will Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Na gamespotu jsem si četl nově ohlášené tituly a nejvíc mě zaujalo WWE SmackDown! vs. RAW 2008 a samozřejmě Tiger Woods 08...měl by být on-line....na co se těšíte vy? Kterou hru byste si přáli na Wii konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Já rozhodně baseball, ale i kdyby vyšel tak určitě ne v ČR ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 OMG, tak na WWE smackdown..... určitě ne, protože to je u mě nejhorší hra v dějnách... :roll: ale golf by moch bejt dobrej :) :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 tesim se na elebits ! to bude totalni pecka ! uz se tesiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sash Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Dobrej bude Mortal kombat:Armageddon... Má vyjít zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Jednoznačně Manhunt 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Артём Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Pořád chybí fotbal, kromě jednoho Maria nic není, snad se povede ta FIFA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 no me se dobre (i graficky) hraje Transformers... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 no me se dobre (i graficky) hraje Transformers... juuj jake to je ? napis o tom neco ... na to jsem moc zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Na gamespotu jsem si četl nově ohlášené tituly a nejvíc mě zaujalo WWE SmackDown! vs. RAW 2008 a samozřejmě Tiger Woods 08...měl by být on-line....na co se těšíte vy? Kterou hru byste si přáli na Wii konzoli? Konečně někdo, komu se také líbí hry z WWE prostředí;-) Po technické stránce patří tyhle hry IMHO mezi nejlepší bojovky vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Ted na podzim vyjde dost dobrých her... těším se na MoH: Heroes 2 (hlavně ten multák),Metroid Prime 3: Corruption,Manhunt,Resident Evil: Umbrella Chronicles a Guitar Hero III: Legends of Rock,Rayman:RR2... no prostě toho bude hodně... Ještě na to mít prachy... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Konečně někdo, komu se také líbí hry z WWE prostředí;-) Po technické stránce patří tyhle hry IMHO mezi nejlepší bojovky vůbec. WWE prostředí mě fascinovalo před deseti lety....je to sice divadlo, ale skvěle sehraný....uvidíme jak si s tím poradí pro Wii ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 no ten resi umbrella chronickles muze byt moc dobry ... kazdopadne se tesim na metroid ... a nevite jestli u nas uz vysly elebits (eledees) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 juuj jake to je ? napis o tom neco ... na to jsem moc zvedavy co ti k tomu mam napsat :-)) pekna grafika i dobra hratelnost. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Артём Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Uz aby u nas byli v prodeji ty nove ovladace, pistole a ten drzak na samopal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonieMcRea Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 podle me bude mazec Star Wars the force unleashed a NFS pro street Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 Star Wars to bude mazec.. to se muj mladej snad poser... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 Tak ted sem videl video ze Super Mario Galaxi a pokud budou prachy tak do něj du (až vyjde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 skuz te vochekovat wiiso.com a NFS pro street tam myslim je uploadovany hele a nemate nekdo linky na gamesy ktery nemaj asi 58 partu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Tak já to s hrama pro Wiičko vidím zatím asi takhle ... rozdělím to: 1) Totál pecky - skvělé hry které rád hraju Super Mario Galaxy Mortal Kombat Armageddon Rayman Raving Rabbits Crash of the Titans Super Paper Mario Zelda Mario Strikers Charged Football Wii Sports 2) Skvělý hry - který ale nehraju (ne z důvodu že to není dobrá hra, ale že to není šálek mé kávy kapišto) Metroid Prime 3 Resident Evil 4 3) Průměr - ani čehý ani hot Bust A Move Super Monkey Ball Mario Party 8 4) Odpad - totál shit Table Tennis SSX Blur Need for Speed: Carbon Pangya Golf Harry Potter and the Order of the Phoenix Tak to vypadá že pořádný hry dělá akorád Nintendo. Ostatní výrobci jsou jenom takový příživníci co chtějí vydělat na popularitě Wiička a portují různé hrůzy odjinud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Já se už dost těším na MoH:H2 na Wii (hlavně na ten online a na Battletion wars 2 (doufám že se to tak píše) - vypadá to dost dobře... Jo a ještě Guitar Hero a Mario Galaxi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 ja se rozhodne tesim na pro eolution soccer a taky na residenta umbrellu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Rozhodně Mario&Sonic Olympic Games a Mario Kart Wii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Tak na co se nejvíc těším na Wiičku - samozřejmě až to vyjde v PAL: One Piece - Unlimited Adventure uvidíme jaké to bude na wiičku, si to pamatuju na GBA a tam to byla bomba Balls Of Fury tohle je velká zábava na NDSku, tak na wiičku by to mohlo být ještě lepšější. Battalion Wars 2 no tohle je jasné ... už aby to tu bylo :wohow: Bleach Shattered Blade rubačka, na NDS docela slušné ... uvidíme Mario Kart Wii no jestli se Nintendo bude snažit jako se snažilo u Super Mario Galaxy ... hmmm to by mohla být pecka Geometry Wars: Galaxies tohle je taková blbinka, hrál jsem to na Xbox 360, fakt zábava ... Guilty Gear XX Accent Core rubačka - JAP i USA verze jsou, EUR ne :cry: No uvidíme ... :wohow: PS: a málem bych zapomněl Street Fighter IV, tedy jestli vůbec pro Wii vyjde. (ale dělá to Capcom ne, tak by mohlo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 Poradna pecka bude urcite Wii FIT, zejmena diky novemu rozmeru ovladani podlozkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.