placek Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 Je to na severo vychode v te mape jak zacina druhy akt. Proste dete na sever od pevnosti co to de, dojdete k pobrezi a dejte se na vychod. Tam je prechod do Broken land, malej kus zeme a na frozen clifs. Díky.Včera jsem to už vyřešil ,ale teď jsem dostal loď na přepravu,ale kam s ní mám plout? Navíc se questy 2. kapitoly ukončili a nemám na výběr žádný nový úkol za 3.kapitoly?! Zase zásek. jet na jih od seaheven (trochu jihozapadne) a tam jsou ostrovy s dalsima questama :) Díky.To už jsem náhodně vyřešil.Obeplul jsem pár ostrůvků a dostal za to mapu v Seaheaven.Ale co dál? Zase mi nikdo nedal žádný úkol? Fakt divný? Do oba díly Ultold Legends se hráli podstatné lehčeji-ne takhle zmateně!Help. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 Je to na severo vychode v te mape jak zacina druhy akt. Proste dete na sever od pevnosti co to de, dojdete k pobrezi a dejte se na vychod. Tam je prechod do Broken land, malej kus zeme a na frozen clifs. Díky.Včera jsem to už vyřešil ,ale teď jsem dostal loď na přepravu,ale kam s ní mám plout? Navíc se questy 2. kapitoly ukončili a nemám na výběr žádný nový úkol za 3.kapitoly?! Zase zásek. jet na jih od seaheven (trochu jihozapadne) a tam jsou ostrovy s dalsima questama :) Díky.To už jsem náhodně vyřešil.Obeplul jsem pár ostrůvků a dostal za to mapu v Seaheaven.Ale co dál? Zase mi nikdo nedal žádný úkol? Fakt divný? Do oba díly Ultold Legends se hráli podstatné lehčeji-ne takhle zmateně!Help. musis se dostat na nejvetsi ostrov na jihu(je tam treba lokace black piramid)... jsou tam dva typci... jeden z tech chlapku ti bude zadavat questy... a kdyz budes cist poradne zadani questu, dostane te to az do finishe :wink: ...jinak v untold legend je sice jednodussi zjistit, co mas delat, ale to z toho duvodu, ze tam vetsina questu znamena jit nekam a nekoho tam zabit, Dungeon Siege se mi prave proto libi vic, proste to neni takovy stereotyp :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 Díky.Podívívám se na ten Jih.Ale tuším ,že tam byli jen nějaké polární úrovně.Já jsem totiž prošel všechny možné levely než jsem zjistil ,že mám najít ty všechny části nové mapy.Číst angĺicky umím,ale tady není co číst ,když nemáš v zadání žádný úkol! Hele a ten největší ostrov na jihu-tzn.jet lodí stále na jih? Ono ta loď se někdy zasekne a dál už to nepluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Tak už jsem to dohrál.Otevřel se ELITE mod.Hodnocení bych dal asi 79%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 uz to mam ale nemuzu najit konec co me posilaj na castle siege nekam nevim kam zabyl jsem toho hlavniho a nevim kam ted na konci questu lol pesne taky neim kam mam jiz s tim zapadem-siege vubec neim poradte pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 zdarec lidi,uvazuju nad koupi ds a chtel bych se zeptat co za povolani tam muzete jet popripade na jaky se muzete v prubehu hry orientovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Tak už jsem to dohrál.Otevřel se ELITE mod.Hodnocení bych dal asi 79%.ja taky sem uz dohral na normal - ted jsem v ELITE u citadely a lvl mam 85 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 zdarec lidi,uvazuju nad koupi ds a chtel bych se zeptat co za povolani tam muzete jet popripade na jaky se muzete v prubehu hry orientovat ---- Základní Class(y) ---- Warlord - typický barbar z D2 Shadow Stalker - Temná elfka vražedkyně + Střelec Battle Mage - Co k němu? ----Rozdělení základních Class ---- Warlord 30. lvl možnost výběru dvou class: 1) Berserker 2) Rune Master 60. lvl možnost výběru čtyř class: 1) Battle Rager 2) Slayer 3) Titan 4) Rune Lord Shadow Stalker 30. lvl možnost výběru dvou class: 1) Ranger 2) Blademaster 60. lvl možnost výběru čtyř class: 1) Sniper 2) Huntress 3) Ninja 4) Blood Assasin Battle Mage 30. lvl možnost výběru dvou class: 1) Vile Wizard 2) White Wizard 60. lvl možnost výběru čtyř class: 1) Lich 2) Death Knight 3) Archmage 4) Arcane Champion Musím se omluvit, ale více ti k tomu zatím říci nemohu. Jinak je to dobrá hra (jsem teprve v prvním aktě, ale baví mne to a řekl bych, že to zabere určitě chvilku času .)). Určitě je tu nasazena docela slušná obtížnost, alespoň co uděláš několik prvních (zatím lehkých) questů, ale nemůžu o tom moc psát, protože jsem teprve na 22 lvlu Mage a 15 lvlu Shadow Stalker (přešel sem z Mage na Stalker(u) :)) Jinak chtěl sem se zeptat, jestli nevíte někdo jaký účinnek má vlastnost u předmětů -> 40 (stupňů) Homing Angel <- nevím jak tady napsat značku stupně - jako jsou např. stupně celsia :) (teď už snad všichni vědí co myslím a někdo mi brzy odpoví :))? Thx.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 vole sem 92 lvl a na takovej predmet sem snad jeste nenarazil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 vole sem 92 lvl a na takovej predmet sem snad jeste nenarazil :D Já mám ty nízké lvly a na takovýto předmět sem narazil dvakrát :). U Shadow Stalker(y) jsou to boty, celkově nejsou moc dobré (120+ def), ale když je chci prodat, tak jsou podezřele drahé - tuším zradu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 za tu postavu jsem jeste nehral tak nevim :) ted rozjizdim barbara :) btw: nechteli by jste dat nekdo multiplayer? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 za tu postavu jsem jeste nehral tak nevim :) ted rozjizdim barbara :)btw: nechteli by jste dat nekdo multiplayer? :) hehe :) nejdřív bych si rád prošel trochu příběhem, ale někdy můžem (když bude čas) :) Jinak ten předmět mi padl i u Battle Mage jen to snad nebyly boty (jistý jestli to byli boty enbo něco jiného si nejsem) :) EDIT: Jak tak koukám, tak si asi moc nezahrajem, protože já jsem z Pragy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 za tu postavu jsem jeste nehral tak nevim :) ted rozjizdim barbara :)btw: nechteli by jste dat nekdo multiplayer? :) hehe :) nejdřív bych si rád prošel trochu příběhem, ale někdy můžem (když bude čas) :) Jinak ten předmět mi padl i u Battle Mage jen to snad nebyly boty (jistý jestli to byli boty enbo něco jiného si nejsem) :) EDIT: Jak tak koukám, tak si asi moc nezahrajem, protože já jsem z Pragy :) sak dungeon ma infrastructure ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 za tu postavu jsem jeste nehral tak nevim :) ted rozjizdim barbara :)btw: nechteli by jste dat nekdo multiplayer? :) hehe :) nejdřív bych si rád prošel trochu příběhem, ale někdy můžem (když bude čas) :) Jinak ten předmět mi padl i u Battle Mage jen to snad nebyly boty (jistý jestli to byli boty enbo něco jiného si nejsem) :) EDIT: Jak tak koukám, tak si asi moc nezahrajem, protože já jsem z Pragy :) sak dungeon ma infrastructure ne? To bych musel vědět co to znamená (ještě sem to nikdy nezkoušel, tak nekamenuj) :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 zdarek potrebuju nutne vedet kde je "FROZEN CLIFFS" vubec neim uz to hledam pres hodku a nemuzu to najit pls poradte !! a co to je vlastne ten infrastructure ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 zdarek potrebuju nutne vedet kde je "FROZEN CLIFFS" vubec neim uz to hledam pres hodku a nemuzu to najit pls poradte !! a co to je vlastne ten infrastructure ?! S Frozen Cliffs ti moc neporadím, tam jsem se ještě nedostal, ale infracstructure mp bude asi mp přes WiFi ;) (typuji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 zdarek potrebuju nutne vedet kde je "FROZEN CLIFFS" vubec neim uz to hledam pres hodku a nemuzu to najit pls poradte !! a co to je vlastne ten infrastructure ?! pujdes po vrchni plazi od TOMB do leva.. vstoupis do brooken lands a tam to je... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 zdarek potrebuju nutne vedet kde je "FROZEN CLIFFS" vubec neim uz to hledam pres hodku a nemuzu to najit pls poradte !! a co to je vlastne ten infrastructure ?! pujdes po vrchni plazi od TOMB do leva.. vstoupis do brooken lands a tam to je... :) Ty už to budeš pomalu znát nazpaměť, že? Jak vypadá tvůj Warlord? .)) Zná z toho tolik jen ten můj item ne .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 :D tak mam 98 lvl :P nejvic jde 99? :( edit: napiste jakou davate nej. dmg :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 :D tak mam 98 lvl :P nejvic jde 99? :(edit: napiste jakou davate nej. dmg :) Neboj až tě předeženu, tak to zjistím a napíšu ti to sem (Battle Mage - lvl: 22 -> neaktivní; Shadow Stalker - lvl: 22 -> aktivní) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 haha - ted sem se nejak seknul a zapomnel co mam delat - DMG = DAMAGE = poskozeni ;-) edit: uz vim co mam delat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 haha - ted sem se nejak seknul a zapomnel co mam delat - DMG = DAMAGE = poskozeni ;-)edit: uz vim co mam delat :D Od lvlu 15 s Shadow Stalker(kou) dávám critic za 650+ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 hele ted jsem narazil na monstrum ktery bylo na 100 lvl :P kdo vi kde se to zastavi! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 hele ted jsem narazil na monstrum ktery bylo na 100 lvl :P kdo vi kde se to zastavi! :D To bych dal hnedka :) Za koho to vůbec hraješ? Battle Mage (ten lvl 90+)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 :D tak mam 98 lvl :P nejvic jde 99? :(edit: napiste jakou davate nej. dmg :) Nejvíc je 100.Já mám 99.Brnění 2234(zelené).Rukavice 1200(červené)Meč800(červený-total damage 1700)Boty1100(červené) a Helma1400(bílá).Total health-11000.PS: a největší ránu co jsem dal bylo okolo 5000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.