werty Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Když jim o těch skinech neřekneš tak to nezjistí ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 přišel jsem na to proč to hází někomu engine errory. je to tím že máte steam zaplej v českym jazyce. i když ho máte vyplej tak to hra pozná. takže přepněte steam do angličtiny apujde vám to :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Skiny nejsou ZAKÁZANÉ jsou to jen bláboly :-/..... kdyby byly zakazáné tak na serverech nikdo nehraje protože by měli všichni ban že mají skiny xD... Arcane : díky za radu o tom jsem ještě nevěděl ... PROSÍM Gamesíka o promázaní nebo kohokoliv jinýho :-* díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Skiny nejsou ZAKÁZANÉ jsou to jen bláboly :-/.....kdyby byly zakazáné tak na serverech nikdo nehraje protože by měli všichni ban že mají skiny xD... Arcane : díky za radu o tom jsem ještě nevěděl ... PROSÍM Gamesíka o promázaní nebo kohokoliv jinýho :-* díky Jsou zakázané např. 100% na zaparit.cz kámoš kvůli skinu dostal ban!!! A 90% serverů je zakázané má,myslím že by se žádnému adminovi serveru nelíbylo,kdyby místo teroristů hráli klauni :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Blbost. Skiny vidi jen ten co je ma stazeny. Takze pro nekoho tam opravdu misto T muzou behat klauni ale pro ostatni jsou to normalni Tecka jako vsude jinde. Jestli se nevyfotis a neposles jim screen tak to nemuzou zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Jsou zakázané např. 100% na zaparit.cz kámoš kvůli skinu dostal ban!!!A 90% serverů je zakázané má,myslím že by se žádnému adminovi serveru nelíbylo,kdyby místo teroristů hráli klauni :dozey: Zakázané být můžou, ale jak asi podle tebe administrátor nebo kdokoli jiný zjistí, že je skiny máš? Když jim to řekneš tak je jasné, že se podle toho zachovají. Ale na zapařit.cz jsem hrál dost dlouho byl jsem v první desítce jednou tam přišel administrátor a zeptal jsem se jak je to stěma skinama a on mi řekl, že je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Ale věčina větších public serverů to pozná :-),mají některé stažené a kontrolují to(zrovna zaparit wertycally na tom trvá hodně) Věčinou ty menší a klanové na to kašlou .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Tak to jsem teda vubec nepochopil. Admin si ty skiny sice stahne, ale porad to nevysvetluje jak pozna ze je ma i ten druhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Negto, myslím si že jsi úplně mimo mísu. Admim prostě nemůže poznat co ty máš za skin to je jako kdybych chtěl poznat co máš za tapetu i když si dám stejnou jako máš ty tak stejně nebudu vědět jestli tu tapetu máš také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Dobrý,v tom máte asi pravdu ještě jsem to nějak nezkoušel ale bavil jsem se s adminem jak jsem jedno onbjednával server a prý existuje nějaká aplikace/plugin co to zjístí,ale osobní zkušenosti nemám a nebudu se za to bít,když si nejsem jistý xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Ježiši vy máte hodně tvrdou palici že to nepochopíte... :-/ STOP DISKUZE O SKINECH !!! ======== PROSÍM O PROMAZÁNÍ Skiny vidíš jen ty !,pokud samozřejmě je nemá nastavený server ..! A je obrovská kokotina,že bys za skiny dostal BAN výmysl jak sviňa ... DOST už nechci nic slyšet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regedo Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 skiny jsou zakázané = ban, když ti na to prijdou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 A jak asi mohou prijit na skiny.. Skiny mas jen ty, to se neda poznat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Regedo TEBE ZABANOVAT ty zasr*** SPAMERE !!! Anonymku když seš online prosím vše promaž díky :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.