shadow.wizard Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 3.40 Open Edition REvision A Installation instructions: - Copy oeupdmaker and oeupdmaker% to /PSP/GAME if you are in 1.50, or to /PSP/GAME150 if you are in any SE/OE version. Get the 1.50 and 3.40 Sony updaters (of any region, because all are currently the same), and copy them in the oeupdmaker directory with the names 150.PBP and 340.PBP. Execute the program, and it will generate the DATA.DXAR file. The checksums (althoug the flasher will check for them for you): CRC32: CDA4638D MD5: 9754F2CC0CBE2D8FE0DD009C90FDCD9F SHA1: 6F76BB67B31EFF6FECB72D9D4AF443C793E1E521 - Copy 340oeflasher and 340oeflasher% to /PSP/GAME if you are in 1.50, or to /PSP/GAME150 if you are in any SE/OE version. Move the DATA.DXAR to 340oeflasher directory. You need 75% battery, although you can skip this if you pressed L+triangle while loading the program. Changes 3.30 OE-A -> 3.40 OE-A - Updated from 3.30 firmware to 3.40 - Security patch: Fixed a bug that has been in all 3.XX OE, that caused random data to be written to a location in lcdc.prx or (in worst case) emc_sm.prx ram space. - Autboot that is missing since 3.03 OE-C has been reimplemented. - Improvements in the flasher. It will now generate also the flash1 directories, and it will check that the dxar is the correct for this update, so no more bricks by accidentally using other DATA.DXAR. Note about pops. I recommend people to backup their savedata before proceeding to change them (Sony has changed the savedata format, and they force you to change the format in 3.40 if you want to play them). If a plugin to load previous firmwares pops appear, the savedata will have to be in the old format for those firmwares, that's why it is better to have a backup of them. Psx savedatas are in /PSP/SAVEDATA/[code of game] Sponsored by http://www.pspgen.com/ >>Návod na easy install 3.40OE-A<< 3.40OE-A update download : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 cože? to už je další OE? nějaký novinky co to umí? edit: a co to tam je s těma savevama? nějaká změna formátu jestli to dobře chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 ze si dax pohl co? jeden den byla 3.40 oficialne venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 už vidím jak zejtra sony vydává 3.41 nebo 4.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 Já bejt sony tak bych začal vydávat donwgrade na 1.5 :-D Ať maj klid všici :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 WOWOWOW už?? a k čemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b-s-h Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 Jaký závratný novinky to přináší že sebou tak pohnul aby udělal OE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 je tam neco nowyho???? ja jen jestli je dobry to tam dat nebo to je na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 řekl bych že uplně naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 novinky oproti 3.30 oe-a´ jsou odstraneni certificate utility a moznost sdileni savu psx her mezi psp a ps3... a pak je tam od daxe nejaka ochrana proti nahrani spatnyho dxaru ci co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 a co ty vibrace? to tam neni? nehrozi brick? skousel to uz nekdo? ja do toho asi pujdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 a co ty vibrace? to tam neni? nehrozi brick? skousel to uz nekdo? ja do toho asi pujdu... vibrace tam bejt nemůžou když psp žádný nemá :roll: brick hrozí vždycky když něco flashuješ,ale riziko je minimální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 jdu do toho drzte mi palecky...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 pokud postupujes podle navodu je riziko bricku temer minimalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 aspon kdyby to prineslo nakou razantni zmenu nebo neco novyho aspon hudbu ve hrach nebo tak neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 hosani ten dark alexovo firmware neak nefacha.(3X jsem to skousel a vzdycky se mi to restartovalo)baterie nabita na 77% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 pls admini hodily byste mi to dneska nebo zitra do cejiny pls ja jsem na anglictinu lol ale necemu sem rozmel jenom newim co mam delat s tim (datax)souborem... :( dikk vsem kteri pomuzou... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 No jestli v těch firmwarech budou takovýhle změny tak to si rovnou počkam na 4.00... Nebo až na 5.00... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 pls admini hodily byste mi to dneska nebo zitra do cejiny pls ja jsem na anglictinu lol ale necemu sem rozmel jenom newim co mam delat s tim (datax)souborem... :( dikk vsem kteri pomuzou... ;) podívej se na nějakej návod na předchozí oe,je to uplně stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 pls admini hodily byste mi to dneska nebo zitra do cejiny pls ja jsem na anglictinu lol ale necemu sem rozmel jenom newim co mam delat s tim (datax)souborem... :( dikk vsem kteri pomuzou... ;) koukni sem http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007040006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 Tak co už to někdo má ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 podle me je to stejne zbytecny jako novy fw od sony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 prave ted zacinam... drzte palecky... Moocinky diky Baski ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 mam ho jsem first na foru heeeeeeec!!!!!!!!!!!!!!!!! hned si du zmenit podpis.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 mam ho jsem first na foru heeeeeeec!!!!!!!!!!!!!!!!!hned si du zmenit podpis.. :D a jako co že ho máš první? aspoň je tady nějakej pokusnej králík tak aspoň napiš co tam je novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.