Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nekdo kdo umi s sony vegasem

emosss

Recommended Posts

cau delam amv uz dlouho v tomhle programu a ted kdyz sem dal renderovat video na avi tak po dokonceni hrala jen pisnicka a video nikde? tak sem se hrabal v nastaveni a porad to same, preinstalova sem sony vegas a porad to samy:( to video mi dalo 4,5 hodiny prace takze ho chci dokoncit) jo mam sony vegas 8b

edit: poerad nic, jinak kdyz si to normalne v vegasu pustim jede vse ok, vodeo hudba text efekty, ale kdyz dam rendrovat tak v prewiev okynku behaji jen ty efekty na cernym pozadi proste vse krome videa tam je:( asi sem to nekde vypl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar,

asi si se hrabal v něčem, v čem si neměl. Do jakého formátu to ukládáš?

avi, zkousem sem i wma, potom mp4 atd.. proste skoro vsechny formaty, a nejhorsi je ze kdyz sempreinstalloval tak by se mnelo vynulovat nastaveni a porad to samy:( ty mas sony vgas? ja ze bych ti poslal projekt ty ho udelal na video nekam upnul a ja bych si ho stahl:D kdyby to neslo:D

Odkaz ke komentáři

Ano, mám Sony Vegas. Řeknu ti k tomu jedno. AVI, WMA (AUDIO!!!!) WMV (VIDEO!!!!), MP4 (NIKDY!!!!) = fakt nepoužitelné. Já to ukládám do MPEG-2 a pak v Template si vybrat kvalitu třeba i HD. Pokud ani to nepomůže tak odinstalovat, smazat i složku s Vegasem na disku a zkusit vše znova. Pokud ani to nepomůže tak možná smazat z registrech jinak mě nic nenapadá. To s tím že by jsi mi poslal ten projekt to je dobrej vtip. To samozřejmě nejde =)

Odkaz ke komentáři

Ano, mám Sony Vegas. Řeknu ti k tomu jedno. AVI, WMA (AUDIO!!!!) WMV (VIDEO!!!!), MP4 (NIKDY!!!!) = fakt nepoužitelné. Já to ukládám do MPEG-2 a pak v Template si vybrat kvalitu třeba i HD. Pokud ani to nepomůže tak odinstalovat, smazat i složku s Vegasem na disku a zkusit vše znova. Pokud ani to nepomůže tak možná smazat z registrech jinak mě nic nenapadá. To s tím že by jsi mi poslal ten projekt to je dobrej vtip. To samozřejmě nejde =)

porad nic sem nasr*nej

Odkaz ke komentáři

Ingnition: Píšeš blbosti. WMW je nejlepší formát pro internetový stream (wmw 720 25p), mpeg-2 je k ničemu. K archivaci slouží h.264 a na zvuk AC3 -> dolby digital.

emosss: Někde děláš chybu. Klikni na make movie, vyber wmw 720 25p a ok.

nepíšu. Jinak píše se to WMV ne WMW. Formát v WMV je velice ale velice nevyhovující například pro YouTube či Gamerztube a další podobné video portály. MPEG-2 se srovnat s WMV opravdu nedá!

Odkaz ke komentáři

hmm...Neříká se tomu nahodou Codecy ...tomu co potřebuješ :lol: :lol: bez kodeku toho moc nenarenduruješ a přehraješ ....

s kodekama sem si nehral a predtim mi to slo... prinejhorsim , kdyz preinstaluju celej vegas i s registrama atd tak ty kodeky se nainstalujou spolu s nim ne? nebo musim dat rucne? ja ze predtim se postahovaly samy

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu