kopy Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hmm tak to je divny :( tak zkus projet vsechno a nejak to urco pujde nebo at poradi nekdo zkusenejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 jsem to jeste nezkousel ale treba u syphonu to same ze nejde multak ale pouze singl pres GS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 tak to bude asi tak no, diky malcu... jinak super hra, doporucuju... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Tak uz cervy hraju taky, zatim me hrozne chytil puzzle mod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Tak uz cervy hraju taky, zatim me hrozne chytil puzzle mod. jj puzzle mě taky chytil ... neví někdo, jak na 23level(nejsem si jistej, ze zbraní tam je navýběr jen "svářečka" a ty traverzy) - jsem se tam seknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 jj puzzle mě taky chytil ... neví někdo, jak na 23level(nejsem si jistej, ze zbraní tam je navýběr jen "svářečka" a ty traverzy) - jsem se tam seknu Tak tam jeste nejsem, hraju to zatim chvilku a neni moc casu jsem asi kolem 14levelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 hh ja si to vcera stahl njn je to nasol :D parim ve skole o prestavkach :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Tak ja se vcera nez jsem sel spat nejak seknul u puzzle 22, sakrys nejak se mi to nedarilo vymyslet :( EDIT: Tak jsem to udelal, jsem byl vcera asi fakt ochrapanej, ze me nenapadlo dolezt tam dolu a tam pustit tu ovci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 jj puzzle mě taky chytil ... neví někdo, jak na 23level(nejsem si jistej, ze zbraní tam je navýběr jen "svářečka" a ty traverzy) - jsem se tam seknu Tak tohle je asi 24 level, ted jsem ho dodelal...musis pomoci jedny traverzy vylezt na tu hlavni plosinu, pomoci druhy traverzy prelezt tu prvni prekazku s minou vevnitr, druhou prekazku projedes svareckou a zbydou ti 2 svarecky, jednou schodis do vody prvniho cerva, skocis na plosinku k druhymu a shodis dalsi svareckou druhyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Tak tohle je asi 24 level, ted jsem ho dodelal...musis pomoci jedny traverzy vylezt na tu hlavni plosinu, pomoci druhy traverzy prelezt tu prvni prekazku s minou vevnitr, druhou prekazku projedes svareckou a zbydou ti 2 svarecky, jednou schodis do vody prvniho cerva, skocis na plosinku k druhymu a shodis dalsi svareckou druhyho... heh, tak to by mě nenapadlo, že tam na ten druhej ostrůvek doskočim :lol: díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 vsak kdyby nekdo neco nevedel tak tady napiste a ja vam poradim jen musite dobre popsat ten level uz si to vsechno nepamatuju uplne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 hele sem asi blbej , ale jak tam pustim pro dva hrace na jednom psp ? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 das custom game a tam pridas normalne 2-4 hrace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 do Wormsů se budou moct stahovat nový "vychytávky" :D http://pspupdates.qj.net/Worms-Open-Warfare-2-downloadable-content-to-be-released-every-Friday/pg/49/aid/105506 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 ooooo :-O tak to bude násol :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 ..hrajete nekdo infrastructure multiplayer? (kdyztak muj nick atryCZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 ..hrajete nekdo infrastructure multiplayer?(kdyztak muj nick atryCZ) ..koukam, ze zadna reakce:( ..tak jeste jedna vec..nevim jak poradne pouzivat CHAT.. ..kdyz du do chatu, tak tam mam moznost pouzit par preddefinovanejch vet, ale lidi si tam normalne pisou.. ..ale ja proste nedokazu nijak spustit tu klavesnici na psani..a zkousel sem veskery kombinace tlacitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATES007 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ahoj můžeš prosím poradit jak se připojím na multiplayer?po netu...pořád po připojení na net to chce nějaké kody ba heslo nebo co to je....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.