crafterr Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Zdravim všechny, chci se zeptat jestli vas napadají nějaký starý, dobrý a hlavně léty osvědčený hry, co na tenhle mini notebook dát. Dík všem :? :arrow: PS: nemá cenu psát že na takovej krám nic nejde, hry typu Warcraft 3 tam jedou na full:) znova dík, čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Mafia , StarCraft , CSko ( podľa mňa kravina ) , možno rollerCoaster .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 CSko, 1,6 možná jo, ale source určitě ne.. a možná i battlefield heroes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Source klidne ano. Kdyz se na tom rozjede i Doom 3, ktery je narocnejsi.. Pozadavky source nejsou vysoke: System requirements 1.2 GHz processor, 256 MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Internet connection (broadband or better recommended) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 CSko ani omylem. Jsou tam nehorázný fps ( a to mám ještě 2gb ramky, bude to nejspíš rozlišením Litříka ), tudíž ani Source s největší pravděpodobností nepůjde. Bohužel :cry: Hrál jsem přes to WoWko ( fps také nejsou nejlepší, ale ve starém světě na kouknutí do aukce, crafting,... to ujde ), Warhammer 40k( DoW s vypnutými detaily v pohodě, s postupním instalováním datadisků je to horší ), Mafia, LEGO Star Wars ( nejspíše i další LEGO hry - zábava na dlouho ), Warcraft 3, Quake III Arena, Diablo II + datáč, AoE II,... Někde na internetu jsem jednou našel stránku, kde byli napsaný ozkoušený hry.. bohužel už nevím, kde. Ten BF: Heroes, by stál za zkoušku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jedy: anonymous ma pravdu HW požadavky hry Minimální požadavky Procesor: 1.2 GHz procesor Graf. karta: s podporou DirectX 7 RAM: 256 MB HDD: 3 GB Operační systém: Windows 2000, ME, XP, Vista Pro internet: rychlost 256Kb/s Doporučené požadavky Procesor: 2.4 GHz procesor Graf. karta: s podporou DirectX 9 RAM: 512 MB HDD: 3 GB Operační systém: Windows 2000, ME, XP, Vista Pro internet: rychlost 256Kb/s zdroj : zaparit.cz http://www.zaparit.cz/hry/online-hry/counter-strike-source Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jedy, pokud mas lagy, tak neni nic lehciho, nez si snizit detaily a rozliseni.. Ja mluvim o minimalnich pozadavkach, rikam, ze to spusti a bude to hratelne. Nerikam, ze to bude moci hrat na max detaily.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Ne, to jsem taky nemyslel :) Ale i přes to, jsou tam hrozná FPS, ikdyž to hodíš na minimum. ;) Mám odzkoušený Steamový i Non-Steam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Hm ja Cs nerozjel... bohuzel)... Jinak Unreal Tournament... Call of duty... Quake...Gta San Andreas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Csko 1.6 je opravdu nehratelné na EEE... Ano spustí se, ale hrát se to nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Rozjedeš na tom aji nějakou starší fifu :) mozná i O4 :) , každopádně NHL to samí, Tony Hawk skateboardong 3 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Po netu třeba soldata nebo csko Jako singleplayer bych zkusil rozjet GTA 3 a VC... Určitě pošlape třeba takovej AvP 1 a 2 Po netu můžeš zkusit trackmanii Teoreticky můžeš zkusit BFko nebo Operaci flashpoint :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Bo Hidden & Dangerous 2 ;) po netu např. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Po netu můžeš zkusit trackmanii Strašně moc se seká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Trackmania Nations,CS 1.6,GTA:VC,GTA:SA.....všechny odskoušený,mam Eee 901 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jedy:wowko ? blázne na mym hp 530 mi slo burning crusade na střední jakž takž plynule (kolem 25fps) nevěřim že na eee by šlo plynule na minimum. a Wotlk ten damna podobný fps ale na minimum grafiku v 1280x1024 takže u eee bych wow nevěřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Medal of Honor, Deus Ex, System Shock 2, Baldurs Gate, Gothic, Return to Castle Wolfenstein, Broken Sword, Heroes of Might and Magic, Age of Mythology... