Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

Zdarec, ve me nejvic hrklo asi tehdy kdyz jsem se jednim kamosem domlouval ze k nemu vemu xbox samozrejme rekl jsem ze k nemu vemu vsechny hry cca asi 100 a ke vsemu jsem mu slibil ze vemu i obe kytary a bubny a mikrofon ke guitar hero. Tak asi kolem 8 vecer se stavil, ja si vzal dva bagli v jednom hry a v druhym kytary atd kamos mi bral xbox a sli jsme. Po ceste jsme kecali atd. pomalu jsme se dostavali k nemu kdyz najednou stojime asi 100m od jeho baraku a tam asi 10 ciganu u jeho dveri negros si nas vsimli a sli k nam.... rikal jsem si co ted... tak teda ze zdrhnem a nez jsme se vubec rozbehli tak nas predjeli policajti a v tom zastavili a z auta vystoupil kamosuv otec a hlasi: kde ste ja vas chtel odvest aby ste se s tim netahli! Hosi se zastavili a mazali pryc a ve me hrkalo asi jeste tak 2 hodiny po vsem.

Odesláno
Zdarec, ve me nejvic hrklo asi tehdy kdyz jsem se jednim kamosem domlouval ze k nemu vemu xbox samozrejme rekl jsem ze k nemu vemu vsechny hry cca asi 100 a ke vsemu jsem mu slibil ze vemu i obe kytary a bubny a mikrofon ke guitar hero. Tak asi kolem 8 vecer se stavil, ja si vzal dva bagli v jednom hry a v druhym kytary atd kamos mi bral xbox a sli jsme. Po ceste jsme kecali atd. pomalu jsme se dostavali k nemu kdyz najednou stojime asi 100m od jeho baraku a tam asi 10 ciganu u jeho dveri negros si nas vsimli a sli k nam.... rikal jsem si co ted... tak teda ze zdrhnem a nez jsme se vubec rozbehli tak nas predjeli policajti a v tom zastavili a z auta vystoupil kamosuv otec a hlasi: kde ste ja vas chtel odvest aby ste se s tim netahli! Hosi se zastavili a mazali pryc a ve me hrkalo asi jeste tak 2 hodiny po vsem.
Kdyžtak byste ty kytary použili jako branici zbran ne :D
  • 1 month later...
Odesláno

Poprvé ve mě hrklo, když se Xbox sám vypnul a na zdroj svítil červeně. Ale to byl planý poplach.

Podruhé, když po měsíci zapnu Xbox a vidím tolik známý RROD. Pravděpodobně vadný zdroj, volal jsem na podporu a prý mi pošlou nový, je to zatím 5 dní a kde nic tu nic, tak jsem zvědavej jestli nakonec není celá konzole v křemíkovém nebi :)

Tak abych to dokončil. Nakonec to byl vadný zdroj. DHL mi jentak hodilo zásilku přes plot, ani nezavolali. Byl jsem překvapený, protože mi přišel zdroj k Falconu (čili 175W a 14.2A). Každopádně Jasper funguje...

Odesláno

Nejvetsi haluze sem mel z dumpovani nand (kopirovani ''biosu''), nand.bin sem upravil dle navodu a nahral zpet do xboxe, ale xbox hodil neakou podivnou chybu, zeleno cerveny ledky xDDD...tak sem do xboxe nahral originalni nand.bin, pokusim se zapnout xbox a vubec nereaguje na stlaceni tlacitka POWER :D:D...mg sem se uplne zhrozil, nakonec sem nasel na netu navod jak to rozhejbat(spojeni dvou pinu na chipu a znovu nahrat), nj ale co stim kdyz mam poskozeny originalni nand.bin ....tak sem vzal nejnovejsi xbreboot.bin a hex editorem sem vkladal z poskozenyho originaniho nand.bin key vault a key config rucne, zkratil LPT kabel a nahral....po zapnuti xbox nabehl a ja si odfrk :) ....

Odesláno

nejhorsi je ze ho to stalo 4500kc...vic o tom je v tomhle topicu: http://console-forum.net/showthread.php?t=84520

podvodnici zkur.....:-(

a abych nebyl OT, jak tu nekdo psal o tom batmanovi, kdyz je cast kdy hrajete za jokera, tak pri te zmene z batmana na jokera misto obrazu kosticky a jeste to vydalo takovej hoodne divnej zvuk xD...nastesti je to ve hre takze vsechno v pohode ;)

Odesláno

jn :D a prave myslim ze to udelalo jeste takovej divnej zvuk (treba kdyz se ti na PC sekne hra i s tou hudbou) ale pak sem to nejak musel delat znovu a udelalo to uplne to sami tak sem si rekl: aha to tam asi ma byt :blink: :D

jinak nic jinyho se mi zatim (musim zaklepat) nestalo ;)

...ale u te prihody uzivatele braz sem se pobavil, ale nechtel bych to zazit :D

Odesláno

Poprvé ve mmě hrklo když jsem přinesl Xko domů a poprý ho zapnu.... omylem jsem zmáčkl čudlík na detekci všech Bezdrátových ovladačů v okolí a já si všiml že se ty diody kolem vypínače pohybují a mě se zastavilo srdce a v duchu sem si řekl .... sakra to bude nějakej chybovej kód .... já věděl že to mám déle odležet když jsem s tím šel v takovém mrazu (Leden 2010) .... naštěstí se to po chvíli přestalo pohybovat a zůstalo svítit jen jedna dioda.... a po druhé , když jsem nevěděl jak se mám dostat do menu .... mi běžela normal TV a Xko zapojený zaplý a pořád nic ... v tu chvíli sem si řekl .... sakra moje TV asi nerozjede Xko (52 cm uhlopříčka v pokojíku) a až po deseti minutách koumání mě napadlo stisknout tlačítko AV .... ( nenapadlo ale začal jsem mačkat všechny čudlíky na ovladači najednou ).... pak sem je zkouešl po jednom abych to do dalšího dne věděl. .... Toť vše a co vy ostatní ???

Odesláno

No mě když mi poprví naskočil E74 nevim asi byl fake, protože sem xko vypl a zapl a všechno jelo v pohodě, todle se mi stalo asi 3krát.No a ještě, když sem ho přivez, po prví pustil a červenej kroužek, naštěstí sem si o tomhle předtím něco přečet, tak mě rovnou napadlo, že je kabel blbě zasunutej.To sem si, ale nasral do gatí.xD

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu