MorroR Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 mě by zase zajímalo kdo je bloodseeker z questu The enemy of My Enemy Negat: do frozen cliffs se dostaneš z broken lands a ten na mapě je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 mě by zase zajímalo kdo je bloodseeker z questu The enemy of My EnemyNegat: do frozen cliffs se dostaneš z broken lands a ten na mapě je) taky maly kokot :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Chcem sa spytat beriem questy rad za radom a som presiel na druhu cast mapy je to stale Act1. mam level 23 path through darkness a cast Enter the Black tree. Neviem ci nieco robim zle ale nechapem preco je to nejak cele tazke. Stale ma zabijaju. Proste mam aj vela lekarniciek aj summona poctivo mam porozdelovane body nakupeny najvyssi armor a zbrane co sa dali + mam aj zbrane na dialku aj na blizku a proste v casti black tree je ich proste vela na kope clovek tam behne a za 2sekundy je po nom. nestacim doplnat ani zdravie. A vela levelou som hral stylom, ze som z dialky strielal kusou a stale utekal a vracal sa uhybal sa atd. Dost divne. Nevie mi niekdo poradit, ze ci robim nieco zle, alebo si musim davat pozor aky quest si berem, ze ci neni moc vysoky co sa tyka levelu. Mam sice pocit, ze iny na vyber ani teraz nemam. Hero ma Level 18. Vie mi dat niekto enjaku prakticku radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poky83 Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 ja se zasekl u ukolu cislo 27 posila me nekam ne zapad ale nevim kam nevi nekdo poradit?pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poky83 Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 uz to mam ale nemuzu najit konec co me posilaj na castle siege nekam nevim kam zabyl jsem toho hlavniho a nevim kam ted na konci questu lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 dnes jsem si to dal do PSP a je to pecka (asi proto ze sem pred tim hodne hral diablo) sem sice teprve na 10 lvl ale bavi me to 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Taky jsem ted začal, grafika mi teda dech nevyrazila ta postavička by mohla vypadat o torchu lépe ale to prostředí je nádherné. Běží to krásně na 222mhz a docela mě to baví. Uvidíme jak dlouho u toho zůstanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 tak uz jsem lvl 35 a docela slusne si je davam 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Lidi potřebuju poradit mám v 2.actu 2 questy které nemůžu vyřešit.Jmenujou se The gathering shadow a The enemy of My Enemy.Jde v nich o to že mám zabít nějakého Shadowchannelera.Já ale vůbec nevím kde je.V tom qestu je napsané že má být ve Frozen Cliffs ale já žádné takové místo na mapě nemám.Nemůžete mi někdo prosím poradit kde to shruba je??? Tak tady jsem se taky zasekl! Není to na mapě. A dostanu se tam z Broken Lands? Nějak mi to hlava nebere?Nic nikde nevidím?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaavik Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Je to na severo vychode v te mape jak zacina druhy akt. Proste dete na sever od pevnosti co to de, dojdete k pobrezi a dejte se na vychod. Tam je prechod do Broken land, malej kus zeme a na frozen clifs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Hele lidi jsou tam i secne zbrane? Nebo je to jen o kouzleni. Pokud tam jsou sekacky tak si to stahnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 tak to je jasný že jsou,kouzlí tam hlavně kouzelník,přece nechceš aby barbal jen kouzlil :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Tak to bude rubacka pro me. Sice jsem nikdy moc rpg nehral ( max Deus EX a the Roots na n-gage ) ale mam chut neco zahrat co ma smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Je to na severo vychode v te mape jak zacina druhy akt. Proste dete na sever od pevnosti co to de, dojdete k pobrezi a dejte se na vychod. Tam je prechod do Broken land, malej kus zeme a na frozen clifs. Díky.Včera jsem to už vyřešil ,ale teď jsem dostal loď na přepravu,ale kam s ní mám plout? Navíc se questy 2. kapitoly ukončili a nemám na výběr žádný nový úkol za 3.kapitoly?! Zase zásek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 musíš tam najít v jihozápadním rohu mapy takovej ostrov kde už na tebe čekaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Je to na severo vychode v te mape jak zacina druhy akt. Proste dete na sever od pevnosti co to de, dojdete k pobrezi a dejte se na vychod. Tam je prechod do Broken land, malej kus zeme a na frozen clifs. Díky.Včera jsem to už vyřešil ,ale teď jsem dostal loď na přepravu,ale kam s ní mám plout? Navíc se questy 2. kapitoly ukončili a nemám na výběr žádný nový úkol za 3.kapitoly?! Zase zásek. jet na jih od seaheven (trochu jihozapadne) a tam jsou ostrovy s dalsima questama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 []kdyz po ceste narazis na seschlej cernej suchej strom, jdi k nemu a pouzij naplnenou lahvicku, opet ve stuff invertari a tradaaa stromecek se rozzari a rozkvete, je jich tam vic, takze to cely projdi, vsechno uzdrav, vrat se a mas to... s timhle mám fakt problém- mám tam bud zelený stromy nebo s bílou korunou, a když k nim přijdu, tak se ta baňka nedá použít :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 pokud maj bílou korunu tak už sou zdravý,musíš najít černý stromy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 pokud maj bílou korunu tak už sou zdravý,musíš najít černý stromyjenže ony maj bílou korunu a ani sem se jich nedotk, černý žádný nemůžu najít :(((( nebyl by někdo tak hodnej a netípnul by mi nějakej strom k vyléčení přes screenshot module v devhooku? :D děkuju, kdyby se někdo našel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 pokud maj bílou korunu tak už sou zdravý,musíš najít černý stromyjenže ony maj bílou korunu a ani sem se jich nedotk, černý žádný nemůžu najít :(((( nebyl by někdo tak hodnej a netípnul by mi nějakej strom k vyléčení přes screenshot module v devhooku? :D děkuju, kdyby se někdo našel :D ten strom proste poznas... je CERNEJ jako uhel a to celej... neni na nem listi, kvitky, nic... je to proste jenom takovy cerny krovi... a jestli ani po dukladnem prozkoumani nenajdes ani jeden nakazenej strom, tak se podivej do infa o questu, jestli jsi ve spravny lokaci :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 ted mě taky napadlo jestli vůbec hledá v tý správný lokaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 já sem lamer- stačilo Taar tu lahvičku vrátit :D díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 no tak vidiš,vždycky si pořádně přečti co píšou ve questech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AG1oNeR Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 TYJO NEVITE CO MAM UDELAT VE 3 ZAKLADNICH QUESTECH? CHODIM PORAD POMAPE VSUDE SEM BYL, A TEN CHLAPEK NA KONCI MAPY ME NECHCE PUSTIT DO DALSIHO SVETA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 TYJO NEVITE CO MAM UDELAT VE 3 ZAKLADNICH QUESTECH? CHODIM PORAD POMAPE VSUDE SEM BYL, A TEN CHLAPEK NA KONCI MAPY ME NECHCE PUSTIT DO DALSIHO SVETAjdi za starostou, to je jen, co ti ten quest zadal a vykecej se s nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.