tekken90 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 v tom prvním souboji Chárona zabít nejde ! ani kdyby jste se rozkrájeli na kousíčky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 v tom prvním souboji Chárona zabít nejde ! ani kdyby jste se rozkrájeli na kousíčky ... A jak to dopadne, že nejde zabít? Co se stane? Bušíš do něj, má málo životů a... ??? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 A jak to dopadne, že nejde zabít? Co se stane?Bušíš do něj, má málo životů a... ??? ZUZY jak uz rikal dante...shodi te nekam dolů a hra pokracuje :D;) proste je to soucast pribehu ze poprve prohrajes ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Přesně tak, samozřejmě napoprvé NEJDE zabít, při tom prvním souboji má nastaveno něco jako "nekonečno životů"... ale tak klidně to zkoušej dál no, když tě to baví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 zuzy: Jak uz ti tu rekli vsichni ty proste do nej mydlis a jak ma malo zivotu tak si charonek vleze na tu vezicku ty lode a ejhleee a uz ma plno zivotu ale tobe se nic takovyho nestane maximalne vemes truhlu ale jak uz ma malo tak zase sup na vezicku a je plnej zivota a jak uz jsem jednou rikal kdyby jsi ho dal hned tak by to bylo jeste o poznani kratsi skratka GoW ma stanoveny pribeh stejne tak na konci jak te ten strom bo co uplne vysili a pak tema duchama znovu nabiras na zivotech a stejne tak i u Persephony taky ji nedas jinak nez tim stitem s tim paprskem linie je dana a ty ji jen projdes. napr: u Gta VCS jsem u pred pred posledni mise objevil zpusob jak si ji zjednodusit a proslo mi to.! v GoW takovy nic neni vzdyt i kdyz chces nekam skocit do propasti tak te to nepusti tot vse myslim ze uz ti musi bejt jasny ze je to proste nemozny ho poprve porazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karez Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 nazdar. Som v misii The Depths Of Tartarus otočil som 2 pákami prešiel po reťazi a teraz mám skočiť cez dve také okrúhle stľpy,ale na prví skočím a ten druhí je ďaleko a vždy spadnem dole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 nazdar. Som v misii The Depths Of Tartarus otočil som 2 pákami prešiel po reťazi a teraz mám skočiť cez dve také okrúhle stľpy,ale na prví skočím a ten druhí je ďaleko a vždy spadnem dole! Ahoj, musis "skocit dvakrat". Proste, das dvakrat za sebou skok. Skocis a az budes ve vzduchu, tak skocis podruhe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karez Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Crixus no díky kua som to hneď teraz na 1 krát skočil. ja som to x neštastné stláčal 2krát,ale veľmi skoro,hned pri odraze a nem dobre bolo.Fakt dakujem lebo už to nevizeralo so mnou dobre! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 zuzy přemýšlím jestli jsi hlupák nebo blbec, protože jsem ti na to nahoře odpovídal.....a číst snad umíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Takze pro ty co pouzivaji OWF a chteli by jsi zahrat GoW tak doslo k rapidnimu zlevneni a to jak v playcentru tak i v jrc cena pro GoW je 599,- coz myslim ze je slusne stalo to 1200,- drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pukin Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Zasekl jsem se v místě kde jsem tím paprskem světla otevřel ty sochy, přemístil, a cosi udělal ze štítem a něco aktivoval. Sjel jsem výtahem dolů, ale teď nevím kam mám jít. Sou tam tři cesty tvořené tím světlem, ale dvě z nich vedou jen na takovej balkónek. Šel jsem tou třetí, posunul sochu do místa s paprskem, ale teď opravdu nevím co dál. Nahoře jen nějaká socha. Prosím o pomoc. PS. Píšu to proto, že stránka s návody je mimo provoz. marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 myslim ze tu sochu cos posunul mas rozmlatit... vylez na nu a pak pouzit stit na odrazeni svetla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pukin Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Je to tak. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 jestli nemate flashnute PSP a potrebujete nejakou parbu tak ji tu mate http://gamehouse.cz/playstation-psp/god-of-war-chains-of-olympus-4841.php marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny1 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 nejhorší asi chalenge:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.Jericho Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Prosím o radu ke hrě zasek jsem se v místnosti, která se zamkne, kde posunete dvě sochy s klíčem a odemkne se vysouvací podstavec poněm vyskáčete k soše koně. Tady nevím co dál....:? vrátit se nikam nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 vlevo v těch schodech je skrytá chodba ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.Jericho Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 po těch co jdu dolu do tý místnosti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 ne... po tech co vyskakals ke konovi... kdyz ty schody na skalani vysunes, tak z leve strany se da vlezt dovnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Prosim Vás hrajem hru God of War: Chain of Olympus a zastavil sem se v jednom levelu u Koně a vypisuje mi to prinem neco že "Euros, the east wind" :cry: kdyby nekdo vědel co stím...tak mi prosim Vás odepište Děkuji moc krát :) marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Tam sem se taky zasek. Tam jak vytahuješ tu zeď a stanou se z ní dva schody díky kterejm se dostaneš k tomu koni, tak když to vytáhneš tak musíš vlízt jakoby za tu zeď ze strany a dostaneš se za ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Dá se ten BOSS zabít?...poprvní mne hodil do jámy což byla součást hry ale ted po 2 jakmile mu uberu púlku života tak se jde hned doplnit...neznáte nejaký triky alebo neco jak by sem ho moch porazit?..thx za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 fiset pouzij tu pest a znic vzdycky 1 sloup kdyz se de doplnit takhle to udelas 3x pak ho dodelas a hotovo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Pokud seš u tý "smrtky" :lol: (Ghost of Sparta) poprvý tak zabít nejde....je součást hry že ten souboj prohraješ...co se stane dál prozrazovat nebudu ať z tý hry taky něco máš :P edit: aha nevšiml sem si...vždycky jak skočí nahoru pesťou rozbij jeden sloup... edit2:za jak dlouho ste dohráli GOD mod? já nějakejch 8 hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Já mám problémy i s obtížností co je nad easy:ziped: Prostě se nemůžu dostat z jedný skupinky potvor, dycky mě rozsekaj....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.