jartoo Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2010 jen naisntalujes,,, krome samozrejme vice moznosti ( skvely je treba youtube video streaming) si napr. nasdilis sloku s filmama....a das START SHARING, napise ti to , ze uspesne sdilis a pak uz jen v xku jdes do video library a vyberes TVERSITY,,,tam uz standartne projizdis tvuj adresar,,,maximalni jednoduchost Citovat
lama37 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2010 Tak teď sem zkoušel to tversity a zjistil jsem že mam o dost horší obraz než přez media center nevíte čim by to mohlo bejt Citovat
jartoo Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2010 prave dalsi update WMC, tak jdu zkouset opet a zase... tak pokrok,,, uz je tam mezi testama spojeni ROUTER - WMC v pohode, pise pripojeno,,,ale media center proste nespustim, porad stejne hlaska ---- loader CONTACTING a konec,,,,connection TERMINATED Citovat
Skywalker Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2010 Čau, prosím Vás o pomoc. Chci si spojit můj Xbox s PC přes Windows Media Center. Napíšu menší postup jak to mám. Mám Wifi, od wifi mám sítovej kabel do routeru (OvisLink) a z routeru mám sítovej kabel taženej do PC. Pak mám z Xboxu sítovej kabel taženej do routeru. Když na Xku zkouším test spojení, tak se mi Xko spojí akorát s Network a s PC už ne. Když jsem to zkoušel udělat podle návodu, jaký je na první stránce, tak když dám v PC ve Win. Media Center - nastavení, poté zařízení Extender, tak mi to žádný zažízení nenašlo, tak dám přidat, opíšu 8 místnej kod, který opíšu z Xboxu a napíše mi to, že žádné zařízení nebylo nalezeno. Pak když se kouknu do Centrum sítových připojení -> tak Xko tam nějak vidět je, ale nejde na něj kliknout nic. Prosím Vás o radu, předem Vám moc děkuji! Citovat
jartoo Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 tak jak jsi to vyresil, jestli ano,,ja v tom porad tapu, a na ceste mam jinej router, nevim co delam spatne, ale myslim, ze mi vymena pomuze,,,dam sem pak vysledek, a mozna bych ti mohl poradit, lepe s tim fungujicim,,,u me tedy zadna zmena, porad dopadne dobre maximalne test spojeni - live, s pc a media center jen nekdy! ale synchro dokoncit, to nikdy,,, Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.