Antabelus Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Tak OK, upgraduju... Doufam, ze pokud budu mit problems, ze mi s nimi pomuzete! Teda vetsinou si poradim sam, ale dobra rada nad zlato :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Perfektní návod Díky Evilsto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Tak OK, upgraduju... Doufam, ze pokud budu mit problems, ze mi s nimi pomuzete! Teda vetsinou si poradim sam, ale dobra rada nad zlato :) Neni problem ak budem doma a pri PC rad pomozem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danix Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Mám dotaz.Lze přidat do Custom Firmware 3.40OE-A antiupdate!!Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 no za 1. neni nic jako antiupdate :lol: ale funguje to myslim tak ze na OE FW muzes myslim kldien ze 3.40 dat zase 3.03 a to jen tak ze tu 3.03 zase nainstalujes nebo teda aspon tak to tu nekdo tvrdil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danix Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Já myslel schování ikony update po vložení orig. umd disku.Antiupdate mám pro fw 3.10 ,ale nevím jestli bude makat pod cf 3.40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Já myslel schování ikony update po vložení orig. umd disku.Antiupdate mám pro fw 3.10 ,ale nevím jestli bude makat pod cf 3.40. je na to plugin ale k ničemu...teda pokud nemš UMD kde je 3.50 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Já myslel schování ikony update po vložení orig. umd disku.Antiupdate mám pro fw 3.10 ,ale nevím jestli bude makat pod cf 3.40. bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danix Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Tak jsem plugin nainstaloval dle návodu.V RM je vidět a lze aktivovat,nicméně když nabootuju PSP a vložím umd disk s hrou ikona s upradem na fw je pořád vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiselejxicht Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 takze kdyz mam treba 3.30 originalni fw tak nemusim downgradeovat a muzu pozit rovnou ten druhej instalak ?? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Jo udelas DG na 1.50 a pak na CF 3.40 oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Ahoj, jen bych se rad ujistil. Mam fw 3.10 OE-A takze muzu bez problemu pouzit tenhle upgradovaci balik je to tak? Radsi se zeptam nez bych to bricknul. Nekamenujte me ze se ptam na takovou blbost. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 můžeš :D:D:D:D:D.....ale použij ten pro CF ne pro 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Cili mam pouzit ten druhej, ten pro 3.xx... ? Edit: Hotovo, další spokojený 3.40. OE-A user. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 taky hotovo a spokojenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sockuse Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 taky hotovo a spokojenost :-) FW 2.71 TA-082 na 1.50 na 3.40OE-A diky tem co tu skevele popisuji aj pro ty (lamky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosssss Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 mam 1.50 a idem si dat 3.40oe-a a chcem sa spytat pojdu hry alebo treba daco v tom "recovery" menu nastavit? mam davat do /iso alebo do /game150 alebo kde isocka dakujem za pomoc majte sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 ISo se dávaj do ISo...recovery by mělo bejt už nastavený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 jak rika tekk ;) normal do PSP/ISO a pokud myslis jesi pude neco v recovery tak mozna myslis naky pluginy a ty nahrajes v PSP/seplugins myslim si :D ze se to tak menuje nejsu si jistej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 DAVE to PSp/ISO je dost nešťastný nazapomínej že na kartě je složka PSP :ok:..místo PSP používej X nebo ms0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 aj ok sry omlouvám se :( :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domihnik Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 dyz mam fw 3.40 oe-a v psp myzu si ho znovavat preinstalovat na ten stejny 3.40 oe-a protoze chci smazat xmb menu a dat tam to puvodni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 pokud sis změnil XMB tal by mělo stačit nahrát zálohu flash kterou sis asi neudělal jak koukám :D:D...zkus to mělo by to jít :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 dyz mam fw 3.40 oe-a v psp myzu si ho znovavat preinstalovat na ten stejny 3.40 oe-a protoze chci smazat xmb menu a dat tam to puvodnisnad vsude kde sou naky navody na xmb je napsany aby ste si udelali zalohu flash0..njn kdyz je nekdo blbej..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 muže někdo reupnout ted soubor na edisku pro 1.50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.