Anonym Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 cau,nevite jak se davaji cheaty na acekard 2i aby potom sly na NDSi? Citovat
0 penthaler Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 V nastaveni acekard menu musis zvolit ENABLE CHEAT and REPLAY. Pote, kdyz najedes na hru, tak stiskni X a pokud hra ma cheaty, muzes si je tam navolit. Pokud ne, tak mas holt smulu. Zvolis a musis ulozit. Az potom spust hru. (pokud ti hra bude blbnout, nebo se nerozjede, tak ty cheaty vypni) Citovat
0 Anonym Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 V nastaveni acekard menu musis zvolit ENABLE CHEAT and REPLAY. Pote, kdyz najedes na hru, tak stiskni X a pokud hra ma cheaty, muzes si je tam navolit. Pokud ne, tak mas holt smulu. Zvolis a musis ulozit. Az potom spust hru. (pokud ti hra bude blbnout, nebo se nerozjede, tak ty cheaty vypni) tak jsem to udeleal na Pokemon Platinum a objevily se tam asi cheaty,naptr.misc codes nebo all item codes(select+up) tak jsem najel na All items(select+up) a dole byla nabidky:REBUILD, BD SELECT, SAVE, CANCEL, dal jsem save a spustil jsem hru,ve hre jsem zmacknul Select+sipka nahoru a nic...... a ENABLE cheats jsem dal edit:jo tak mi to uz jde,diky Citovat
Otázka
Anonym
cau,nevite jak se davaji cheaty na acekard 2i aby potom sly na NDSi?
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.