Zavorka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 založil jsme tohle tema abysme se pobavili o určitých věcech pochlubili se novým trikem xD a vše co se týče BMX MTB dirt , a další kola se kterýma se skáče ;) a taky bylo téme založeno aby se nespamovalo v jednom topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 jo chtěl sem bmx ale nakonec mám akéorát bič desku xD:dozey: ale bmx me fak celkem táhlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 nikdy není pozdě začít jezdit na bmx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 http://bike.czechian.net/index2.php Znám Marka Hořavu. Dobrej jezdec 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 včera sem byl na joyridu :D tam jezdili bmx .. a nejaky borec daval backflipa...nejak se mu to nepovedlo, tak zahodil trochu to kolo nad sebe, dopadl a to kolo na jeho hlavu xD...skakal dal :D proto jezdim na skejtu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 No, mám kolo GT chucker 2.0 , jezdil jsem a teď už míň závodně, mám pár sponzorů, teď už jen Quiksilver, skateshop.cz ( už moc ne ), nike a author ... Jezdím převážně ve skateparcích a závody v Pardubicích :P Triky dávám - 180, frontflip, backflip, no hander, condor, Flair, tailwhip, flipwhip ... prostě to co mi jde a co zkouším :P Rozhodně doporučuju, abyste s tím začali, je to fakt paráda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 hi^;660552']No' date=' mám kolo GT chucker 2.0 , jezdil jsem a teď už míň závodně, mám pár sponzorů, teď už jen Quiksilver, skateshop.cz ( už moc ne ), nike a author ... Jezdím převážně ve skateparcích a závody v Pardubicích :P Triky dávám - 180, frontflip, backflip, no hander, condor, Flair, tailwhip, flipwhip ... prostě to co mi jde a co zkouším :P Rozhodně doporučuju, abyste s tím začali, je to fakt paráda :)[/quote'] hmm hezký ale nejdemi do hlavy jak může 16tiletej dávat frontflip a flair a taky mi nejde do hlavy že píšeš 180 ke trikům jako je backflip a front flip když už tak aspon 360 :bash: nevim moc nevěřím ;) pokud si nepsal ty co si dáváš do molitanu ... ty ale neznamenaj že je umíš ;) a co bikeflip zkoušíš? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Mám trial monty 219 ale teď jsem nejezdil více jak půl roku no nic zítra jdu asi zase začít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Mám trial monty 219 ale teď jsem nejezdil více jak půl roku no nic zítra jdu asi zase začít :) no to začínáš brzo za chvíli bude mokro a mráz :D dneska jsme si chtěl pojezdit :P ale kvůly mladý jsem na to neměl čas :D jinak jezdím na author gonzo + nějaký ten mix věci z jiný značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 no to začínáš brzo za chvíli bude mokro a mráz :Ddneska jsme si chtěl pojezdit :P ale kvůly mladý jsem na to neměl čas :D jinak jezdím na author gonzo + nějaký ten mix věci z jiný značky Jako udržoval jsem si kondičku ve sklepě to je zase výhoda trialu si vyskáču až do pokoje :D , no to bude mokro , když jsme u toho co děláte když nevytahujete kolo nebo skate? Když je venku zima.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 hmm hezký ale nejdemi do hlavy jak může 16tiletej dávat frontflip a flaira taky mi nejde do hlavy že píšeš 180 ke trikům jako je backflip a front flip když už tak aspon 360 :bash: nevim moc nevěřím ;) pokud si nepsal ty co si dáváš do molitanu ... ty ale neznamenaj že je umíš ;) a co bikeflip zkoušíš? ;) Jo, na 360 pořád padám, prostě mi nejde, občas se podaří ... Bike flip ne, protože nemám BMXko ... Do, do molitanu to se učím, v Pardubicích ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Jako udržoval jsem si kondičku ve sklepě to je zase výhoda trialu si vyskáču až do pokoje :D , no to bude mokro , když jsme u toho co děláte když nevytahujete kolo nebo skate? Když je venku zima.. :) xbox psp pc mlada :D hraní starání se o stránku mr*áni čučení na filmy(v kině nebo i někde jinde) a dalších tisíc píčovin co se daj dělat doma nebo jinde :D hi^;660607']Jo' date=' na 360 pořád padám, prostě mi nejde, občas se podaří ... Bike flip ne, protože nemám BMXko ... Do, do molitanu to se učím, v Pardubicích ...[/quote']kdyby si uměl flair tak dokážeš na 100% aspon 360 tap ;) ten se časem vyvine v 360 ;) asi tak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 hi^;660552']No' date=' mám kolo GT chucker 2.0 , jezdil jsem a teď už míň závodně, mám pár sponzorů, teď už jen Quiksilver, skateshop.cz ( už moc ne ), nike a author ... Jezdím převážně ve skateparcích a závody v Pardubicích :P Triky dávám - 180, frontflip, backflip, no hander, condor, Flair, tailwhip, flipwhip ... prostě to co mi jde a co zkouším :P Rozhodně doporučuju, abyste s tím začali, je to fakt paráda :)[/quote'] napiš mi na ICQ,jsem z Pardubic a taky tam občas jezdím,kouknu se na tebe Jo, na 360 pořád padám, prostě mi nejde, občas se podaří ... Bike flip ne, protože nemám BMXko ... Do, do molitanu to se učím, v Pardubicích ... v pardubicích je molitan kde? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 hi^;660552']No' date=' mám kolo GT chucker 2.0 , jezdil jsem a teď už míň závodně, mám pár sponzorů, teď už jen Quiksilver, skateshop.cz ( už moc ne ), nike a author ... Jezdím převážně ve skateparcích a závody v Pardubicích :P Triky dávám - 180, frontflip, backflip, no hander, condor, Flair, tailwhip, flipwhip ... prostě to co mi jde a co zkouším :P Rozhodně doporučuju, abyste s tím začali, je to fakt paráda :)[/quote'] hehe, jezdíš na GT a spoznoruje tě Author ? :o))) počítá se sem i MTB XC ? Přes tři roky se tomu tak nák věnuju, ted spíš okrajově už :o) Jen s těma trykama je to horší :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 hehe, jezdíš na GT a spoznoruje tě Author ? :o)))počítá se sem i MTB XC ? Přes tři roky se tomu tak nák věnuju, ted spíš okrajově už :o) Jen s těma trykama je to horší :lol: pokud skáčeš jakýmkoliv způsobem tak jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matwej Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 michi jasně..sponzoruje tě author a jezdíš na tomhle..ehm.."dirtu"? :P jinak jezdím na skládaným mtb dirtu, rám z Specialized P2...les,město, sem tam park ale ten spíš okrajově..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 yeah,bmx a skate....Chtelo by to bmx i na konzole co konecne uz.U me jedine subrosa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 bmx na konzole od tvůrců skate ... to bych bral ... mimochodem jaro se na chvíli ukázalo :D kdo byl už venku jezdit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 No přece já! :) , trial monty 219 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 to já jsem asi tak před rokem jezdil na flatlandu :) to jsem si moc nezaskákal pravda ale zas pro pořádné pobavení mi stačil malý betonový plácek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Já jsem takovej nezvyklej případ, mám BMX kolo a jezdím offroad, z kopců a tak podobně :D Nic extra spíš jen tak pro zábavu a málo kdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Já jsem takovej nezvyklej případ, mám BMX kolo a jezdím offroad, z kopců a tak podobně :D Nic extra spíš jen tak pro zábavu a málo kdy... to jsem se svým fletlandem dělal taky :) 20 kola s širokým ráfkem a terénním vzorkem a taky se to dalo... jojo moje kolo mnělo široké použití... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Proč mělo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Hehe, jezdim na 24" mtb od AGangu (2010) Mohli by udělat nějakou tu hru, ať je co dělat, když je třeba mokro nebo tak :D jinak jezdim park a street ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Caute nevim jestli to sem patri ale je to tema o BMX tak snad jo. Rad bych zacal taky jezdit protoze me to velice laka. Doporucite mi naky kolo na kterym zacit pripadne nemate nekdo na prdej za rozumnou cenu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.