Anonym Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 cau,nevite jak se davaji cheaty na acekard 2i aby potom sly na NDSi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 V nastaveni acekard menu musis zvolit ENABLE CHEAT and REPLAY. Pote, kdyz najedes na hru, tak stiskni X a pokud hra ma cheaty, muzes si je tam navolit. Pokud ne, tak mas holt smulu. Zvolis a musis ulozit. Az potom spust hru. (pokud ti hra bude blbnout, nebo se nerozjede, tak ty cheaty vypni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonym Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 V nastaveni acekard menu musis zvolit ENABLE CHEAT and REPLAY. Pote, kdyz najedes na hru, tak stiskni X a pokud hra ma cheaty, muzes si je tam navolit. Pokud ne, tak mas holt smulu. Zvolis a musis ulozit. Az potom spust hru. (pokud ti hra bude blbnout, nebo se nerozjede, tak ty cheaty vypni) tak jsem to udeleal na Pokemon Platinum a objevily se tam asi cheaty,naptr.misc codes nebo all item codes(select+up) tak jsem najel na All items(select+up) a dole byla nabidky:REBUILD, BD SELECT, SAVE, CANCEL, dal jsem save a spustil jsem hru,ve hre jsem zmacknul Select+sipka nahoru a nic...... a ENABLE cheats jsem dal edit:jo tak mi to uz jde,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Anonym
cau,nevite jak se davaji cheaty na acekard 2i aby potom sly na NDSi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.