:.Dragunov.: Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Ja vcera poprve hral GOW po etu...omg takova rezba...Fakt neuveritelny 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Ja vcera poprve hral GOW po etu...omg takova rezba...Fakt neuveritelny 8) Tak to věřim, to musí bejt dobrá smažba...btw. v kolika max lidech a mapě se to dá hrát online ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Tuším ve 12cti,ale RFOM ve 40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 GoW online je pro 8 lidí (4 v každém týmu). Ale myslím, že na ty mapy je to ideální počet. Jinak řežba fakt luxusní, hraju skoro každej večer :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 tak sem to ted dohral!!fakt husty jak ten vlak slitne do lavy a vystreli ty rakety...a podle toho co kecal ten locust se muzeme tesit na druhy dil..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 a ja se muzu tesit ze si to zaparim na pc BUHEHEH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 a ja se muzu tesit ze si to zaparim na pc BUHEHEH wtf?to ma vyjit na pc?jinak jinde si psal ze se ti to nelibi..(nebo to mel byt joke?:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guma_S Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 jj ma to vyjít jeste tento rok na pc ............ ale nikdy to nebude vipadat tak jako na xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 PSP:Si delas srandu ne?Celou dobu jsi tady rikal jak se ti ta hra nelibi, neni to tvuj typ hry a tedka se nam vysmivas ze to bude i na PC?Nechapu.......Ted se me zda ze jsi to rikal spise ze zavisti...Ale oprav me jestli ne... Guma S: Kdyz Lost Planet dostava tak 8/10 a PC verze dostala tak 5/10... No uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 drag: no popravde mi nejde ani o ten gears ale hlavne o to ze vyjde na pc i Viva pinata JOOOOOOOOOO takosa zupa hra tak az to vyjde budu moct s klidnym svedomim rict ze xkarum uz nic nezavidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Tak jsem si myslel kolik tipů a triků se tady dozvím o GoW a zatím jste se tady jenom slušně zhádali. No neva. Já GoW hrál poprvé včera. Nemá to chybu. Super grafika i hratelnost. Na kameru si člověk za chvilku zvikne. Skončil jsem u Bersekera. Zatím jsem to nezvládnul, aby mi otevřel všechny dveře :-) Předpokládám, že nějakej fígl na to asi není, že? Prostě uhnout a utíkat. Jinak znovu opakuji .... super pařba .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Tak jsem si myslel kolik tipů a triků se tady dozvím o GoW a zatím jste se tady jenom slušně zhádali.No neva. Já GoW hrál poprvé včera. Nemá to chybu. Super grafika i hratelnost. Na kameru si člověk za chvilku zvikne. Skončil jsem u Bersekera. Zatím jsem to nezvládnul, aby mi otevřel všechny dveře :-) Předpokládám, že nějakej fígl na to asi není, že? Prostě uhnout a utíkat. Jinak znovu opakuji .... super pařba .... jj přesně,vylákat ho na tebe,čekat než se přiblíží a uskočit,jinak souhlas,je to asi jedna z nejlepších her co sem hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Tak jsem si myslel kolik tipů a triků se tady dozvím o GoW a zatím jste se tady jenom slušně zhádali.No neva. Já GoW hrál poprvé včera. Nemá to chybu. Super grafika i hratelnost. Na kameru si člověk za chvilku zvikne. Skončil jsem u Bersekera. Zatím jsem to nezvládnul, aby mi otevřel všechny dveře :-) Předpokládám, že nějakej fígl na to asi není, že? Prostě uhnout a utíkat. Jinak znovu opakuji .... super pařba .... No víceméně nemusíš ani utíkat nikam daleko, stačí od něj prostě uskočit pár metrů. Ale když ho chceš dostat před dveře, tak uteč daleko, abys měl čas se připravit na to, až na tebe poběží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 No už jsem pokročil. Jsem na vlaku o toho bosse. Až ho skolím tak je konec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Ano pak je end... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Mozem sa spytat... je to pomerne narocne, ale nadherne... je tam nejake pomocne automaticke zameriavanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Nevim jak je to na X360, ale na PC bylo kouzlo hry take v nepresnem ovladani, kdy si clovek musel dat pohled pres hledacek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Nemyslim na mieritko, ale na nejake to pomocne automaticke zameriavanie ako bolo v CoD4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Ee, není :) . Ale ty seš šikula, za chvilku to budeš mít v ruce, mě to trvalo celý první dohrání hry :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 ^^ Tak fakt, vcera som sa k tomu opat vrhol a pecka... nemam slov... hra je uzasna, Beasekra som skolil raz dva, s mierenim nemam problem a momentlane som v misii kde po mne idu netopiere ked som v tieni... fakticky pecka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 To teda jo, hru sem zahral na jediny zatah :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 zrowna dneska jsem to dojel xD a jedu znovu na těžší obtížnost:) maras hra...sice nějaký ty bugy má ...(vobčas dost naserou...např. když jsem chtěl posunout ot auto tak to auto se zaseklo a začalo poskakovat :D ) ale dá se to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Dohrane, uzasny koniec... pre mna jeden z najkrajsich momentov ake som kedy mal... posledny Act, vlak, Beaseeker, Raaam, nemam slov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Ahoj, prosím vás mám malý problém. Gears of War mám teprve krátce a bohužel se mi stala nepříjemnost, že se hra v určitém bodě zasekne je to téměř na začátku hry kdy jdu pro členy alfa týmu, jakmile dojdu k římse kde bojuje poslední člen alfa týmu tak hra zamrzne a nereaguje ani ovladač prostě nic jediná možnost je reset. Hra je kopie. Zajímalo by mě čím to může být jestli je to chyba Xboxu nebo spíš chyba na DVD? Popřípadě jak se to dá řešti. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 ^^ DVD... mne to bezalo uplne vpohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.