razziel Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 ten kryt asin nejde jen tak sehnat co?.a kdy to ma vyjit?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 hezky pspcko :) tesim se na rubacku tesim :) ted s nove nainstalovanym displejem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 sakra sakra nemzuu se docat soboty az si aspon zahraju to demo!!! ale ta plnaa to si koupim origos UMD asi!!!! ahhhh GOW!!!! joooo sice sem to hral jendou na chate na ps2 ale nemohl sme prestat!!!! to je fakt mooooc! skoda ze treba nevyjde devil may cry!! na psp!! to by bylo taky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Devil My Cry by byl vazne nahul. Jinak demo GoW furt hraju. Tesim se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Já se na to těšim jak čtyři malý jarové, pač tahle hra bude moc :psp: :psp: už sem vidim jak zase kvuli tomu nebudu moct spat pač už kvuli tomu demu sem nemohl spat jak sem to mastil porad dokola :lol: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinas Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Ahoj věřím že tahle gameska bude fakt super a chci si jí koupit origoš ale chci se zeptat závisí i u kupovaných her na umd na firmwaru psp?Protože jestli ano tak se chci zeptat zkušenějších jestli bude na tuhle hru stačit firmaware 3.03 OE A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 ano záleží na FW, podle mě bude min. 3.71 jako u většiny dnešních her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Lock pre vase stupide dotazy! /edit. premazane. -msch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Otvorené. Download: http://console-forum.net/showthread.php?t=22534&page=2 Tu piste iba diskusiu o hre! Ziadne download linky ani problemy so stahovanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 lidi mam prvni zasek, dostal jsem se do heliova palace, jsem v pasazi kdy jsem musel posunout dve sochy ktere drzeli jakesi klice a pote si vysunout schodiste, ktere se po case zavrou, kdyz po nich vyskacu tak je nahore socha kone a dvere s dvema truhlami, kdyz dam u te sochy kolecko tak vyjedou nejake kecy, nevi nekdo jak dal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ^^ Presne tam som sa zasekol aj ja :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ^^ Presne tam som sa zasekol aj ja :/ mam to vytahni ty schody ale neskakej nahoru ale jdi k tem schodum zleva dostanes se do dalsi mistnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 kua su nazacatku su tam 2 šlapky a mam mackat x,trouhelnik atd,pak je tam jakasi sipka ktera se zabarvuje je to myslim ze mam joystickem zatocit ale nic to nedela :( heh uz to mam...stupid,... edit. pouzivaj edit.... stupid... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 tam sa da sexovat :) zaujimava minihra :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Jak moze mat boh vojny SHIELD :wohow: inac hram na strednej obtiaznosti a zatial ideem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Já se zatím nikde moc nesekl, nejvíc sem přemýšlel nad těma schodama no :D jinak bomba hry dávám zatím 10/10 Jinak ty ženský sou fakt kusy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Já se zatím nikde moc nesekl, nejvíc sem přemýšlel nad těma schodama no :D jinak bomba hry dávám zatím 10/10Jinak ty ženský sou fakt kusy :) ja uz jsem na hard v podsveti a zasekl jsem se jen jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ja nechapu jak jsou ty kone když otočím tím sloupem tak se to vrátí zase zpět ? jinak hra super . určitě nej. na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 och som vtej velkej hale kde vitiahnem zo steni tu blbost a vyskacem hore a tam je v strede kon a dva male koniky co mam robit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Kastan: nech je tak jak jsou a jdi dal TimkyToad: uz se to tu resilo precti si predchozi stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 sem nekde na zacatku je tam mrtvolu to hodim na jakisi kruh -xD,a otevru se dvere a tam je dalsi kruh a nemam nanho co polozit nevim jak dal asi su lama pls napiste nekdo navod jinac fakty gooood game!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Tam máš vzadu i bednu,tu položíš na ten 1. kruh, vemeš mrtvolu a tu dáš pak na 2. kruh zatim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Tam mas bednu v zadu tak na prvy kruh daj bednu a na dalsi mrtvolu =D edit. oh matouch bol prvy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Depeshak Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 po prvych minutach hrania musim povedat, ze co sa tyka grafiky, hratelnosti atd ... je to naj co vyslo v historii PSP. Podobne ako pri GOW1, GOW2 si GOWpsp si vychutnam postupne, to znamena jedna hodinka denne. Kupil som si moje 3. PSP v podstate kvoli tejto hre, takze ak vyjde GOW na PS3, viem kam pojdu dalsie prachy. GOW jednoducho stoji za to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 LUDIA to je brutal :bash: edit. Ty kokos ten dement s kosou ma dal a ja som dalsia misia :D akoze neporazil som ho ale hra ide dalej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.