palos Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Pokud si chces snim domluvit tak rikam zajed si za nim a hezky si to vyrikej popripade mu naprav fasadu adresu mas tak neni co resit klidne si tam zajed i s vice lidma pokud to nemas daleko noojo ale ja jsem z prahy a on z ceskejch budejovic no a stejne jsem mladsi nez on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 No tak si sebou vem kamose, a neni nahodou z Kutny Hory? (sam si to tu nekde psal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 A ty si věděl, že ti posílá ipod s nefunkční baterkou? Tak nám trochu víc řekni v jakém (údajném) stavu ti ho měl poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 No tak si sebou vem kamose, a neni nahodou z Kutny Hory? (sam si to tu nekde psal) jo sorry ja se spletl, ano je z kutne hory PJanis: řekl, že jen urval drát od baterky, když rzebíral ipoda a že předtím fungoval.:( známý to dnes udělal (opravdu krásá práce s mikropájkou) a nejde nabát, zapnout, nic... max. najít opravnu a trochu si zainvestovat:( a nebo dohodnout at zaplati tu skodu co natom zpusobil (jako ze by zaplatil opravu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 palos : No jsi na nejčastějším místě .. v prd*li ..Sice to přišlo ale v jakém stavu ? No vidíš asi moc nadšený nejsi tak si to nech opravit a uvidíš na kolik to víjde a když tak ať ti třeba zapltí něco ne? Jestli to není jenom drátek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 mě je sice 12 ale!umím se prát táta něco naučil hehe......normálně vem si kámoše....řekni jim že jim zaplatíš cestu a jestli kouří tak řekneš že jim dáš na krábu(já kouřím nezdravě....kdyby někdo měl blbý upomínky:D)pojedeš tas s 2kámošema....normálně se u něho stavíš a když řekne že ti nic nedá tak mu hubu s kámošema rozkopeš tak že voči se mu budou kutálet po silnici:D(vtip) ne prostě jím přebarvíš barák na červeno...ehm jenom tečky....a nebo když bude souhlasit tak si vezmeš NDS a něco z bytu třeba jeho klávesku,myš a LCD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 No udělal si chybu, že si to vůbec měnil. To si ten Ipod musel asi chtít vážně hodně, když jsi přistoupil na takovéto podmínky. Jedině, že to dáš do nějaké opravny a necháš si to spravit, samozřejmě za to zaplatíš, protože za všechny chyby se platí. Nečekej, že on ti něco zaplatí, kdo by se do toho taky hrnul něco platit. On je sice šmejd, že ti poslal takto pokažený Ipod, ale ty si zase hezky řečeno hrozně důvěřivý, že jsi to bral. Buď si k němu teda můžeš zajet, zaklepat na jeho dveře, ukázat mu účtenku ze servisu a chtít po něm ty peníze, což by snad relativně ještě mohlo nějak vyjít kdyby se u toho naskytli jeho rodiče. Nebo si teda můžeš nabrat nějaké kamarády jak ti tu někdo radí (což taky není nejlehčí, protože všichni dělají frajery, že by někoho zmlátili, ale jak příjde k něčemu takovému, tak mají strach a nebo by se prostě jenom nechtěli zaplétat do něčeho, co není jejich problém, což je pochopitelné), ale toto je podle mě nic moc varianta, ze které by nevzešlo nic dobrého a nebo bys tam ještě mohl přijet se svýmy rodiči a to by taky mohl dostat strach nebo by se mohli domluvit vaši a jeho rodiče na nějakém způsobu náhrady. Ale všechno je to na tobě no... Promysli si, co se ti vyplatí nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 mě je sice 12 ale!umím se prát táta něco naučil hehe......normálně vem si kámoše....řekni jim že jim zaplatíš cestu a jestli kouří tak řekneš že jim dáš na krábu(já kouřím nezdravě....kdyby někdo měl blbý upomínky:D)pojedeš tas s 2kámošema....normálně se u něho stavíš a když řekne že ti nic nedá tak mu hubu s kámošema rozkopeš tak že voči se mu budou kutálet po silnici:D(vtip) ne prostě jím přebarvíš barák na červeno...ehm jenom tečky....a nebo když bude souhlasit tak si vezmeš NDS a něco z bytu třeba jeho klávesku,myš a LCD.... Jo dá mu přes hubu jako tvůj otec a pak co ? Ještě si odnese jeho Pc ? To můžu jít já za tebou taky.