tekken90 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 muže někdo reupnout ted soubor na edisku pro 1.50? http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/45575/1.50_-_3.40_OE-A.exe_17.57MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 oki super dik sem delal kamošovi a řeknu vám měl sem větší nervy než když sem dělal svoje :) ty jeho otázky a poznámky.... :lol: ale už se těšim na naše tejdení soustředění to budou po veřerech pařby :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Od té doby co jsem upnul na 3.40 OE-A se nemůžu dostat do recovery..vždycky jsem tam tak sekundu a pak mi zčerná obrazovka a to mi dělá jen u 3.40 skusim to jeste preinstalovat.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Od té doby co jsem upnul na 3.40 OE-A se nemůžu dostat do recovery..vždycky jsem tam tak sekundu a pak mi zčerná obrazovka a to mi dělá jen u 3.40 skusim to jeste preinstalovat.:? nehrál jsi si s XMB???:) (taky moznost :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Kdyby si hrál s XMB tak by to neovlivnilo recoverku kámo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Kdyby si hrál s XMB tak by to neovlivnilo recoverku kámo ;-) to by ses aj divil co dokáže zásah do flash paměti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Čusíík......mam dotaz....koupím si PSP doufám že s FW do 2,71 a dobrou deskou.....takže kdyz provedu DG na 1,50 a následovně uprage an 3,40OE-A a budu si chtít zahrát nějakou tu ISO hru tak musim mít v UMD nějaý origo disk??? A stačí demo disk který k psp dodávaj???? Budu vděčný za jakýkoly rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 stačí Demo disk ale když si dáš potom 3.51 M33 tak nebudeš potřebovat žádnej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 A jak to mam udělat až udelam downgrade a upgrade tak to tam mam strčit nebo je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 no jasny UMD nechas proste v mechanice naporad :D teda takhle je to u mě ;) hodne stesti pri DG ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Díííky moc.sand už vim všechno zítra se ozvu jak to dopadlo? Jetse jedna poslední otázka když se mi to posere při DG nebo UG dá se s tim neco dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 jo prodat na součástky nebo to dát do servisu na záruku a počítat s nejnovějším FW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 lol:-! n budu doufat že se to neposere tak mi držte palečččky btw vypadá to celkem jedoduše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Ještě mam otázku ta je spíše taková no ...pro mě je důležitá.budu si to zítra kupovat v electroworldu tak on mi přinese krabici a bude na ni třeba písmeno M což nechci tak mu mám normálně říct že chci jinou krabici nevysere se na mě??? a jak mu mam jako říct že se chci podívat jakou to má zákl desku??? pls poradt hodne mi na tom záleží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 řeknimu třeba že si měl PSP a rozbilo se ti a žě máš doma nejakou věcičku třeba starší verzi GPS modulu a že potřebuješ verzi J nebo L :) jinak že je ti to kničemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 tak naivní zas nebudou...stačí písmeno na krabici..deska není důležitá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 THX:D lol a jest jeden přihlouplej dotaz(to víte chci mít jistotu abych to neposral) až to budu downgradeovat a upgradeovat co mam udelat s UMD mam v ni nechat ten demodisc nebo ne nebo co?? pls poradte a taky sem se chtel zeptat jak to muže zhrubat tak trvat dlouho ten DG a UG abych vedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 THX:D lol a jest jeden přihlouplej dotaz(to víte chci mít jistotu abych to neposral) až to budu downgradeovat a upgradeovat co mam udelat s UMD mam v ni nechat ten demodisc nebo ne nebo co?? pls poradte a taky sem se chtel zeptat jak to muže zhrubat tak trvat dlouho ten DG a UG abych vedel při DG a UPG můžeš mít UMD kde chceš hlavně si nabí víc jak 75% baterku a při dg a upgadu nic na psp nedelej a jet podle přesného návodu....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Díky a jak to teda trvá dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 UPGRADE na tento CF kolem 2minut:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 No já se ptám kvůli tomu, že kdyby to trvalo nejak dlouho tak bych zrčo neco zmáčk abych vedel esli s tim nic neni díky za radu a DG muze trvat zhruba jak dlouho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 No já se ptám kvůli tomu, že kdyby to trvalo nejak dlouho tak bych zrčo neco zmáčk abych vedel esli s tim nic neni díky za radu a DG muze trvat zhruba jak dlouho?? No podle toho co mas za FW ale taky cca 2 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddie Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 stačí Demo diskale když si dáš potom 3.51 M33 tak nebudeš potřebovat žádnej ;) nestačí,ked v recovery dá noUMD?,mne to ide bez discu na CF3.03oe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666_peter_666 Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Mám dotaz.Lze přidat do Custom Firmware 3.40OE-A antiupdate!!Dík Môžem potvrdiť - plugin Antiupdate 1.0 spolahlivo funguje aj pri FW 3.51-7 M33. Ikona "Update FW" zmizne, hry bežia ako predtým. Nesmieš zabudnúť v RM povoliť plugin! Peter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Mám ho, díky moc za pomoc :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.