west-- Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 jak si odemknu dalsi mapy? uz sem vse co mam otevrene prochodil ale asi jeste nesplnil vsechny levely potrebuju nejakou lepsi lokalitu nez je ten kostel na skusenosti.... musis jit proste co nejvic na horu a potkas na mape takovyho chlapka, tak s nim pokecej, pusti te na dalsi cast mapy a bude ti zadavat dalsi questy;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 jj uz to mam pruchozi a 23 level jupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Bojovnik, 25 level 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 uz sem na 33 levelu heh sem trosku paril.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 ja 37 Berserk ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpy002 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 ja 2 ted sem zacal hrat :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Ted sem to stah a je to velmi dobra hra, sice lehká, ale moc moc zábavná :mrgreen: Je specialne delana pro PSP a tak se skvele ovlada. Doporucuju 8) :twisted: EDIT:Uz tak lehka nejni ale porad to de :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 lehká? to jo no ze zacatku ale pak prozuhuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 btw, som na 46 level :) hra nieje taka lahka ako sa zda na zaciatku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 sem na 52 levelu a nerikej mi ze celou hrou prochazis jako nic ze ti nikdy nevisel zivot na vlasku ze si nemusel pouzit par lektvaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 MAM dotazek nemuzu prijit na dva questy tak je tady rozepisu plz help (28)The corrupted a pak (27)bloodshadow podivte se nekdo u sebe prosim a zavzpomínejte kvuli marnemu hraci sem v koncíííích u toho corrupted sem znovu prochazel ten corrupted forest a nic ma s tim neco spolecneho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Pomocte mi plz nebo snad zacnu hrat zase gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Corrupted nema s Corrupted forest nic spolocneho...tu obludu zabijes na konci jedneho questu. Tiez som dlho nechapal preco to nemozem najst a prislo to samo :) az niekde dalej v pribehu...len pln ine questy a najdes ju. Bloodshadow je aky quest ? Uz si nespominam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 NO prave s tim se ani nezabivam ale stve me ten BLOODSHADOW nemuzu to udelat nevim kam jit a vubec nic plz help. Podivte se prosim nekdo do sveho psp a vzpomente co jste delali je to ukol cislo 27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 NO prave s tim se ani nezabivam ale stve me ten BLOODSHADOW nemuzu to udelat nevim kam jit a vubec nic plz help. Podivte se prosim nekdo do sveho psp a vzpomente co jste delali je to ukol cislo 27 ja si fakt nepamatuju nazvy questu, ale jestli tady rozepises co priblizne tam mas udelat, snad poradim... Kazdopadne doporucuju si precist ve hre co v tom questu mas delat :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 potřeboval bych help,ted sem tejden neměl kompa tak sem hodně hrál ale dostal sem se na bloodmist isle a tam sem se dostal k tomu obrovi jenže ted vůbec nevim co mám dělat nebo kam mám jít,nikde sem si nevšiml žádnýho questu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Ja se dival co tam je jen kdyby se nekdo podival do sveho savu a podival se quest 27. urovne a rek mi co delal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 Prosim podivte se teda nekdo do svych complete quest na quest cislo 27 bloodshadow a poradte mi:'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 nemůžu najít bloodseekera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 UZ to mam konecne a tak trapne jezis jenom opomeniuti male skulinky:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 UZ to mam konecne a tak trapne jezis jenom opomeniuti male skulinky:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 nikdo neporadí?už bych to chtěl dohrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 chlape, ja nemam ziadny stary save...a vies, ze ked prejdes quest, tak Ti jednoducho zmizne v denniku. Napis co tam mas urobit, mozno budem vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 když se chceš podívat na starý questy tak stačí jít do completed quest :wink: ale můj problém je že já nemám žádnej quest a právě nevim kde mi zadaj další,naposled sem byl v black pyramid u toho obra a ten mi jen řekl že prej vim co musim udělat ale já nevim :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Lidi potřebuju poradit mám v 2.actu 2 questy které nemůžu vyřešit.Jmenujou se The gathering shadow a The enemy of My Enemy.Jde v nich o to že mám zabít nějakého Shadowchannelera.Já ale vůbec nevím kde je.V tom qestu je napsané že má být ve Frozen Cliffs ale já žádné takové místo na mapě nemám.Nemůžete mi někdo prosím poradit kde to shruba je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.