Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bidmanie? Co to je?

Ingnition

Recommended Posts

Zdravím,

všimnul jsem si zde reklamy na http://www.bidmanie.cz/. Zajímalo by mě co to je za další reklamní trik? Já tomu osobně nevěřím že kdybych si teď koupil za 300 Kč tzv. Bidy tak bych dostal PS3 třeba za korunu. To je pro mě prostě hloupost. Nevíte někdo jak to s tím je doopravdy? Co jsem se ale na netu koukal, je tam toho plno podobných webů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

takovejhle aukcí je mraky...podle mě jsou to fake-y...prostě přihodíš, prodlouží se čas a takhle furt. na týhle bidmanii je ale celkem 12 aukcí a nikde nikdo...pokud jo tam tam podle mě přihazujou boti a je možný že nikd nikomu nic neodeslali protože to "vyhrává" vlastní firma. akorát vydělaj na těch bidech

tohle všechno jsou blbosti.. bonus.cz apod stránky... přece ti nikdo neprodá věc v hodnotě 8000 Kč za 300kč, aniž by na tom vydělal...

právě že těma bidama co si kupuejš na tom podle mě hodně vydělaj. za přihození 1 koruny nebo kolik se přahazuje dáváš ve skutečnosti třeba dvacku kuvli nákupu těch bidů

Odkaz ke komentáři

FAKE to pravděpodobně není ..;)

:arrow: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33713

Jeho pravidla jsou odlišná od klasických aukcí a umožňují vítězům získat i velmi drahé věci za zlomek normální ceny.

Jak je to možné? Na Bonus.cz se na dražené zboží v podstatě skládají všichni přihazující. Než se zapojíte do aukce, musíte si totiž zakoupit takzvané bony, což je název pro speciální dražební měnu. Základní cena jednoho bonu je osm korun, ale díky nejrůznějším bonusům při nákupech většího množství je možné ji i znatelně snížit. K prvnímu nákupu bonů navíc dostávají všichni uživatelé 100 procent bonů zdarma. Po nákupu bonů se již můžete účastnit libovolných aukcí. Je důležité vědět, že jeden bon rovná se jeden příhoz v aukci. Zároveň s příhozem se aktuální cena draženého zboží zvedne buď o deset haléřů, nebo o jednu korunu (záleží na typu aukce) a doba do konce aukce se zvýší o třicet sekund. Pokud během této doby již nikdo další nepřihodí, zboží patří poslednímu přihazujícímu. Průměrně ušetřená částka pro vítěze se pohybuje mezi 50–65 procenty běžné maloobchodní ceny daného zboží.

Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli je zrovna tenhle web jen fake, který se snaží přiživit na výše uvedených známých systémech, ale asi bych byl opatrný u systému, kde ještě není žádný příhoz na platné aukce a jejichž všeobecne podmínky někdo překládal automatem na webu:-)

viz:

Chtěli bychom všem uživatelům radí, aby sledovala jejich nabízení praktiky. Umístění nabídky on-line na www.swoopo.com často opakovaně, nebo může vynaložit vysoké náklady.
ale mas sanci vyhrat... na jednim foru sem cetl ze uz par lidi vyhralo... ale oni z toho i tak narejzujou z kazdy veci aspon + 3 tisice nez puvodne stoji...

Na bidmania.cz jeste asi nikdo nevyhral. Tvrdi to oni sami na svem vlastnim webu:-)

Odkaz ke komentáři

Hrajes Sazku? Pokud ne a chces skusit tohle, tak si radsi bez vsadit.

Hrajes bwin atd kde rikas jak zapas zkonci? Tak to je uplne to sami.

Davas prachy do enceho do ceho co nevis, jestli vyhrajes.

Ja osobne jsem z takovyhle stranek vymlatil jen jednu bezdratovou mys logitech, kterou momentalne pozuivam.

Pokud ses naivni ze to vyhrajes tak smele do toho. Je to o sanci, uplne stejne jako u vsech jinych veci co tady jsou uz vic nez 10 let v trafiakch..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Zdravim, rád bych objasnil pár věcí na které zde narážíte.

1) Fake? - Ne, ale těžko Vás budu přesvědčovat dokud naše první aukce skončí až za 5 dní

2) Žádní vítězové? - Bidmanie.cz byla spuštěna včera 17.8.2009, naše první aukce skončí v pondělí 24.8.2009. Tento týden běží naše promo akce s 50% bodnusem na balíčky s Bidy a PSP nebo hrou zdarma.

3) Roboti, bidování z naší strany? - Ne, nemáme to za potřebí. Platíme dost peněz za reklamy a věřte že není lepší reklamy než uživatel který se chlubí na všechny strany jak výhodně u nás nakoupil. Samozřejmě že vždycky ti poražení začnou spekulovat, pomlouvat a hledat vady ale to už je na každém zvlášť.

4) Nic za Vaše peníze? - Může se stát, samozřejmě. Ale ke sportce bych to nepřirovnával. Bidování není věc náhody, kdo Bidne poslední, vyhrál. Samozřejmě jít do aukce s 20 Bidy, šance na výhru je minimální, kdežto 200 Bidů už je šance velká a mít PS3 za 2500,- je pořád dobrý obchod.

5) Facebook - Vytvořením naší stránky na Facebooku chceme docílit přímému kontaktu s uživateli a minimalizování tak diskuzí jako je tato. Každý kdo vyhraje bude moci nahrát fotku sebe se svojí výhrou, získá 10 Bidů na další hraní a mi něco málo důvěry.

Zodpovíme Vaše dotazy, informujeme Vás o Vašich výhrách a různých akcích.

