat hry:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deny1468623682 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 na PC hry je Windows Game Maker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rabur
ahoj chtěl bych se zeptat jestly neexistuje nějakej program pro pc přes kterej se dělaj nds hry.
Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.