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 nevm jestli to tady někdo psal ... ale musíš si stáhnout jinej ovladač grafiky ... napiš do google asus eee forum a vyplivne ti to EN forum kde si je stáhneš pak ti pujde nastavit jakýkoliv rozlišení hry tudíš pojede většina her jinak source jsem hrál na asus eee 701 a jel bez seků ;) (stačilo to dobře nastavit a mít správný ovladač) na eee 701 jsme hrál celkem v pohodě wow , battlefield 1942 , hl2(ale byl tam nějaký problém nešlo se dostat přes načítání ve hře) cs 1.6 atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 world of goo super hra,gta sa,vc , max payne tohle vše by ti mělo jít + na youtube je plno ukazek jak lidi na eee hrajou ruzne hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 world of goo super hra,gta sa,vc , max payne tohle vše by ti mělo jít + na youtube je plno ukazek jak lidi na eee hrajou ruzne hry.. jo a ještě gta sa jsem hrál na eee 701 - hratelné ... max mi třeba nefungoval ... chvíli jsem ho hrál a pak mi to vyskočilo jinak u hodně her se dá snižit grafika a zároveň i nároky na HW nejen s těmi možnostmi co jsou v menu :) jendou jsem našel stránku která k tomu pomáhala (editovat většinou nějaký soubor nebo třeba v hl,cs,hl2,css něco napsat do console ;) :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 jedy:wowko ? blázne na mym hp 530 mi slo burning crusade na střední jakž takž plynule (kolem 25fps) nevěřim že na eee by šlo plynule na minimum. a Wotlk ten damna podobný fps ale na minimum grafiku v 1280x1024 takže u eee bych wow nevěřil. Psal jsem, že je to dobré na vběhnutí do aukce nebo pošty, či nějakej crafting. V Azerothu ty FPSka jsou ještě relativní dobrý. V TBC a WotLK jsem na EEE nebyl. nevm jestli to tady někdo psal ... ale musíš si stáhnout jinej ovladač grafiky ... napiš do google asus eee forum a vyplivne ti to EN forum kde si je stáhneš pak ti pujde nastavit jakýkoliv rozlišení hry tudíš pojede většina her Díky moc, to jsem nevěděl! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 na aspire one jede WOW na nejnizsi detaily a ackoli se to treba ve stormwind obcas trochu seka tak je to hratelny jinak sem tam hral i Heroes 5 na nejvyzsi detaily!! gta san andreas bych rekl ze se trosku seka i na minimum jinak taky treba SPORE nebo live for speed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 nevm jestli to tady někdo psal ... ale musíš si stáhnout jinej ovladač grafiky ... napiš do google asus eee forum a vyplivne ti to EN forum kde si je stáhneš pak ti pujde nastavit jakýkoliv rozlišení hry tudíš pojede většina her jinak source jsem hrál na asus eee 701 a jel bez seků ;) (stačilo to dobře nastavit a mít správný ovladač) na eee 701 jsme hrál celkem v pohodě wow , battlefield 1942 , hl2(ale byl tam nějaký problém nešlo se dostat přes načítání ve hře) cs 1.6 atd Mohl bys mi prosím říct jak se to menuje nebo jak to funguje. Nějak sem to nenašel. Díky díky :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Mohl bys mi prosím říct jak se to menuje nebo jak to funguje. Nějak sem to nenašel. Díky díky :? no tady je to forum http://forum.eeeuser.com/ už nevím jak se to jmenuje je to dlouho co nemám eee ale je tam program i na takt + teplota + nastavení větráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 James BOnd 007 NightFire ... totální řezba :D má to i dobrej multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.