Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 997
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

zuzy: Jak uz ti tu rekli vsichni ty proste do nej mydlis a jak ma malo zivotu tak si charonek vleze na tu vezicku ty lode a ejhleee a uz ma plno zivotu ale tobe se nic takovyho nestane maximalne vemes truhlu ale jak uz ma malo tak zase sup na vezicku a je plnej zivota a jak uz jsem jednou rikal kdyby jsi ho dal hned tak by to bylo jeste o poznani kratsi skratka GoW ma stanoveny pribeh stejne tak na konci jak te ten strom bo co uplne vysili a pak tema duchama znovu nabiras na zivotech a stejne tak i u Persephony taky ji nedas jinak nez tim stitem s tim paprskem linie je dana a ty ji jen projdes. napr: u Gta VCS jsem u pred pred posledni mise objevil zpusob jak si ji zjednodusit a proslo mi to.! v GoW takovy nic neni vzdyt i kdyz chces nekam skocit do propasti tak te to nepusti tot vse myslim ze uz ti musi bejt jasny ze je to proste nemozny ho poprve porazit

• 1 month later...
Odesláno

Zasekl jsem se v místě kde jsem tím paprskem světla otevřel ty sochy, přemístil, a cosi udělal ze štítem a něco aktivoval. Sjel jsem výtahem dolů, ale teď nevím kam mám jít. Sou tam tři cesty tvořené tím světlem, ale dvě z nich vedou jen na takovej balkónek. Šel jsem tou třetí, posunul sochu do místa s paprskem, ale teď opravdu nevím co dál.

Nahoře jen nějaká socha.

Prosím o pomoc.

PS. Píšu to proto, že stránka s návody je mimo provoz.

marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Pokud seš u tý "smrtky" :lol: (Ghost of Sparta) poprvý tak zabít nejde....je součást hry že ten souboj prohraješ...co se stane dál prozrazovat nebudu ať z tý hry taky něco máš :P edit: aha nevšiml sem si...vždycky jak skočí nahoru pesťou rozbij jeden sloup...

edit2:za jak dlouho ste dohráli GOD mod? já nějakejch 8 hodin :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu