ObiWanKenobi Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 caute, bol by som strasne rad, ak by mi nekto poradil ako rozbehat hry na fw 3.40OE-A, lebo dnes sa mi dostal do ruky psp s origos týmto fw a neviem tam nic rozhat! DAKUJEM ZA ODPOVEĎ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 podla mna ked mas original 3.40 tak s tym este nic nespravis... ja som mal problemy so Smash court tenis , ale presiel som z 3.03 na 3.4 oe-a a uz mi hra slape..dakujem opat bratom cechom z apomoc :)) este mi poradte nejaku dobru novu hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valmorxx Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Pokousel sem se o update dle navodu a moc to nevyslo mam 3.02 OE-B a pri pusteni updatu me to padne na hlaseni ze DATA.DXAR neni a nebo je spatne (rekl bych ze je spatne protoze tenhle sobor tam je) netusite co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 podla mna ked mas original 3.40 tak s tym este nic nespravis...ja som mal problemy so Smash court tenis , ale presiel som z 3.03 na 3.4 oe-a a uz mi hra slape..dakujem opat bratom cechom z apomoc :)) este mi poradte nejaku dobru novu hru tak doporucoval bych ty piraty;)Pokousel sem se o update dle navodu a moc to nevyslo mam 3.02 OE-B a pri pusteni updatu me to padne na hlaseni ze DATA.DXAR neni a nebo je spatne (rekl bych ze je spatne protoze tenhle sobor tam je) netusite co s tim ?mno tenhle fw uricte by uz mel mit u sebe recovery..tak si PSP pripoj USBckem ke kompu, zapni recovery, nahraj na kartu FW kterej chces a pak to pomoci toho recovery dat na ten budouci fw..v tutorialech je navod jak to prehrat pomoci recovery.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 ja som urobil upgrade z 3.03 na 3.4 uplnev pohode, mal som hru smash court tenis, na 3,03 nechcelo ist, teraz slape :) a skusim aj ine hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pahejl Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 zdarec lidi. zkousel jsem ten CF nainstalovat na FW 1.5 ale ty soubory se mi hlasi jako corrupted, nevite proc? dalsi vec, zkousel jsem nainstalovat i CF 3.3 a ten se mi na v psp uz objevi jako spustitelny, ale bohuzel kdyz ho spustim tak skonci v chybovem stavu 80010002. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Tak dnes se mi podařilo DG na verzi 1.5 z čehož jsem měl docela strach a následně upgradnul na 3.40 OE-A.....vše v naprostém pořádku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 nebylo tu nekde nahodou ze kdyz se clovek pokusi UP z 1.5 na 3.03 vys tak je mozny brick??jednou se tu neco takovyho myslim resilo,jestli ne tak sry ze kecam :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 ja som siel z 1.5 na 3.03 a teraz na 3.40 a slo to v pohode, ja ked som sa bal..ale snad mi to teraz vydrzi..akurat mam problemy s hrami z upnito.sk radsej stahujem z mininovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danix Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Nemohu se dosta do Recovery menu.Po startu držím R a nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 a mas CF? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danix Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 mám CF 3.40 OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 musis psp vypnout uplne a ne ho jen uspat,dlouho drz zapinani nez zhasne zelena dioda,pak zmackni R a drz no a pak zapni psp dokud nenabehne recovery ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danix Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Dík už to maká. Ps nemohu rozjet iso hry , chyba 80020321/v mechanice není disk/ i když jsem dal UMD Disabled.Hry TR.,mission imp.,call of duty,ghost rider..,vždy stejná chyba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Dík už to maká.Ps nemohu rozjet iso hry , chyba 80020321/v mechanice není disk/ i když jsem dal UMD Disabled.Hry TR.,mission imp.,call of duty,ghost rider..,vždy stejná chyba.. máš tam umd? jestli jo tak dej disabled,jestli nemáš umd,tak dej enabled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danix Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Nemám žádnej UMD,hry mám v ISO na MS .Dal jsem enabled ale pořát to samé 80020321.PS jaký disk pořídit ,aby šli iso hry na kartě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Nemám žádnej UMD,hry mám v ISO na MS .Dal jsem enabled ale pořát to samé 80020321.PS jaký disk pořídit ,aby šli iso hry na kartě? kup jakykoliv UMD (klidne i demodisk :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danix Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Dík všem za ochotu!!!!!!!!!!!! Enjoy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danix Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Může mi někdo poradit ,která hra maká i bez UMD.Zatím nemohu v RA žádnej disk sehnat.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Nemusíš... Mám dotázek... Samozřejmě jsem si přečetl, že mohu upgradovat z FW 3.XXOE, ale jistota je jistota... Mohu instalovat také z 3.10 OE-A' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 jasne ze muzes;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Díky díky díky, a je vlastně mezi 3.10 OE-A' a 3.40 OE-A nějaký výrazný rozdíl? Abych zase nedělal něco zbytečně... Četl jsem vaše příspěvky, a připadá mi, že jsou s ISO hramy jenom problémy, takže nejspíš zůstanu u věrného 3.10 OE-A', ale uvidíme.. Odepiště pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Díky díky díky,a je vlastně mezi 3.10 OE-A' a 3.40 OE-A nějaký výrazný rozdíl? Abych zase nedělal něco zbytečně... Četl jsem vaše příspěvky, a připadá mi, že jsou s ISO hramy jenom problémy, takže nejspíš zůstanu u věrného 3.10 OE-A', ale uvidíme.. Odepiště pls... ja mam 3.40OE-A a bez jakychkoliv problemu... velkej rozdil mezi tema fw je w tom, ze nektery hry vyzadujou 340 a ty na 310 nespustis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 rozdíl skoro žádnej.....ale už celkem dost novejch her chce 3.30 +......a na 3.40 sem já osobně neměl žádnej problem :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 takze problem s 3.40 OE-A su uz minulostou aj umna.Pisal som o nich dost to urcite vsetci viete.Stale sa drzi sice to pozadie ked zmenim tak sa rozhodi recovery.Ale pre to som si urobil XMB Modding a je vsetko OK. Preto vsetkym odporucam 3.40 OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.