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 to jo no...jak dělaj kluci frajery a pak nechtěj....ja řečeno taky malilinko dělám frajera že každýho zbiju a bojím se cikánů:D:D.....ale tak řekni rodičům ať tam s tebou zajedou a nebo tam dojed s nejakým větším kámošem třeba kterýmu je 14-15 a jedte spolu metrem....nevím jak tobě ale mě kámoši vždycky pomůžou když v něčem sem...ehm zachraňují mě furt:D.....palos zkus to projednat s rodiči....ví ubec o tom?:D ale fagt projednej to s nima a abyste moc neutráceli na benzínu tak si kupte jízdeku vlakem za 40kč pro každýho než aby jste hodili 600 kč cestou autem.....jinak nic jiného ti nezbývá...a nebo se můžeš modlit k bohu že k vám přijede ferrari samo nastartované a v obalce bude...sry za ten ipod:D //EDIT:jocker moc si nevyskakuj...ja jsem neříkal že muj otec....a ne PC...jestli ty si myslíš že pc je obrazovka tak budiž:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 necetl jsem tuhle diskuzy celou..ale presne jak urcite nekdo radil..jedine mozne reseni je tam si zajet a vyrikat si to..najit si nekoho starsiho pro jistotu a jet tam..nemusis se hnedka uchylovat ke rvacce ale proste v klidu nejdriv jestli to poslal..atd nebo rict at ti to nds vrati atd atd..a kdyz ne tak teprve pak se uchylit k nasily..veci typu rozkopat mu hubu ze se mu budou valet oci po zemi bych vynechal..staci ho proste normalne zmlatit..a rict mu pak at ti to da..kdyz porad nebude souhlasit tak pokracovat dokud nerekne tady mas svoje NDS..kdzy to prezenes tak budes mit jeste ty problemy na to bych se vykaslal.. BTW:lachtane,pokud tuhle diskuzy jeste ctes tak: :D pokud se dohodli pres ICQ tak je to kazdemu uplne jedno,to same pres mobil atd..protoze tyhle veci neslouzi jako dukazni material..ja ti muzu klidne na ICQ psat jak te zabiju,vykradu,atd a mas smulu,protoze to proste NENI dukazni material..:) kdokoliv ti mohl zjistit heslo,kdokoliv mohl byt zrovna u tveho PC,atd atd..tyhle veci jako dukazni material brat nejdou..jako dukazni material jde brat kupni smlouva nebo treba doklad o poslani,atp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 a proto panstvo kupovat jen z ruky do ruky i kdyz to taky nemusi vijit jak ma bouzel skrite vadi sou ze zacatku k ne nalezeni PS : pak me jeste na padlo vim ze to nic neni ale aspon tady nenapali dalsi domluvit se s moderatorama tohle fora jestli by nemohli neco snim udelat jen naznacuji asi kazdej vi co tim myslim:-) prosim admini neberte to jako poruseni fora dekuji za prominuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 kurwa uz me zacinate mrdat palici.... palosi: tobe tak jak sem ti napsal do vzkazu: nech si to opravit ale ja ti to nezaplatim platil jsme ti uz jednu opravu, pokud mas zajem napis a ja ti poslu nds a vse co si mi k nemu dal a ty mi posles ipoda, jesli chces prijed ale maximalne to skonci rvackou, ja ze sebe delat blba nenecham, uznavam ze sem se zachoval velic hnusne tim ze sem te tejden vodil za nos, ale zase sem ti poslal ipoda + 200kc a nejrychlejsi cestou( taky sem za ni zaplatil ) dale uz resim se smokem cz na pmku jestli teda prijede nebo ne, nesnasim frajirky co machrujou a pak s eukaze ze jim je 12 a deaj haury... dale s tim cvekem: je mi 16, v prispevku kde sem napsal je mi 14 je preklep ma tam byt je TI 14, na blogu mam 15 ale blog sme uz rok neaktualizoval jelikoz nemam pass... este nekdo neco? palosi znova se omlouvam ale ipod mi od mihala prisel funkcni( ja pri vymene skla urval dratz od baterky) ten sis nechal za mi prachy pripajet a ipod nejde, nwm proc dalsi opravy platit nebudu pokud chces vymenime na zpet pokud ne uz to neni ,muj problem, dal kdo chce prijet do kutny hory, rad s nekym pokecam a kdyz nebude chtit kecat muzeme dat fight... