jedy Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 AK2 jsem neměl doposud žádnej problém, ale z ničeho nic mi nenaskočí. Když spustím NDSL a posléze AK, tak se mi ukáže obrazovka "Loading" a tím to končí. Nevíte, co s tím? :? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 S touhle chybou sem se nesetkal. Zkus smazat z pametovky systemove slozky AKmenu. Potom si tam nahraj posledni verzi systemu z www.acekard.com (nebo mrkni do tutorialu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mate Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Ahoj. Nevim, ale prvni co me napada by bylo smazat AK soubory z karty (_AK2 adresar a soubor akmenu4.nds) a nahrat to tam znovu (nejlip stahnout 4.18 z acekard.com) popr. zkusit jinou microSD kartu jestli treba na te puvodni nemas spatne sektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Takže jsem tam nahrál nejnovější AK soft a stálo mi to zamrzne na Loadingu. Myslím, že pamětovkou to není, je poměrně kvalitní a z dobrého obchodu. Nevíte, co dál? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mate Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Muzes mit nejkvalitnejsi pametovku na svete z nejlepsiho obchodu ve vesmiru, ale stejne zkus jinou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Blba otazka, ale presto - formatoval jsi tu pametovku, na FAT? Jeste bych zkusil starsi fw.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Pamětovka jede na FAT32. Stejně je mi divný, že se to tak stalo z ničeho nic.. nic nového jsem tam nedával.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Esli nic nepomohlo, tak kartu zformatuj (zazalohuj si savy), a vse nahraj znovu (na test staci ciste system) -----------SLOUCENI POSTU-------------------------- Ahoj, koukam, ze nds si dal pryc... Trochu sem patral po netu a tvuj problem uz resilo hodne lidi. Odesla ak2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Ahoj, koukam, ze nds si dal pryc... Trochu sem patral po netu a tvuj problem uz resilo hodne lidi. Odesla ak2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jedy
AK2 jsem neměl doposud žádnej problém, ale z ničeho nic mi nenaskočí. Když spustím NDSL a posléze AK, tak se mi ukáže obrazovka "Loading" a tím to končí. Nevíte, co s tím? :? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.