snake300 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Chcic se zeptat a poradit jestli jde normálně vytvořit instalační DVD s Windows XP ( N-lite). Důvod je ten že momentálně potřebuju DVD a ne CD protože mi mechanika čte jen DVD :cry: . Je na to třeba nějaký jiný postup či SW ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Když XP stáhneš jako obraz, nebude problém ho tak vypálit na DVD a pak by měl tak i fachat ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake300 Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Já si taky myslím že tam není žádný rozdíl. Ale vždycky sem instaloval ze CDček takže s DVD nemám žádný zkušenosti sakra :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 No tak to skus ne ??? to je takový problém ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake300 Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Tak to mám taky v úmyslu. Nejdřív sem si to chtěl ověřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Jde to v poho, všechno už vypaluju na dvd, cd už ani nekupuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 tak to testni an RWčku :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 jde to, taky mám XP na DVD ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 některe verze XPckach (ty uz upravené...) sou tež primo na DVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake300 Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Jojo taky si myslím že CD sou k ho*nu už :D Takže dám DVD a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake300
Chcic se zeptat a poradit jestli jde normálně vytvořit instalační DVD s Windows XP ( N-lite). Důvod je ten že momentálně potřebuju DVD a ne CD protože mi mechanika čte jen DVD :cry: . Je na to třeba nějaký jiný postup či SW ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts