Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Vše v nadpise topicu ,když ps3 vypnu ,stále se větrák točí nevíte čím to je?Když ale vypnu zdroj a zase ho zapnu ,tak už je vše ok .... docela mě to znervoznuje:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peecus Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Mozna spatnej kontakt,co myslis?Asi to budes muset delat dokola,nebno skus vetrak upe vytahnout z PS3 a zase ho tam strcit:-).Vic neporadim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blender1468623770 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 a zkoušel jsi to nechat? po jaké době si odpojil zdroj? EDit: třeba prostě už jen chladí a pak se vypne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Tak hodinku a pořád fachá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Reklamuj to,jestli to máš v záruce a nebo se s tim smiř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blender1468623770 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 aha... skuz to (vše když je už chladný)tedy vytahnou zatahnout do zasuvky, zapni ps3 jen na 10 sekund, pak ho vypni, a jestli to poběží dál tak skuz to co psal peecus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 aha... skuz to (vše když je už chladný)tedy vytahnou zatahnout do zasuvky, zapni ps3 jen na 10 sekund, pak ho vypni, a jestli to poběží dál tak skuz to co psal peecus Ok zkusím ještě pár věcí ,zatím díky ,pak dám určitě vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Myslím že už tady s tím jeden user měl problémy,vyśaj prach vysvačem....Pak nech PS3 bez elektriky přes noc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Myslím že už tady s tím jeden user měl problémy,vyśaj prach vysvačem....Pak nech PS3 bez elektriky přes noc.... Taky jsem o tom přemýšlel ,budu must vyzkoušet a ale divné to už se tak snažím aby na tom nebyl prach a moc dlouho na něm nehraju v kuse... edit:Taky se mi zdá že tu někdo s tím už měl problémy ,ale nemůžu ten topic nějak najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Taky jsem o tom přemýšlel ,budu must vyzkoušet a ale divné to už se tak snažím aby na tom nebyl prach a moc dlouho na něm nehraju v kuse... Myslím že uživatel Han měl ten samej problém,pokus se mu napsat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 aha... skuz to (vše když je už chladný)tedy vytahnou zatahnout do zasuvky, zapni ps3 jen na 10 sekund, pak ho vypni, a jestli to poběží dál tak skuz to co psal peecus Tak tohle jsem tedka zkoušel a pořád nic ,do ps3 se mi zatím hrabat nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xHofa Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Mě to dělá taky:? PS3 jsem kupoval nedávno cca 2,5 měsíce, tak nevím. PS3 klasicky vypnu a přístroj ztichne, když jdu ale blíž, je slyšet že se větrák točí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Mě to dělá taky:? PS3 jsem kupoval nedávno cca 2,5 měsíce, tak nevím. PS3 klasicky vypnu a přístroj ztichne, když jdu ale blíž, je slyšet že se větrák točí.. Aspon že nejsem sám :) ,ne ,ale vážně ,vůbec nechápu proč se to tak děje....můj ps3 je tak 4 měsíce starý...A jak to řešíš?Vypínáš zdroj nebo necháváš zaplý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xHofa Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Nejprve jsem myslel, že je to normální, tak jsem většinou zdroj vypínal. Jak je vidět, tak to normální asi není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Myslím že uživatel Han měl ten samej problém,pokus se mu napsat ;) Myslim, že já sem zrovna nic takovýho neměl :D v PS3 mi taky někdy větrák (možná vždycky) hučí i po vypnutí, ale já sem si to vždycky vysvětlil tim, že se ještě chce ochladit tak proč mu to nedopřát :D stejně moc nehučí, já ho teda neslyšim, tak to neřešim a tenhleten luxus mu klidně dopřeju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Myslim, že já sem zrovna nic takovýho neměl :Dv PS3 mi taky někdy větrák (možná vždycky) hučí i po vypnutí, ale já sem si to vždycky vysvětlil tim, že se ještě chce ochladit tak proč mu to nedopřát :D stejně moc nehučí, já ho teda neslyšim, tak to neřešim a tenhleten luxus mu klidně dopřeju :D :D:D trochu jsi mě uklidnil musím přiznat edit: Ještě se tě zeptám jak dlouho to u tebe trvá?at vím kdy mi to má bouchnout nebo co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xHofa Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Když to teď tak zkoumám a k "vypnuté" konzoli přiložím ucho, myslím že slyším i zvuk HDD:roll: Ale tak nevadí, asi to bude normální a pro svůj klid budu vypínat zdroj:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Když to teď tak zkoumám a k "vypnuté" konzoli přiložím ucho, myslím že slyším i zvuk HDD:roll: Ale tak nevadí, asi to bude normální a pro svůj klid budu vypínat zdroj:) Ještě že to nedělá takový kravál že?Jinak bych z toho zcvoknul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Neni to nahodou proto ze je PS3 proste zahraty a je to naprogramovany aby to vychladilo a az pak se vyplo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Neni to nahodou proto ze je PS3 proste zahraty a je to naprogramovany aby to vychladilo a az pak se vyplo? :D To jsem si taky říkal ,ale když jsme ho měl zaplý ani ne hodinu a ono to po 45 minutách po vypnutí pořád větrá :D edit:Ale dneska to zkusím nechat aby se přes noc "větral" pokud se ráno probudím a bude furt větrat ,tak v tom něco bude asi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 A napadlo tě podívat se do manuálu?:D 90 % odpovědí a řešení na tento konkrétní problém je, že máš prostě jenom zapnuté ovládání PS3 přes PSP, proto se pak taky točí pořád větrák a bliká kontrolka od wifi, aby se dalo PS3 zapnout pomocí PSP. Najdeš to někde v nastavení, teď se mi nechce zapínat PS3. Takže jenom stačí deaktivovat tuto funkci a máš po problémech. Zkus na to mrknout, myslím, že to bude beztak tím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 A napadlo tě podívat se do manuálu?:D 90 % odpovědí a řešení na tento konkrétní problém je, že máš prostě jenom zapnuté ovládání PS3 přes PSP, proto se pak taky točí pořád větrák a bliká kontrolka od wifi, aby se dalo PS3 zapnout pomocí PSP. Najdeš to někde v nastavení, teď se mi nechce zapínat PS3. Takže jenom stačí deaktivovat tuto funkci a máš po problémech.Zkus na to mrknout, myslím, že to bude beztak tím:) Fakt?Akorát když to není česky nevím jestli se dohledám ,tak se na to mrknu ,ale pravda je taková že včera nebo předevčírem jsem zkoušel napojit právě poprvé PSP na PS3 ,tak by to mohla být pravda ,díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Tak počky, najdu ti přesně, co udělat. Pak to editnu. Mmnt Takžeeee Settings = Remote Play Settings = Remote Start = Off A mělo by to být OK:D Jestli jsem VÁM:D pomohl, tak THX bude fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xHofa Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 PJanis: Asi jsi na to kápnul remote play mám zaplý. Vyzkoušim to vypnout:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 A napadlo tě podívat se do manuálu?:D 90 % odpovědí a řešení na tento konkrétní problém je, že máš prostě jenom zapnuté ovládání PS3 přes PSP, proto se pak taky točí pořád větrák a bliká kontrolka od wifi, aby se dalo PS3 zapnout pomocí PSP. Najdeš to někde v nastavení, teď se mi nechce zapínat PS3. Takže jenom stačí deaktivovat tuto funkci a máš po problémech.Zkus na to mrknout, myslím, že to bude beztak tím:) Dávám ti za pravdu... je to přesně proto :!: Mám to tak taky nastavený kvůli remote play... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xHofa Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Tak je to opravdu tím. Společný "problém" vyřešen.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pennywise
Vše v nadpise topicu ,když ps3 vypnu ,stále se větrák točí nevíte čím to je?Když ale vypnu zdroj a zase ho zapnu ,tak už je vše ok .... docela mě to znervoznuje:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.