espézetka Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Nejvíc ve mě hrklo když se začala šířit panika ohledně banů :D No tak doufám že to úspěšně přežiju ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Mě nejvíce hrklo, když jsem před rokem zapnul Xbox a svítila 3 červená světla. Po tuningu chlazení jedu spokojeně bez závady rok. Uff... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 vlna banu na live a instalaci her na HDD... Ale ne kvuli palenkam ale kvuli registrovani do jineho statu nez ze ktereho hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Tak mě hrklo asi nejvíc dneska ráno když mi to napsalo banned. Hlavně že týpci z friends co hrali cod 6 online uz tak tyden pred vydanim ban nedostali :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Tak mě hrklo asi nejvíc dneska ráno když mi to napsalo banned. Hlavně že týpci z friends co hrali cod 6 online uz tak tyden pred vydanim ban nedostali :/ a to ses bez flashe? to proste fakt jen za registraci na jinej stat nebo proc mas ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Flash mám, ale ban nevím za co a je mi to jedno, ban maj stejnak snad všichni nebo na ně doufám dojde (když už sem ho dostal já, tak ať i ostatní :D).. Nejspíš že sem hrál cod 6 offline a pak se jim poslal nejaky ten log nebo tak no x) Hlavně že ostatní to hrajou online a nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 a to ses bez flashe? to proste fakt jen za registraci na jinej stat nebo proc mas ban? ježiš, je logický že má FLASH. Microsoft nebanuje za státy bože můj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Když jsem zapojoval nový LCD a strčil jsem do něj a spadl pak jsem se jen při zapinaní modlil aby fungoval a funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 veme asi nejvic hrklo kdyz sem se hrabal ve skrini udelal sem krok z5 a zkopl sem xko a ke vsemu rovnou na divka tak sem to poklidil xko zved a de pohodicka:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 nejvic me hrklo nedavno kdyz sem zjistil ze se mi vybily baterky v ovladaci a nevedel sem to a myslel jsem ze nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Zdarec, ve me nejvic hrklo asi tehdy kdyz jsem se jednim kamosem domlouval ze k nemu vemu xbox samozrejme rekl jsem ze k nemu vemu vsechny hry cca asi 100 a ke vsemu jsem mu slibil ze vemu i obe kytary a bubny a mikrofon ke guitar hero. Tak asi kolem 8 vecer se stavil, ja si vzal dva bagli v jednom hry a v druhym kytary atd kamos mi bral xbox a sli jsme. Po ceste jsme kecali atd. pomalu jsme se dostavali k nemu kdyz najednou stojime asi 100m od jeho baraku a tam asi 10 ciganu u jeho dveri negros si nas vsimli a sli k nam.... rikal jsem si co ted... tak teda ze zdrhnem a nez jsme se vubec rozbehli tak nas predjeli policajti a v tom zastavili a z auta vystoupil kamosuv otec a hlasi: kde ste ja vas chtel odvest aby ste se s tim netahli! Hosi se zastavili a mazali pryc a ve me hrkalo asi jeste tak 2 hodiny po vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Zdarec, ve me nejvic hrklo asi tehdy kdyz jsem se jednim kamosem domlouval ze k nemu vemu xbox samozrejme rekl jsem ze k nemu vemu vsechny hry cca asi 100 a ke vsemu jsem mu slibil ze vemu i obe kytary a bubny a mikrofon ke guitar hero. Tak asi kolem 8 vecer se stavil, ja si vzal dva bagli v jednom hry a v druhym kytary atd kamos mi bral xbox a sli jsme. Po ceste jsme kecali atd. pomalu jsme se dostavali k nemu kdyz najednou stojime asi 100m od jeho baraku a tam asi 10 ciganu u jeho dveri negros si nas vsimli a sli k nam.... rikal jsem si co ted... tak teda ze zdrhnem a nez jsme se vubec rozbehli tak nas predjeli policajti a v tom zastavili a z auta vystoupil kamosuv otec a hlasi: kde ste ja vas chtel odvest aby ste se s tim netahli! Hosi se zastavili a mazali pryc a ve me hrkalo asi jeste tak 2 hodiny po vsem.Kdyžtak byste ty kytary použili jako branici zbran ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkes Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Poprvé ve mě hrklo, když se Xbox sám vypnul a na zdroj svítil červeně. Ale to byl planý poplach. Podruhé, když po měsíci zapnu Xbox a vidím tolik známý RROD. Pravděpodobně vadný zdroj, volal jsem na podporu a prý mi pošlou nový, je to zatím 5 dní a kde nic tu nic, tak jsem zvědavej jestli nakonec není celá konzole v křemíkovém nebi :) Tak abych to dokončil. Nakonec to byl vadný zdroj. DHL mi jentak hodilo zásilku přes plot, ani nezavolali. Byl jsem překvapený, protože mi přišel zdroj k Falconu (čili 175W a 14.2A). Každopádně Jasper funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 