ZydarCz Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Zdravím. Mám problém s mou CD/DVD mechanikou SONY DVD-ROM DDU 1613 a LG DVD vypalovačkou HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10. Z nějakého mě neznámého důvodu, přestaly obě tyto mechaniky automaticky otevírat cd i dvd jako dřív, nebo k tomu alesponˇ vybízet, takže je musím prostě otevírat "ručně" a navíc se mi každá z těchto mechanik objevila "dvakrát". Kdykoliv otevřu složku tento počítač má každá nějaký duplikát a všechny čtyři jsou označeny jako jednotka cd-rom, což myslím nebyly. Tím pádem mám vlastně čtyři mechaniky, a v podstatě nevím která je která. V systémových informacích jsou ale stále uvedeny jen ty pravé. A na závěr ještě jeden problém: Když vložím do obou mechanik prázdné dvd nebo cd jediné čeho dosáhnu je, že se ani neobjeví ve složce Tento počítač, mechaniky se jen protáčejí (podle zvuků) a žádné prázdé cd nebo dvd nenačtou.Nanejvýš zamrzne počítač. Tím pádem nemůžu ani vypalovat či zálohovat své věci... Jakmile spustím Nero 9, jediná mechanika uvedená k vypalování je najednou Image Recorder, i když to byla výše uvedená vypalovačka. Nerem to ale není, zkoušel jsem i jiné vypalovací programy a přeinstal Nera 9 a prostě žádný zálohovací program "nevidí" vložené prázdné dvd. Prosím o radu, pokud možno podrobnější, jsem jen laik a tohle mi strašně rve nervy. Předem všem děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Napred bych zkousel vypojit jednu mechaniku a nechat tam vzdy jednu pokud by nebyla zadna zmena zkus kazdou z mechanik v jinem PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 no podle mě to může být kablíkama nebo se dotoho dostalo trochu víc šťávy než bylo rádo třeba při bouřce. Ale já tomu taky nerozumim a je to jen můj subjektivní názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Neistaloval si nejaky virtualni mechaniky (Daemon Tools, Alcohol 120%, atp..) ? Skus je odynstalovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZydarCz Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 I když jsem virtuální mechaniky odinstaloval tak stjně nic. Musel jsem preinstalovat win a teď to šlape. Doufám že mě to už nepotká znova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.