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 mě je sice 12 ale!umím se prát táta něco naučil hehe......normálně vem si kámoše....řekni jim že jim zaplatíš cestu a jestli kouří tak řekneš že jim dáš na krábu(já kouřím nezdravě....kdyby někdo měl blbý upomínky:D)pojedeš tas s 2kámošema....normálně se u něho stavíš a když řekne že ti nic nedá tak mu hubu s kámošema rozkopeš tak že voči se mu budou kutálet po silnici:D(vtip) ne prostě jím přebarvíš barák na červeno...ehm jenom tečky....a nebo když bude souhlasit tak si vezmeš NDS a něco z bytu třeba jeho klávesku,myš a LCD.... na to ze ti je 12 ses nakej mc drsnej, kdyby na me prijela parta 12 letejch fakanku rekl bych mladsi segre a ty by je dala sama... kdyby si byl starsi asi bych se stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 na to ze ti je 12 ses nakej mc drsnej, kdyby na me prijela parta 12 letejch fakanku rekl bych mladsi segre a ty by je dala sama... kdyby si byl starsi asi bych se stavil hele ja si najdu opravnu ale jesli za opravu dám fakt moc penez tak to je fakt na hov*o!!!:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 hele ja si najdu opravnu ale jesli za opravu dám fakt moc penez tak to je fakt na hov*o!!!:( jak chces nabizim ti vse co si mi dal nazpet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 jak chces nabizim ti vse co si mi dal nazpet... hele zeptam se znamejch coto asi stoji a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 2Palos: já být tebou, vezmu všechny věci zpátky a pošlu ten ipod emossovi. Na jednu stranu jsem ti fandil, ale na druhou stranu to vypadá, že jsi nepoučitelný.. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 mě je sice 12 ale!umím se prát táta něco naučil hehe......normálně vem si kámoše....řekni jim že jim zaplatíš cestu a jestli kouří tak řekneš že jim dáš na krábu(já kouřím nezdravě....kdyby někdo měl blbý upomínky:D)pojedeš tas s 2kámošema....normálně se u něho stavíš a když řekne že ti nic nedá tak mu hubu s kámošema rozkopeš tak že voči se mu budou kutálet po silnici:D(vtip) ne prostě jím přebarvíš barák na červeno...ehm jenom tečky....a nebo když bude souhlasit tak si vezmeš NDS a něco z bytu třeba jeho klávesku,myš a LCD.... ty si slusnej idiot..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 wind...no seš vid...když to říkáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 mě je sice 12 ale!umím se prát táta něco naučil hehe......normálně vem si kámoše....řekni jim že jim zaplatíš cestu a jestli kouří tak řekneš že jim dáš na krábu(já kouřím nezdravě....kdyby někdo měl blbý upomínky:D)pojedeš tas s 2kámošema....normálně se u něho stavíš a když řekne že ti nic nedá tak mu hubu s kámošema rozkopeš tak že voči se mu budou kutálet po silnici:D(vtip) ne prostě jím přebarvíš barák na červeno...ehm jenom tečky....a nebo když bude souhlasit tak si vezmeš NDS a něco z bytu třeba jeho klávesku,myš a LCD.... Jezis, no ty ses ubozak.. Jestli Te to, co pises, naucil otec, tak je to na socialku.. Docela si Te dovedu predstavit.. Vypatlanej frajirek, co vsechny nasere a kdyz ti nekdo jde dat do huby, tak si srabsky s sebou vemes kamose.. To bych si na tebe fakt pockal nekde venku, az pujdes sam, a vymaloval fasadu tobe. S iPodem se to melo asi takhle.. Nejdriv ho mel snad Michaalek, ale rozmlatil se mu digitizer a iPod jinak normalne fungoval. Pak ho prodal emossovi i s novym digitizerem - ktery jsem objednaval z eBaye ja. Pak se emoss pokousel (neuspesne) vymenit digitizer a pri tom evidentne vytrhnul kabel od baterie (a mozna jeste neco.. to nevim). Pak uz to jen vymenil s palosem. Ackoliv je emossovo chovani dost neseriozni, tak se ho tady musim zastat - myslim, ze opravdu nevedel, co je tam rozbite.. Palos, kdyz kupuje neco rozbityho, tak musi tusit, ze s tim mohou byt problemy. Jeste par dotazu pro palose: zkousel jsi to napojit kabelem k PC a nabit to? Baterie se mohla UPLNE vybit, tak proto to nemusi reagovat. Dalsi vec je, ze tam jeste nekde muze byt spatny kontakt.. S displejem atp. iPod/iPhone jsou strasne krehke a nehorazne na rozebirani haklive - sam jsem se u sveho iPoda presvedcil.. Slozil jsem ho a proste nefungoval. Staci mala hovadina a nezapne se. A jsi si jisty, ze jsi ten dratek pripojil na spravne misto? Dalsi vec - opravdu jste to pajili mikropajkou? Pokud do toho nekdo hrabal transformatorovou pajkou, tak jste mohli EMPem odpalit zakladku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Jezis, no ty ses ubozak.. Jestli Te to, co pises, naucil otec, tak je to na socialku.. Docela si Te dovedu predstavit.. Vypatlanej frajirek, co vsechny nasere a kdyz ti nekdo jde dat do huby, tak si srabsky s sebou vemes kamose.. To bych si na tebe fakt pockal nekde venku, az pujdes sam, a vymaloval fasadu tobe.S iPodem se to melo asi takhle.. Nejdriv ho mel snad Michaalek, ale rozmlatil se mu digitizer a iPod jinak normalne fungoval. Pak ho prodal emossovi i s novym digitizerem - ktery jsem objednaval z eBaye ja. Pak se emoss pokousel (neuspesne) vymenit digitizer a pri tom evidentne vytrhnul kabel od baterie (a mozna jeste neco.. to nevim). Pak uz to jen vymenil s palosem. Ackoliv je emossovo chovani dost neseriozni, tak se ho tady musim zastat - myslim, ze opravdu nevedel, co je tam rozbite.. Palos, kdyz kupuje neco rozbityho, tak musi tusit, ze s tim mohou byt problemy. Jeste par dotazu pro palose: zkousel jsi to napojit kabelem k PC a nabit to? Baterie se mohla UPLNE vybit, tak proto to nemusi reagovat. Dalsi vec je, ze tam jeste nekde muze byt spatny kontakt.. S displejem atp. iPod/iPhone jsou strasne krehke a nehorazne na rozebirani haklive - sam jsem se u sveho iPoda presvedcil.. Slozil jsem ho a proste nefungoval. Staci mala hovadina a nezapne se. A jsi si jisty, ze jsi ten dratek pripojil na spravne misto? Dalsi vec - opravdu jste to pajili mikropajkou? Pokud do toho nekdo hrabal transformatorovou pajkou, tak jste mohli EMPem odpalit zakladku.. ano, skoušel jsem to dát na USB, a nic. ani se nerozsvítil display, nešel zapnout ipod. drátky jsou na správném místě, dělal mi to sestry známý (žeto udělá jen za 200) a všechny kabely (3) odpájil, vyčistil to místo a znovu připájil. ano dělal to mikropájkou a drátky jsou jak byly předtím. jo a ještě: když jsem poprvné otevřel ipod tak jsem viděl že v tom někdo už něco dělal. s pájkou. určitě to nebyla mikropájka(!!) jo a ještě... neznáš opravnu v praze? nejlépe praha 9?? a co by to mohlo stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Opravnu bohuzel neznam - sam jsem ji kvuli svemu iPodu tenkrat hledal.. Kdyz jsem se ptal v jedne Apple prodejne, jak je to s Apple prodejnama, tak prej prakticky v CR nejsou - zadne ofiko - pouze nejaka neoficialni.. Reklamace atp. se pry resi novym kusem.. Takze tvoje jedina nadeje je si to opravit sam nebo to prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Opravnu bohuzel neznam - sam jsem ji kvuli svemu iPodu tenkrat hledal.. Kdyz jsem se ptal v jedne Apple prodejne, jak je to s Apple prodejnama, tak prej prakticky v CR nejsou - zadne ofiko - pouze nejaka neoficialni.. Reklamace atp. se pry resi novym kusem..Takze tvoje jedina nadeje je si to opravit sam nebo to prodat. me by asi bylo jedno cotoje za opravnu ale prostě bych to chtěl mít spravený:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 hod do elektrowordu nebo jak se to menujeXD:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 hod do elektrowordu nebo jak se to menujeXD:D a tam mi to spraví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.