Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

God of War: Chains of Olympus

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 997
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

sakra sakra nemzuu se docat soboty az si aspon zahraju to demo!!! ale ta plnaa to si koupim origos UMD asi!!!! ahhhh GOW!!!! joooo sice sem to hral jendou na chate na ps2 ale nemohl sme prestat!!!! to je fakt mooooc! skoda ze treba nevyjde devil may cry!! na psp!! to by bylo taky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lidi mam prvni zasek, dostal jsem se do heliova palace, jsem v pasazi kdy jsem musel posunout dve sochy ktere drzeli jakesi klice a pote si vysunout schodiste, ktere se po case zavrou, kdyz po nich vyskacu tak je nahore socha kone a dvere s dvema truhlami, kdyz dam u te sochy kolecko tak vyjedou nejake kecy, nevi nekdo jak dal ?

Odkaz ke komentáři

po prvych minutach hrania musim povedat, ze co sa tyka grafiky, hratelnosti atd ... je to naj co vyslo v historii PSP.

Podobne ako pri GOW1, GOW2 si GOWpsp si vychutnam postupne, to znamena jedna hodinka denne.

Kupil som si moje 3. PSP v podstate kvoli tejto hre, takze ak vyjde GOW na PS3, viem kam pojdu dalsie prachy.

GOW jednoducho stoji za to :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu