emosss Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 cau delam amv uz dlouho v tomhle programu a ted kdyz sem dal renderovat video na avi tak po dokonceni hrala jen pisnicka a video nikde? tak sem se hrabal v nastaveni a porad to same, preinstalova sem sony vegas a porad to samy:( to video mi dalo 4,5 hodiny prace takze ho chci dokoncit) jo mam sony vegas 8b edit: poerad nic, jinak kdyz si to normalne v vegasu pustim jede vse ok, vodeo hudba text efekty, ale kdyz dam rendrovat tak v prewiev okynku behaji jen ty efekty na cernym pozadi proste vse krome videa tam je:( asi sem to nekde vypl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Zdar, asi si se hrabal v něčem, v čem si neměl. Do jakého formátu to ukládáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Zdar,asi si se hrabal v něčem, v čem si neměl. Do jakého formátu to ukládáš? avi, zkousem sem i wma, potom mp4 atd.. proste skoro vsechny formaty, a nejhorsi je ze kdyz sempreinstalloval tak by se mnelo vynulovat nastaveni a porad to samy:( ty mas sony vgas? ja ze bych ti poslal projekt ty ho udelal na video nekam upnul a ja bych si ho stahl:D kdyby to neslo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Ano, mám Sony Vegas. Řeknu ti k tomu jedno. AVI, WMA (AUDIO!!!!) WMV (VIDEO!!!!), MP4 (NIKDY!!!!) = fakt nepoužitelné. Já to ukládám do MPEG-2 a pak v Template si vybrat kvalitu třeba i HD. Pokud ani to nepomůže tak odinstalovat, smazat i složku s Vegasem na disku a zkusit vše znova. Pokud ani to nepomůže tak možná smazat z registrech jinak mě nic nenapadá. To s tím že by jsi mi poslal ten projekt to je dobrej vtip. To samozřejmě nejde =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Ano, mám Sony Vegas. Řeknu ti k tomu jedno. AVI, WMA (AUDIO!!!!) WMV (VIDEO!!!!), MP4 (NIKDY!!!!) = fakt nepoužitelné. Já to ukládám do MPEG-2 a pak v Template si vybrat kvalitu třeba i HD. Pokud ani to nepomůže tak odinstalovat, smazat i složku s Vegasem na disku a zkusit vše znova. Pokud ani to nepomůže tak možná smazat z registrech jinak mě nic nenapadá. To s tím že by jsi mi poslal ten projekt to je dobrej vtip. To samozřejmě nejde =) porad nic sem nasr*nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Complex Pictures Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 ...CENSORED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Ingnition: Píšeš blbosti. WMW je nejlepší formát pro internetový stream (wmw 720 25p), mpeg-2 je k ničemu. K archivaci slouží h.264 a na zvuk AC3 -> dolby digital.emosss: Někde děláš chybu. Klikni na make movie, vyber wmw 720 25p a ok. nepíšu. Jinak píše se to WMV ne WMW. Formát v WMV je velice ale velice nevyhovující například pro YouTube či Gamerztube a další podobné video portály. MPEG-2 se srovnat s WMV opravdu nedá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Complex Pictures Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 hmm...Neříká se tomu nahodou Codecy ...tomu co potřebuješ :lol: :lol: bez kodeku toho moc nenarenduruješ a přehraješ .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 hmm...Neříká se tomu nahodou Codecy ...tomu co potřebuješ :lol: :lol: bez kodeku toho moc nenarenduruješ a přehraješ .... s kodekama sem si nehral a predtim mi to slo... prinejhorsim , kdyz preinstaluju celej vegas i s registrama atd tak ty kodeky se nainstalujou spolu s nim ne? nebo musim dat rucne? ja ze predtim se postahovaly samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.