Brento Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 u mě je na 1. místě FF7: Crisis Core:? u me uz taky :wohow: v te dobe sem FF neznal :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 u me uz taky :wohow: v te dobe sem FF neznal :? sem si nevšim že to je starý :oops:.....ale to swat bude asi taky dobrý...doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 krátkej ale pěknej trailer http://pspupdates.qj.net/SWAT-Target-Liberty-trailer-souped-up-for-E3-2007/pg/49/aid/96882 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Praveze prvni dily swatu vypadali az do tretiho dilu zrovnatak (z ptaci perspektivy) :) Takze na tom asi nic poradne ani posrat nemuzou, jen oprasej starej koncept do novy grafiky. Asi jako kdyby vyslo dalsi GTA ve stylu prvniho dilu, jenze z hodne hustou grafikou. I kdyz na GTA to je blbej priklad, ale napriklad se chysta remake prince of persia v novy husty grafice (ne 3rd person shooter, ale klasicka plosinovka) - tohle je neco podobnyho. Stara dobra hratelnost a koncept v novym kabate (i kdyz nemuzu rict jak moc dobra hratelnost, tu puvodni 2D verzi jsem nikdy nehral, ale pamatuju jak jsem byl zmlsanej obrazkama z ty hry v casopise). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Jo ale ten půjde na XBOX 360,na ten live store ,bo jak se to jmenuje.Bohužel....:cry: Jinak když tak žhavě diskutujete o FF7,je o dost lepší než předchzí díly.Já totiž hrál FF2(port) a moc mě to nechytlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.