THeBaNDiT Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 aano mam wii :D paradni vecicka doporucuji :Djá ho mám taky :-) :-) jaké máš hry? Já mám Wii sport, Zeldu a take ty minihry :offtopic: Prosim, diskutujte o wii v prislusnej sekcii fora... :thx: Alebo cez sukromne spravy ci ICQ... ale nie v tomto topicu tu... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 Hey lidi mužu si tam upravit XMB menu na ty 3.40 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 jo muzes.... Ale jen by me zajimalo jestli jde vymazat ty 2.5MB pres Flash Agenta i na 3.40? jestli tam neni neco zmeneneho nebo tak... thx :) Edit: Pac jsem zjistil ze mi ten Flash-agent registruje verzi FW 3.03 OE-C misto 3.40 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 Nikdo nevi? :D ale tak melo by to asi byt stejne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 Mě by spíš zajímalo, jestli tam je někde možnost nastavit ten loading UMD-čka (myslím to zrychlení, co se o tom mluvilo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 Mě by spíš zajímalo, jestli tam je někde možnost nastavit ten loading UMD-čka (myslím to zrychlení, co se o tom mluvilo). nic takovýho není....je to u emulátoru her na PSx....je tam nastavení Disc-load speed podle mě to bude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 Aha. No ale to teda nevím, jestli to bude pro PSX emulátor. Pod pojmem Disc-load speed si představuju spíš právě rychlost UMD-čka, než rychlost načtení PSX hry z karty. Zkoušel jsi to? Já bych si ten FW i dal, protože Tocu hraju z UMD a ty loadingy mě fakt nebaví :) . EDIT// Tak nic, špatně jsem si to přečetl, teď koukám, že to je přímo v menu nastavení pro PSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 určitě to je k tomu emulátoru protože to můžeš nastavit až v tom emulátoru když hraješ PSx hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 tak jsem tam šupnul 3,40OEA a je velikej problém dostat se do menu z DH 0,46 apod (mám ho kvůli rozehranýmu PES6)........když dám návrat do 3,40 objeví se jen černá obrazovka a musím to spouštět přes recovery menu.......a to ještě musím vypnout úvodní animaci.....zlatej 3,03 OEA :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 to je samej novej firmware už aby byl downgrade z 3.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 to si ještě počkáš....jestli vůbec bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 ty teda umis potesit... :D ale to je realita :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 jo....já vim.....já když sem si kupoval PSP tak sem si jak na mrchu koupil s fw 2.01 a v tý době.....prostě bída....musel sem si počkat až na 2.50/2.60 dg.....ještě štestí že sem měl GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 Ty brdooooo, kdo to ma furt menit herdek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 hmmm tyhle novy cfw uz ani neregistruju, zustavam stale na 3.03 oe-c, tam mam vse co potrebuju :D stejne neprinasi nic prevratnyho bez ceho by se nikdo neobesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Chtělo by to nějakej FW, kde bych si mohl dát název videa jakej bych chtěl a ne nějaký písmena a čísla... Tohle kdyby nějakej FW měl bylo by to skvělý... Kdo se potom má pak vyznat co tam mam za videa... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 já nevim jak ty ale mě to jde přejmenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Chtělo by to nějakej FW, kde bych si mohl dát název videa jakej bych chtěl a ne nějaký písmena a čísla... Tohle kdyby nějakej FW měl bylo by to skvělý... Kdo se potom má pak vyznat co tam mam za videa... :( Heh od fw 3.0 je moznosta davat videa v mp4 do slozky VIDEO hned na rootu, a to v jakem chces nazvu; ten nazev se ti v psp zobrazi ;) a od myslim 3.30 si do ty slozky muzes hodit i ikonku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Já když jsem ještě měl 3.03 OE-C a dal jsem si tam svoje jméno třeba "Red Dwarf" tak se mi v PSP nic nezobrazilo, ale když jsem to pojmenoval podle těch písmen a čísel, tak se mi to zobrazilo... Ale mužu to zkusit na 3.30 OEA'... EDIT: Jak si tam dam tu ikonku ??? To si normálně udělam nebo stáhnu obrázek jako je třeba u her ??? A nebo se u toho videa ta ikonka vytvoří sama ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 nejlepší je si to přejmenovat hned v konvertoru...video má sice název furt ty čísla atd. ale v psp se ti zobrazuje tvůj název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Tak jsem to zkusil znova a netřídil jsem to a píše mi to: "Corrupted data"... :( EDIT: Tak už mi to jde... A chci se ještě zeptat jakej formát je kvalitnější MP4 nebo MP4 s H264 ??? Co má větší kvalitu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 tak jsem si nainstaloval CF 3.40 OE ale nevim jak spustit iso hru , poradte mi nekdo ?? V recovery menu jsem si nejak s tim hral ale neprisel jsem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 vsechny ISO a CSO vkladej na root ISO:) to vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Překopíruj svojí ISO/CSO hru do PSP tzn.: do X:\ISO (kde X je písmeno tvého PSP já ho mam jako H:\)... No a potom v PSP najeď do GAME -> Memory stick a pak jen klikni na ikonu tý hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Překopíruj svojí ISO/CSO hru do PSP tzn.: do X:\ISO (kde X je písmeno tvého PSP já ho mam jako H:\)... No a potom v PSP najeď do GAME -> Memory stick a pak jen klikni na ikonu tý hry... tak diky , tohle jsem vazne necekal . funjgujee :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.