Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Freedom 2

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

WTF... hrajem uz questy v Lvl* a idem na posledny nesplneny quest co tam je mam zabit 3 mamuty a zobrat z nich maso ci co... ale ako ukaze ukazku ze som ich nasiel nabehne na mna velky Monster... co s nim ?!

pockej du to zkusit ja to vsecko sundam na ranu ...tz lvl* posledni q jo?

btw2: rozhod sem se udelat podrobny navod by me jak na jednotlive wywerny a opicky a podobne zmetky az do lvlu**** mozna i ty sbiraci sepisu

edit2: aha tak uz to vidim spatne sem cetl ne posledni q ale posledni nesplneny :O

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OMFG! Jakože nejsem fanda takovejhle her ale tohle mě opravdu chytlo...! A je to celkem těžký :ziped: a to jsem teprv na začátku :roll:

potřebuješ s něčím help? sedím tu a hraju ten q pro shadowa ...tak mam mezitím běháním trochu času

btw: ten khazu je takova mala uvrestena bestie ,pockejte az ho budete muset sundat :D

Odkaz ke komentáři

pockej du to zkusit ja to vsecko sundam na ranu ...tz lvl* posledni q jo?

btw2: rozhod sem se udelat podrobny navod by me jak na jednotlive wywerny a opicky a podobne zmetky az do lvlu**** mozna i ty sbiraci sepisu

Budeme ti vdacny a take vecicky napr. ake veci potrebujem na vylepsienie zbrani a kde ich najdem by sa mi tiez hodili ;)
Odkaz ke komentáři

Budeme ti vdacny a take vecicky napr. ake veci potrebujem na vylepsienie zbrani a kde ich najdem by sa mi tiez hodili ;)

staci mi napsat co za zbran myslim druh zbrane a vypisu ti to jak to de po sobe co za mats a kde ho sehnat

lvl* posledni q jo? v Moh 1 nebo 2? v moh 2 je posledni ze mas sundat 3 bile opice teda myslim ted sem to toiz dodelal no mozna ze sem omylem vzal jiny :P jestli moh1 tak ho hodim na kartu a taky to projdu...

Odkaz ke komentáři

Jasne videjka mozes skusit nejake tie 5-10 minutove a upnut ich na YouTube pokial ti to tvoja kamerka vydrzi...

tak ja potrebujem vylepsit tie Double-Swords - dvojte mece co mas v obcoch rukach... prisiel som v tej dedinke ku tomu predavacovi co tam ma macku a tam som pozeral co mi treba... z jedneho som mal 2 a z jedneho 1 a neslo mi vylepsit... :(

Odkaz ke komentáři

Jasne videjka mozes skusit nejake tie 5-10 minutove a upnut ich na YouTube pokial ti to tvoja kamerka vydrzi...

tak ja potrebujem vylepsit tie Double-Swords - dvojte mece co mas v obcoch rukach... prisiel som v tej dedinke ku tomu predavacovi co tam ma macku a tam som pozeral co mi treba... z jedneho som mal 2 a z jedneho 1 a neslo mi vylepsit... :(

tz ches svoje dualy(bone sythe ) na bone sythe + z 96 attack na 126? ok monster bone (S) to sezenes z kazdeho vetsiho monstra a pak znam jedno misto kde ji sem tam vyhrabe ...a pointed claws mas jak sem psal z toho posledniho hunting qestu kde mas sundat 3 bile snezne opice v sektoru 7 tusim ...

tak zas si nejsem tema claws jisty du sejmout par raptoru myslim ze z nich to je taky nevim jestli v tom delaji rozdily...

a potrebujes od obou 2 vzdy to cislo za /(lomitkem) udava pocet potrebny k UG to cislo pred je pocet ktery mas takze si sezen este od jednoho co ti chybi..

edit: začal sem dělat na návodu na MoH2 ,netuším jak dlouho mi to zabere zítra nástup na novou školu atd atd atd ..teď sem u popisu druhého q...

Odkaz ke komentáři

2panteon: kludne zaloz novy topic, povolujem ti to aby tu nebol bordel a aby sme to nemuseli hladat stale ;) ked zalozis topic daj si tam za sebou tak 6 prispevkov na kazdy Level aby si nemal vsetkych 6 Lvl v jednom prispevku ok?

zatím mam 2q popsané zítra udělám sreens kdyz sbírám atd atd a teď popisuju vlastnosti zbraní a druhy... topic zalozim az bude návod hotov..

Odkaz ke komentáři

neprejte si me jak bude dalsi sraz :D ja uz v jednicce davam skoro vsechny ty velky draky a Mamuth najednou rekne ze de hrat dvojku!!!! Mate ale stesti ze ta postava de prenest tak aspon neco.. kazdopadne mam radost ze ste konecne pochopili proc nas to tak bavilo.. no asi si tu dvojku stahnu...

a kdyby nekdo chtel poradit v jednicce tak sem tady

Odkaz ke komentáři

neprejte si me jak bude dalsi sraz :D ja uz v jednicce davam skoro vsechny ty velky draky a Mamuth najednou rekne ze de hrat dvojku!!!! Mate ale stesti ze ta postava de prenest tak aspon neco.. kazdopadne mam radost ze ste konecne pochopili proc nas to tak bavilo.. no asi si tu dvojku stahnu...

a kdyby nekdo chtel poradit v jednicce tak sem tady

Šmarjá proč ste z Brna :( neplánujete někdy sraz nějaký že bych dojel autobusem :)

Odkaz ke komentáři

ale ted nevim kterej myslis.. jestli jich mas donest 5 nebo kolik tak je to "v poho" hlavne pouzivej sonic bomby..

ale pokud jich mas donest 10 tak na to kasli.. to je tak pro 2-3 lidi.. hlavne prvni co udelej tak vsechny questy za toho villige chiefa..

jo tady je drsnej navod.. hlavne pri noseni vajicek se hodi

http://www.gamerhelp.com/ps2/MonsterHunter/111520.shtml

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
ale ted nevim kterej myslis.. jestli jich mas donest 5 nebo kolik tak je to "v poho" hlavne pouzivej sonic bomby..

ale pokud jich mas donest 10 tak na to kasli.. to je tak pro 2-3 lidi.. hlavne prvni co udelej tak vsechny questy za toho villige chiefa..

jo tady je drsnej navod.. hlavne pri noseni vajicek se hodi

http://www.gamerhelp.com/ps2/MonsterHunter/111520.shtml

Ja je teda kuchal i na těch 10xliver sám a můžu doporučit: sebou 8x sonic bomb (2 jsou v bedně pokud si to dobře pamatuju), 10x gunpowder, 10x screamer, pár small barrel bomb (taky je to vyhazuje, nejlepší jsou když vidíte že se chystá vykouknout a plivnout) ale hlavně dual kudly a řezat do hornich ploutví, po pár ranách je to vyrazí a navíc už jsou pak polomrtví :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu