xDante1986 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 je to holá skutečnost....já ještě xko nemám pak možná napíšu, ale závorka přemýšlel, že to pro náš web udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 je to holá skutečnost....já ještě xko nemám pak možná napíšu, ale závorka přemýšlel, že to pro náš web udělá no zrovna jsem na lovu Gček xD ... ale asi se do toho pustím zatím ho mám doma bo ho nikdo nechce :lol: eště uvidím zkusím s tím začít už dneska ;) pak napíšu jak na tom jsem jestli to má cenu nebo ne ... EDIT: ted když přemýšlím tak já ten návod nedokážu udělat celý ... aby mě návod smysl musí se přesně popsat kde jsou "COG TAGS" ty jsem nedokázal posbírat bez toho to prostě podle mě nemá smysl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt1 Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Začal jsem hrát GoW přez net, ale potřeboval bych poradit, co znamená jakej mod (hral sem team deathmatch a pak neco, kde s eobsazuji pozice)...Pak mám dotaz ještě ke zbraním....jsou jen na předem určených pozicích, nelze získat nějaký level a odemknout je? (pokud ne, tak na co jsou randked matchs?) diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Myslím, že tam jsou Deathmach - to je klasický mach dvou týmů, musí se zlikvidovat celý nepřátelský tým. Execution je hodně podobný až na to, že musíš nepřítele dorazit, když leží. Přijít k němu a dorazit ho, nelze to na dálku (až na explozivní zbraně a ránu sniperkou do hlavy). Anex je obsazování pozic, musíš obsadit pozici a udržet ji, tím získává tým body, kdo první dosáhne určeného počtu bodů vítězí. Zbraně jsou vždy pevně dané na mapě a každý hráč začíná s tou samou výbavou. Z ranked machu dostáváš achievementy a nejspíš si i určuješ nejakou pozici v žebříčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Zdarec. Dohrál jsem GOW 2 a chtěl bych dát GOW 1. Tak mi zajímá, jestli je to stejnej nářez, jak dvojka ( brutalita, grafika, ... ) ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Dá se říct, že je to téměř totožný. Já dohrál oba díly a oba jsou skvělé. Je fakt, že dvojka nabízí trošku víc vylepšení v podobě zbraní, větších bossů atd....ale pořád je to ten starý dobrý GOW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Můžete někdo poradit,jak ho mám zabít,včera jsem to dělal celou noc,už jsem to chtěl vyhodit z okna a furt né a né chcípnout,šmejd jeden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Na záčátku zůstaň v krytu. Vem sniperku a až od něj odletí netopýři dej nějaký headshoty. V mezičase pokud máš házej granáty, střílej rakety nebo šípy. Zůstaň pořád na světle a pokud se Raam bude blížit, přesprintuj na druhou stranu vagonu zas do krytu. (nebo si sežeň někoho na coop a Raam si proti dvěma ani neškrtne...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Jinak pokud si nevíš s nějakou gamesou rady a alespoň z části si pronikl do tajů jazyka anglického, jukni na tuhle stránku, dobudoucna by mohla pomoct. Je tam toho 20,5643 tun, jen si vybrat www.gamefaqs.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Jinak pokud si nevíš s nějakou gamesou rady a alespoň z části si pronikl do tajů jazyka anglického, jukni na tuhle stránku, do budoucna by mohla pomoct. Je tam toho 20,5643 tun, jen si vybrat www.gamefaqs.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 pOět double post, omlouvám se, blbne mi editační jádro...reinstall mozz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Tak jsem ho zmáknul,akorát mně zarazilo,že už to byl konec hry.Přišlo mi to docela krátký:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.