dneska pří batmanovi :D když byla ta část jak se to převrátí a hrajete chvilku ten začátek ale za jokera tak byli divný kostičky na tv a místo skip (B) bylo (J) růžově tak jsem si říkal co to???!!! ale naštěstí to bylo ve hře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Nejvetsi haluze sem mel z dumpovani nand (kopirovani ''biosu''), nand.bin sem upravil dle navodu a nahral zpet do xboxe, ale xbox hodil neakou podivnou chybu, zeleno cerveny ledky xDDD...tak sem do xboxe nahral originalni nand.bin, pokusim se zapnout xbox a vubec nereaguje na stlaceni tlacitka POWER :D:D...mg sem se uplne zhrozil, nakonec sem nasel na netu navod jak to rozhejbat(spojeni dvou pinu na chipu a znovu nahrat), nj ale co stim kdyz mam poskozeny originalni nand.bin ....tak sem vzal nejnovejsi xbreboot.bin a hex editorem sem vkladal z poskozenyho originaniho nand.bin key vault a key config rucne, zkratil LPT kabel a nahral....po zapnuti xbox nabehl a ja si odfrk :) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leon1464 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 No ve mě nejvíc hrklo když mi přišel z aukra jasper v krabici od falconu a taky když se mi po třetím spuštění ukázal fake rrod. To jsem málem dostal infarkt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dall88 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Mně málem kleplo když jsem ho přivezl domů z pošty a rozbalil krabici a byla tam jenom samotná konzole a kabel do Tv:cry: a do teď ještě nevím jestli je vůbec funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Mně málem kleplo když jsem ho přivezl domů z pošty a rozbalil krabici a byla tam jenom samotná konzole a kabel do Tv:cry: a do teď ještě nevím jestli je vůbec funkční To asi nova konzola nebude, ze? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 nejhorsi je ze ho to stalo 4500kc...vic o tom je v tomhle topicu: http://console-forum.net/showthread.php?t=84520 podvodnici zkur.....:-( a abych nebyl OT, jak tu nekdo psal o tom batmanovi, kdyz je cast kdy hrajete za jokera, tak pri te zmene z batmana na jokera misto obrazu kosticky a jeste to vydalo takovej hoodne divnej zvuk xD...nastesti je to ve hre takze vsechno v pohode ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 j to s tím batmanem jsem psal ja no :D ale fakt jsem cumel a rikam si mam radsi vypnout xbox ???:D lekl jsem se dost no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 jn :D a prave myslim ze to udelalo jeste takovej divnej zvuk (treba kdyz se ti na PC sekne hra i s tou hudbou) ale pak sem to nejak musel delat znovu a udelalo to uplne to sami tak sem si rekl: aha to tam asi ma byt :blink: :D jinak nic jinyho se mi zatim (musim zaklepat) nestalo ;) ...ale u te prihody uzivatele braz sem se pobavil, ale nechtel bych to zazit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 ve mě hrklo kdyz mi spadnul na kotnik :-S ... sem do nej nak vrazil, policka pod nim se propadla ( byla na takovejch tech 4 otocnejch pacickach...)a spadnul mi na nohu... ani se nevypnul tak to bylo ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Poprvé ve mmě hrklo když jsem přinesl Xko domů a poprý ho zapnu.... omylem jsem zmáčkl čudlík na detekci všech Bezdrátových ovladačů v okolí a já si všiml že se ty diody kolem vypínače pohybují a mě se zastavilo srdce a v duchu sem si řekl .... sakra to bude nějakej chybovej kód .... já věděl že to mám déle odležet když jsem s tím šel v takovém mrazu (Leden 2010) .... naštěstí se to po chvíli přestalo pohybovat a zůstalo svítit jen jedna dioda.... a po druhé , když jsem nevěděl jak se mám dostat do menu .... mi běžela normal TV a Xko zapojený zaplý a pořád nic ... v tu chvíli sem si řekl .... sakra moje TV asi nerozjede Xko (52 cm uhlopříčka v pokojíku) a až po deseti minutách koumání mě napadlo stisknout tlačítko AV .... ( nenapadlo ale začal jsem mačkat všechny čudlíky na ovladači najednou ).... pak sem je zkouešl po jednom abych to do dalšího dne věděl. .... Toť vše a co vy ostatní ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 promin az OT ale proč píšeš ''a co vy ostatní ???'' je tu 9 stránek příhod a příběhů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 No mě když mi poprví naskočil E74 nevim asi byl fake, protože sem xko vypl a zapl a všechno jelo v pohodě, todle se mi stalo asi 3krát.No a ještě, když sem ho přivez, po prví pustil a červenej kroužek, naštěstí sem si o tomhle předtím něco přečet, tak mě rovnou napadlo, že je kabel blbě zasunutej.To sem si, ale nasral do gatí.xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.