Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bikes diskuze (BMX,MTB DIRT, a další skákací kola)

Zavorka

Recommended Posts

No, mám kolo GT chucker 2.0 , jezdil jsem a teď už míň závodně, mám pár sponzorů, teď už jen Quiksilver, skateshop.cz ( už moc ne ), nike a author ...

Jezdím převážně ve skateparcích a závody v Pardubicích :P

Triky dávám - 180, frontflip, backflip, no hander, condor, Flair, tailwhip, flipwhip ... prostě to co mi jde a co zkouším :P Rozhodně doporučuju, abyste s tím začali, je to fakt paráda :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hi^;660552']No' date=' mám kolo GT chucker 2.0 , jezdil jsem a teď už míň závodně, mám pár sponzorů, teď už jen Quiksilver, skateshop.cz ( už moc ne ), nike a author ...

Triky dávám - 180, frontflip, backflip, no hander, condor, Flair, tailwhip, flipwhip ... prostě to co mi jde a co zkouším :P Rozhodně doporučuju, abyste s tím začali, je to fakt paráda :)[/quote']

hmm hezký ale nejdemi do hlavy jak může 16tiletej dávat frontflip a flair

a taky mi nejde do hlavy že píšeš 180 ke trikům jako je backflip a front flip když už tak aspon 360 :bash:

nevim moc nevěřím ;) pokud si nepsal ty co si dáváš do molitanu ... ty ale neznamenaj že je umíš ;)

a co bikeflip zkoušíš? ;)

Odkaz ke komentáři

Mám trial monty 219 ale teď jsem nejezdil více jak půl roku no nic zítra jdu asi zase začít :)

no to začínáš brzo za chvíli bude mokro a mráz :D

dneska jsme si chtěl pojezdit :P ale kvůly mladý jsem na to neměl čas :D

jinak jezdím na author gonzo + nějaký ten mix věci z jiný značky

Odkaz ke komentáři

no to začínáš brzo za chvíli bude mokro a mráz :D

dneska jsme si chtěl pojezdit :P ale kvůly mladý jsem na to neměl čas :D

jinak jezdím na author gonzo + nějaký ten mix věci z jiný značky

Jako udržoval jsem si kondičku ve sklepě to je zase výhoda trialu si vyskáču až do pokoje :D , no to bude mokro , když jsme u toho co děláte když nevytahujete kolo nebo skate? Když je venku zima.. :)

Odkaz ke komentáři

hmm hezký ale nejdemi do hlavy jak může 16tiletej dávat frontflip a flair

a taky mi nejde do hlavy že píšeš 180 ke trikům jako je backflip a front flip když už tak aspon 360 :bash:

nevim moc nevěřím ;) pokud si nepsal ty co si dáváš do molitanu ... ty ale neznamenaj že je umíš ;)

a co bikeflip zkoušíš? ;)

Jo, na 360 pořád padám, prostě mi nejde, občas se podaří ... Bike flip ne, protože nemám BMXko ... Do, do molitanu to se učím, v Pardubicích ...

Odkaz ke komentáři

Jako udržoval jsem si kondičku ve sklepě to je zase výhoda trialu si vyskáču až do pokoje :D , no to bude mokro , když jsme u toho co děláte když nevytahujete kolo nebo skate? Když je venku zima.. :)

xbox psp pc mlada :D hraní starání se o stránku mr*áni čučení na filmy(v kině nebo i někde jinde) a dalších tisíc píčovin co se daj dělat doma nebo jinde :D

hi^;660607']Jo' date=' na 360 pořád padám, prostě mi nejde, občas se podaří ... Bike flip ne, protože nemám BMXko ... Do, do molitanu to se učím, v Pardubicích ...[/quote']

kdyby si uměl flair tak dokážeš na 100% aspon 360 tap ;) ten se časem vyvine v 360 ;) asi tak ;)

Odkaz ke komentáři

hi^;660552']No' date=' mám kolo GT chucker 2.0 , jezdil jsem a teď už míň závodně, mám pár sponzorů, teď už jen Quiksilver, skateshop.cz ( už moc ne ), nike a author ...

Triky dávám - 180, frontflip, backflip, no hander, condor, Flair, tailwhip, flipwhip ... prostě to co mi jde a co zkouším :P Rozhodně doporučuju, abyste s tím začali, je to fakt paráda :)[/quote']

napiš mi na ICQ,jsem z Pardubic a taky tam občas jezdím,kouknu se na tebe

Jo, na 360 pořád padám, prostě mi nejde, občas se podaří ... Bike flip ne, protože nemám BMXko ... Do, do molitanu to se učím, v Pardubicích ...

v pardubicích je molitan kde? :D

Odkaz ke komentáři

hehe, jezdíš na GT a spoznoruje tě Author ? :o)))

počítá se sem i MTB XC ? Přes tři roky se tomu tak nák věnuju, ted spíš okrajově už :o) Jen s těma trykama je to horší :lol:

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Já jsem takovej nezvyklej případ, mám BMX kolo a jezdím offroad, z kopců a tak podobně :D Nic extra spíš jen tak pro zábavu a málo kdy...

to jsem se svým fletlandem dělal taky :) 20 kola s širokým ráfkem a terénním vzorkem a taky se to dalo... jojo moje kolo mnělo široké použití... :D

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu