Brento Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 u mě je na 1. místě FF7: Crisis Core:? u me uz taky :wohow: v te dobe sem FF neznal :? Citovat
tekken90 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 u me uz taky :wohow: v te dobe sem FF neznal :? sem si nevšim že to je starý :oops:.....ale to swat bude asi taky dobrý...doufám Citovat
LukDM Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2007 krátkej ale pěknej trailer http://pspupdates.qj.net/SWAT-Target-Liberty-trailer-souped-up-for-E3-2007/pg/49/aid/96882 Citovat
_John_ Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2007 Praveze prvni dily swatu vypadali az do tretiho dilu zrovnatak (z ptaci perspektivy) :) Takze na tom asi nic poradne ani posrat nemuzou, jen oprasej starej koncept do novy grafiky. Asi jako kdyby vyslo dalsi GTA ve stylu prvniho dilu, jenze z hodne hustou grafikou. I kdyz na GTA to je blbej priklad, ale napriklad se chysta remake prince of persia v novy husty grafice (ne 3rd person shooter, ale klasicka plosinovka) - tohle je neco podobnyho. Stara dobra hratelnost a koncept v novym kabate (i kdyz nemuzu rict jak moc dobra hratelnost, tu puvodni 2D verzi jsem nikdy nehral, ale pamatuju jak jsem byl zmlsanej obrazkama z ty hry v casopise). Citovat
Waiet Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2007 Jo ale ten půjde na XBOX 360,na ten live store ,bo jak se to jmenuje.Bohužel....:cry: Jinak když tak žhavě diskutujete o FF7,je o dost lepší než předchzí díly.Já totiž hrál FF2(port) a moc mě to nechytlo. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.