Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

God of War: Chains of Olympus

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 997
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak to video je dooost kruty-GoW:Chains Of Olympus je urco nejlepsi hra na PSP a trapaci z EA by se meli poucit jak vymacknout z konzole maximum-tahle hra ma uzasnou grafiku a jeste ke vsemu ji dokaze zobrazit na celkem velkym prostoru,s docela slusnym poctem nepratel a jeste ke vsemu vsechny ty efekty...a takovy NFS PS nedokaze zobrazit 4 podelany auta,s par poskozenima a pr efektama-sydte se vyvojari z EA!!Az tahle hra vyjde tak ji budu hrat treba celej den dokavad ji nedohraju na 100% a kdyz budou naky money tak si ji pak koupim...skoda je ze prey Ready At Dawn uz nechce delat zadnou hru na PSP:cry::cry: takovy masteri a uz nechtej delat na nasi konzoli hru:cry: no aspon ze ty jedny se dockame:wohow::)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus...

Může mi někdo vysvětlit, jak je možný, že někdo udlělá takhle graficky namakanou hru na PSP a ostatní dělají takový srač... ?? :-)

Když jsem hrál jiný hry, tak je vidět, že PSP má fakt ještě rezervy a tohle je asi maximum, co se z toho dá dostat...

ZUZY

Odkaz ke komentáři

no tak já nevím ale když vyšla hra god of war na ps2 někdy v roce 2005 tak vypadala ohodně líp než hry který vyšly téhož roku prostě god of war nejlepší hra na jákékoli platformě a myslím že tvůrci hry si daj záležet taky to bude možná mít i větší kapacitu

Odkaz ke komentáři

no tak já nevím ale když vyšla hra god of war na ps2 někdy v roce 2005 tak vypadala ohodně líp než hry který vyšly téhož roku prostě god of war nejlepší hra na jákékoli platformě a myslím že tvůrci hry si daj záležet taky to bude možná mít i větší kapacitu

presne tak je to mazec:)

Odkaz ke komentáři

Tak stejnak-pet hodin taky ujde,a navic to zalezi esůi je clovek lama nebo ne(takze me ta hra vydrzi tak na mesic:cheesygrin: :lol:)...jinak to PSP je krasny-nevadilo by mi vlastnit ho:)...sakra uz jen asi tak tejden a uz budu moct hraat nej rubacku na PSP:wohow::wohow: :D

Odkaz ke komentáři

hned až to bude k mání tak to sem pls hodtě na cz share

hh lol..jinak to cerveny psp...noooo mohli si stim vic pohrat....vic origanility...staci kdyz vymeni kratose za traba (teplousi na snehu) a je tu nova edice! :D ..jinak nebojim se toho ze to ma 'jenom 5hodin' gow se da hrat dokola a dokola stejne je to strasne fun :) :psp:

Odkaz ke komentáři

Nechapu proc neudelaj neco jako "Survival Arena"-proste nejaka arena kde clovek rube,rube a bylo by to na vlny,nebo proste prezit co nejdyl,pak by se skore odeslalo na server a bylo by to o tom kdo bude mit nejvetsi skore(hmh-nejvetsi skore-jak originalni:roll::lol::lol::lol:) no proste nejlepsi na tyhle hre je rubani,clovek ma vztek,spusti GoW a vymlati si ho u tyhle hry:) ...

Odkaz ke komentáři

Hej ta GoW edice je fakt husta!!!:wohow:Premejslim ze si koupim UMD GoW ae i tak...Tekku za kolik si myslis ze bude ta edice k mani???:roll:treba uplne nova na e-bay??diky...:Dbych sice musel prodat staryho dobryho Fata ae mozna by mi to za to stalo...:Duvidim...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu