Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Při vypnutí ps3 větrák stále fachá ,proč?

Pennywise

Otázka

Recommended Posts

• 0
Myslím že už tady s tím jeden user měl problémy,vyśaj prach vysvačem....Pak nech PS3 bez elektriky přes noc....

Taky jsem o tom přemýšlel ,budu must vyzkoušet a ale divné to už se tak snažím aby na tom nebyl prach a moc dlouho na něm nehraju v kuse...

edit:Taky se mi zdá že tu někdo s tím už měl problémy ,ale nemůžu ten topic nějak najít...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
aha... skuz to (vše když je už chladný)tedy vytahnou zatahnout do zasuvky, zapni ps3 jen na 10 sekund, pak ho vypni, a jestli to poběží dál tak skuz to co psal peecus

Tak tohle jsem tedka zkoušel a pořád nic ,do ps3 se mi zatím hrabat nechce...

Odkaz ke komentáři

• 0
Mě to dělá taky:? PS3 jsem kupoval nedávno cca 2,5 měsíce, tak nevím. PS3 klasicky vypnu a přístroj ztichne, když jdu ale blíž, je slyšet že se větrák točí..

Aspon že nejsem sám :) ,ne ,ale vážně ,vůbec nechápu proč se to tak děje....můj ps3 je tak 4 měsíce starý...A jak to řešíš?Vypínáš zdroj nebo necháváš zaplý?

Odkaz ke komentáři

• 0
Myslím že uživatel Han měl ten samej problém,pokus se mu napsat ;)

Myslim, že já sem zrovna nic takovýho neměl :D

v PS3 mi taky někdy větrák (možná vždycky) hučí i po vypnutí, ale já sem si to vždycky vysvětlil tim, že se ještě chce ochladit tak proč mu to nedopřát :D

stejně moc nehučí, já ho teda neslyšim, tak to neřešim a tenhleten luxus mu klidně dopřeju :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Myslim, že já sem zrovna nic takovýho neměl :D

v PS3 mi taky někdy větrák (možná vždycky) hučí i po vypnutí, ale já sem si to vždycky vysvětlil tim, že se ještě chce ochladit tak proč mu to nedopřát :D

stejně moc nehučí, já ho teda neslyšim, tak to neřešim a tenhleten luxus mu klidně dopřeju :D

:D:D trochu jsi mě uklidnil musím přiznat

edit: Ještě se tě zeptám jak dlouho to u tebe trvá?at vím kdy mi to má bouchnout nebo co :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Když to teď tak zkoumám a k "vypnuté" konzoli přiložím ucho, myslím že slyším i zvuk HDD:roll: Ale tak nevadí, asi to bude normální a pro svůj klid budu vypínat zdroj:)

Ještě že to nedělá takový kravál že?Jinak bych z toho zcvoknul...

Odkaz ke komentáři

• 0
Neni to nahodou proto ze je PS3 proste zahraty a je to naprogramovany aby to vychladilo a az pak se vyplo? :D

To jsem si taky říkal ,ale když jsme ho měl zaplý ani ne hodinu a ono to po 45 minutách po vypnutí pořád větrá :D

edit:Ale dneska to zkusím nechat aby se přes noc "větral" pokud se ráno probudím a bude furt větrat ,tak v tom něco bude asi :)

Odkaz ke komentáři

• 0

A napadlo tě podívat se do manuálu?:D 90 % odpovědí a řešení na tento konkrétní problém je, že máš prostě jenom zapnuté ovládání PS3 přes PSP, proto se pak taky točí pořád větrák a bliká kontrolka od wifi, aby se dalo PS3 zapnout pomocí PSP. Najdeš to někde v nastavení, teď se mi nechce zapínat PS3. Takže jenom stačí deaktivovat tuto funkci a máš po problémech.

Zkus na to mrknout, myslím, že to bude beztak tím:)

Odkaz ke komentáři

• 0
A napadlo tě podívat se do manuálu?:D 90 % odpovědí a řešení na tento konkrétní problém je, že máš prostě jenom zapnuté ovládání PS3 přes PSP, proto se pak taky točí pořád větrák a bliká kontrolka od wifi, aby se dalo PS3 zapnout pomocí PSP. Najdeš to někde v nastavení, teď se mi nechce zapínat PS3. Takže jenom stačí deaktivovat tuto funkci a máš po problémech.

Fakt?Akorát když to není česky nevím jestli se dohledám ,tak se na to mrknu ,ale pravda je taková že včera nebo předevčírem jsem zkoušel napojit právě poprvé PSP na PS3 ,tak by to mohla být pravda ,díky :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Dávám ti za pravdu... je to přesně proto :!:

Mám to tak taky nastavený kvůli remote play...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu