Brento Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Jo diky - uz mam 3.03 OE-C :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 marek_2080: Díky radči jsem se ptal abych si nebricknuj PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Tak jsem ůspěšně přešel na 3.40 OE-A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Hmm já taky, kde jsem to slyšel o ty větší rychlost UMD mechaniky? Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Hmm já taky, kde jsem to slyšel o ty větší rychlost UMD mechaniky? Je to pravda? není...je to jen nastavení rychlosti emulace u psx her:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidX Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Dark Alex je machr už mám také 3.40 OE-A ( z 3.03 OE-C ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 dal sem tam ten 3.40 OE-A ale když najedu do internet browser tam mi tam skočí tam modra obrazovka s tim bilym textem jako když chci downgradovat a psp se sekne co s tim? :( EDIT: Hej tak už je to vyřešený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 tak sem si to upgradnul a nechtej mi na tom chodit nektery hry jako treba gta vcs nebo tony hawks project 8, nevite cim to je, kdyztak tak jak downgradovat na 3.10 OE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 tak sem si to upgradnul a nechtej mi na tom chodit nektery hry jako treba gta vcs nebo tony hawks project 8, nevite cim to je, kdyztak tak jak downgradovat na 3.10 OE dg de udělat stejně jako upgrade..stačí dát instalaci a fw se změní na 3.10 oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 nastal problem nejde mi to tam nainstalovat pres ten program...co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 tak už jsem taky šťastným uživatelem fw 3.40 OE-A zatim vše maká tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 tak jsem taky updatoval, ale jen kvuli piratum z karibiku.. jinak bych zustal porad na 3.03 OE-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 já to taky dělal jenom kvůli těm pirátum. jaká náhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Takze som skusil ist na cf 3.30 oe a nepomohlo mi ani to.Asi na mojom psp nebude mozne si davat pozadia co ma dost sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Hej lidi mám fw 3.40 upně čistej byl na novym PSP můžu tam nahrát 3.40 OE-A? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Hej lidi mám fw 3.40 upně čistej byl na novym PSP můžu tam nahrát 3.40 OE-A? Zbav se toho ;) Na tomhle PSP si asi hoooodne dlouho zadnou PSP/PSX pecku nezahrajes :( Kdyby nebylo blbe chyby Sony, tak jsme do dneska meli MAX Down 2.80 :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Tak se mi to taky povedlo tam narvat.Vše probíhalo OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Zbav se toho ;) Na tomhle PSP si asi hoooodne dlouho zadnou PSP/PSX pecku nezahrajes :( Kdyby nebylo blbe chyby Sony, tak jsme do dneska meli MAX Down 2.80 :? To sem něják nepochobil. Takže tam nepude nahrát 3.40 OE-A aby mi šli ISO hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 To sem něják nepochobil. Takže tam nepude nahrát 3.40 OE-A aby mi šli ISO hry? nepujdou.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 nepujdou.............. Ty voe tak to mám vyhodit PSP. A jaký si mám teda koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Ty voe tak to mám vyhodit PSP. A jaký si mám teda koupit? s FW do 3.03....ještě líp do 2.80...abys moh udělat dg bez GTA:LCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 s FW do 3.03....ještě líp do 2.80...abys moh udělat dg bez GTA:LCS Takže musim dg z 3.03 nebo 2.80 na 1.50 a potom to už pude na 3.40OE-A? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Jo , pak to uz pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Takže musim dg z 3.03 nebo 2.80 na 1.50 a potom to už pude na 3.40OE-A? koukni do topicu pro začátečníky :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Jo , pak to uz pujde. Tak to je hustý...Prodávaj se vůbec eště PSP se staršim FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.