werty Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Umí někdo nějaké triky se zapalovači ? Vyfoťte a ukažte jaký máte. Kolik Vás stál ? A jestli máte nějakou příhodu s těmito zapalovači tak ji napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dede1468623622 Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Umí někdo nějaké triky se zapalovači ? Vyfoťte a ukažte jaký máte. Kolik Vás stál ? A jestli máte nějakou příhodu s těmito zapalovači tak ji napište. Nemam zippo, mam STAR, bohužel mi došel benzín, ale triky nějaké umim ( cca 5 ) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 naucil jsem se cca 4-5 takovych tech zakladnich..ale ten zbytek fakt nezvladam..spis kouzla hezke s tim umim :D ale jen 2 :D..ale svuj vlastni zipak nemam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 jo o triky jsem se taky pokoušel:D ale nic moc jsem neuměl:D neměl jsem ani zippo ale něco z blešáku za 30,- a stačilo mi to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Nechal jsem si poslat origo Zippo, kterej mě vyšel na něco přes 500,- a pak jsem si tam nechal vygravírovat nick a znak :).. Jinak umim jen základy, ale mám v plánu učit se dál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Jo když je řeč o zippo: tak jak dlouho tam vydrží benzín? Protože měl jsem takovej shit za 100,- a ten benzín tam byl tak 5dní a pak se vypařil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Sadet ten mam taky ten benzin tam vydrží tak ten tejden je to podletoho jak často to otevřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 ten sem mel taky,ten benal se hend vypari to je pravda,a ja sem to mel za chvilku prazdny protoze sem si s tim furt dokola hral:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Sadet ten mam taky ten benzin tam vydrží tak ten tejden je to podletoho jak často to otevřeš jj přesně tak já měl něco za 30,- nový:D (i s 5ml benzinu):D a vydrželo mi to taky nějak týden. pochybuji že by bylo zippo nějak "zatěsněné" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 ahoj, mám 2 zippáky a jeden star od pumpy(sračka), už jsou hodně starý, ale pořád fungujou dokonale. http://img88.imageshack.us/gal.php?g=img4551.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 mel sem zippo a pak taky nejakej z blesaku a docela sem s tim neco daval ty zaklady no asi ho zase vytahnu a koupim benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Někdo přidal do PSP sekce filmy triky se zipákem. Tak máte dost velký podklad pro učení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Někdo přidal do PSP sekce filmy triky se zipákem. Tak máte dost velký podklad pro učení nojo, ale to by chtělo sehnat někoho kdo to reuploadne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 hodně videí je na youtube př: http://www.youtube.com/watch?v=Duj_g0WuQF8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 tak já mám jeden star z Benziny už je prázdnej koupil sem si tu malou lahvičku s benzínem ale asi sem to nějak blbě zavřel a benzín je fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinosek Odesláno Březen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2023 Stalo se vám, že jste si zippo zapalovač poškrábali? Je zde jedna zajímavá možnost a sice nechat si toto poškrábání zakrýt. Například pěknou rytinou nebo obrázkem na míru. Na tomto originálním webu tohle dělají a musím říct, že za mě velká spokojenost- https://www.gravon.cz/originalni-zippo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2023 P více než 10 letech neaktuální a nezajímavé... Zkus to jinde. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.