V případě dalších dotazů neváhejte. Díky

Odkaz ke komentáři

• Moderators

@Bidmanie, dobře, ale když tedy platíte promo a ostatní reklamy, musíte vydělávat. Máte nějaké zastoupení u firem, takže ceny výrobků co prodáváte máte levnější o 50%, ale to pořád nemůžete bejt v plusu, protože jestli se věc v hodnotě 8.000,- vydraží za 500,-, tak mě zajíme kde vemete peníze, protože kdyby jste na tom prodělávali, tak to neděláte:P

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
@Bidmanie, dobře, ale když tedy platíte promo a ostatní reklamy, musíte vydělávat. Máte nějaké zastoupení u firem, takže ceny výrobků co prodáváte máte levnější o 50%, ale to pořád nemůžete bejt v plusu, protože jestli se věc v hodnotě 8.000,- vydraží za 500,-, tak mě zajíme kde vemete peníze, protože kdyby jste na tom prodělávali, tak to neděláte:P

Doporučuji si přečíst článek nad Vámi, je tam opravdu vše vysvětleno. Ne uplně všechno je pravda ale hrubý obraz dostanete

Odkaz ke komentáři

• Moderators

"Hrubý výraz dostanu" ? :lol:

Jestli je Bidmanie tak čistá a jede férově tzn. bez botů, kteří přihazujou, tak by mne zajímalo kde bere tolik peněz, když se ještě chlubí všeljakym promo ? Uznejte sám, že pokud se vydraží věc v hodnotě 8.000,- za 500,- je trochu divné ne ?

Odkaz ke komentáři

Jestli je Bidmanie tak čistá a jede férově tzn. bez botů, kteří přihazujou, tak by mne zajímalo kde bere tolik peněz, když se ještě chlubí všeljakym promo ? Uznejte sám, že pokud se vydraží věc v hodnotě 8.000,- za 500,- je trochu divné ne ?

v tom článku to bylo řečený a já nahoře to už taky psal. jde o to e si koupíš balík 200 bidů za třeba 300..to znamená že jeden bid tě stojí necelý 2 koruny jestli dobře počítám :lol: jenže se ti to zvedne jen asi o 10 halířů... přidáš 2x a už si tam utratil 3 koruny když se to zvedlo jen o 20 haléřů...takhle když to udělá 10 lidí tak zisky začnou rychle růst

v tom článku je napsáno

Zaplatil 648,30 Kč, což je oproti udávané obvyklé ceně 4 170 Kč slušná nabídka. Jenomže aby tuto aukci vyhrál a mohl si za tuto cenu iPod koupit, uskutečnil 416 příhozů.

ted si představ že jen SAMOTNEJ výherce tam nechal 416*2..něco přes 800kč za nakoupení bidů a k tomu ještě zaplatí 648kč za výhru. takže ho to stálo 1500kč...a to zaplatil jen výherce. když nějakejch 400 kliků dá dalších 10 lidí tak to už máš 400*2 (počet kliků krát cena za klik) *10 (krát 10 lidí)...to máš už 8000 jen za to že se tam 10 lidí pere a nikdo z toho nic nemá :P takže jo vydělává jim to dost :)

samozřejmě ne vždy se tohle stane, někdy to vyhraješ jen pár kliky ale je to už jak řiká nahoře Simeto loterie...můžeš na tom nechutně vydělat, ale i nechutně prodělat ;)

edit: koukám že sme se s anonymem rozepsali o stejný věci :lol:

Odkaz ke komentáři

Nevim, ale jen tak zbezne.. Pokud jeden bid stoji 13 Kc (nevim kolik stoji.. beru by oko) a prihazuje se treba po halirich, tak to jsou jednoduche pocty, kolik z aukce ziska provozovatel. 500 Kc * 100 (jedna koruna je 100 haliru) = 50 000 * 13 = 650 000 (+ 500) .. To je castka, ktera se na takove aukci dostane do rukou provozovatele - takze se v tom nejakejch 8k ztrati a na reklamy a promo akce je penez dost. Ikdyby se prihazovalo po 10 halirich, tak je to stale hafo penez.

Ze maji penize ted? To IMHO neni zahada - kazda firma ma nejaky kapital a nezacina se z nuly. Tak proste neco investovali do reklam a nejak zacit musi - to jim nemuzes mit za zle.

Nepopiram ale, ze je to neco jako sportka, protoze sance na vyhru jsou opravdu mizive.

Pozn.: Sance na vyhodnou vyhru.. Pokud nakoupite 400 bonu (ci jak se to jmenuje) po 13Kc a vyhrajete za ne vec, ktera normalne stoji 5000, za pouhych 500Kc, tak to pro vas asi moc vyhodne nebude... Jasne, obcas se stane, ze se to vyplati.. ale jak pisu, je to jak sportka. Kdezto pro provozovatele se to vyplati vzdy - nikdy se to neproda za tak malo (jak sam provozovatel psal - botu neni zapotrebi.. a tomu ja verim, kdyz se to rozjede.. Hloupych lidi je hodne).. A kdyby nahodou teklo do bot - precijen jde prihodit boty a nikdo nikdy nepozna, ze to jsou boti a nikdo to nikomu nebude moci dokazat - pricemz provozovatel dostane penize za bony vzdy..

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Ano, to že maj do začátku nějakej kapitál sem neřekl, že mám za zlé, to je jasné, jinak by si obchod rozjet nemohl.

Nic bych do takové akce neinvestoval, radši si to vklidu koupim a to, že 1 ze 100 na tom vydělá, je fakt málo.

Jinak, celé tohle je postaveno na hloupých uživatelů a pokud chtěj investovat, jen do toho!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu