TwiCe Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 par lidi je teda fakt polena na jakykoli jednoduchy hadanky :D napr stou mrtvolou a bednou :psp: jinak vynikající hra...ale co jineho se dale cekat..ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Som zavili od 2 obeda som nepustil PSP s ruky :D secko screenujem :D aj tu nahu babu co v jakskyni sa snou kecalo :D edit. Tak ja sa tu mrdzem :D a zistim ze on dokaze aj na kraji listy chodit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Dohrane, HARD, 4 hodiny a 30 minut... Hodnotenie - 90%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 shadowe ja to jeste ani nestahl a ty uz to mas dohrany:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 OMG ta Rukavica Zeusa je taka slaba nic tym nedam... Stare dobre mačetky:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ^^ To by si sa cudoval... ugradni si ju na maximum a uvidis ako s nou budes "rezat" nepriatelov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 kdy swe odemkne ta poslední obtíznost? Dávám 90% a to hlavně protože chybí multiplayer (stačil by aspon podobný jako v tekkennu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 zasek :( priletel jsem s ohnivyma konema do pekla a tady jsem se dotal k ruinam pokosil jsem tu par napratel (2 kiklopy a par mecaru) a uz me nenapda, co bych mel vyzkouset abych se dotal dal... jsem konkretne u ruin, kde na me po rozbiti zdi vybafne jedna meduza a za ni jsou dve truhly... vypada to, ze se asi nejak musi pres krvavou reku s vodopadem, ale jak? pls help.. ja chci dal, je to fakt bozi hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 [;310675']zasek :(priletel jsem s ohnivyma konema do pekla a tady jsem se dotal k ruinam pokosil jsem tu par napratel (2 kiklopy a par mecaru) a uz me nenapda' date=' co bych mel vyzkouset abych se dotal dal... jsem konkretne u ruin, kde na me po rozbiti zdi vybafne jedna meduza a za ni jsou dve truhly... vypada to, ze se asi nejak musi pres krvavou reku s vodopadem, ale jak? pls help.. ja chci dal, je to fakt bozi hra :)[/quote'] Tam musis ist na kraj na pravu stranu jak je truhla a rozbijes Trojuholnikom stenu a tu truhlu potom presunies celkom na pravo ku kraju vydes nanu vyskocis na balkonik tam je truhla zo zivotmi a vyskocis vyssie a po stene prejdes na druhu stranu.... Super hra uz som presiel 4 hodky 21 minut Medium ... 11/10vinikajuca hra, nad moje očakávania :) edit. Inac Shadow mal si pravdu.. Stou rukavicou som dal toho s kosou na konci =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Tam musis ist na kraj na pravu stranu jak je truhla a rozbijes Trojuholnikom stenu a tu truhlu potom presunies celkom na pravo ku kraju vydes nanu vyskocis na balkonik tam je truhla zo zivotmi a vyskocis vyssie a po stene prejdes na druhu stranu.... dikec moc... ale ze mi trvalo nez jsem prisel na to kterou stenu mas na mysli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 vynikající hra, večra jsem ji hrál 3hodiny v kuse až mě z toho bolely oči :D ještě nejsem na konci, ale mrzí mě, že hra je docela dost krátká, ale díky tomu, že je tam víc zakončení a spousta bonusů, tak si ji zahraju určitě vícekrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Docela v poho hra...:) hraju na normal a dost me to bavi :)...taky davam 9/10 ;).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasisek Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 je to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Dneska a zítra jsem doma - nějaký nachlazený nebo co xD Tak GoW je moje jasná volba (: Jinak co jsem zatím hrál, tak husté, dost (: A absence multiplayeru mi vůbec nevadí - stejně v okolí nikoho s PSP nemám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Hodnoceni 10/10 vcera sem koncil jak sem odeletel s konma do pekla a dneska az pridu ze skoly budu pokracovat chci si to vychutnat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Tyvoleee smažil som do rana bolia ma prsty jak P!C* hram na GOD (Very Hard) Mma nahratých 6 hodin 20 minut a mam uz len zaverecneho bossa OMG ale ona sa neda dat ty kokos !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 co mám pls udělat v heliově palaci jak je uprostřed ten trůn ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Teď jsem se tam taky sekl - a zase odsekl (: Trůn musíš rozmlátit xD Já tam jak dmnt půl hoďky hledal cestu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 tak aj ja som to presiel tak za 4h 30min este tak 3h navyse a bolo by to lepsie moje hodnotenie 8,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 JOO LAMY DAL SOM TOOO SRY za tie pasiky to aby mi nik nekopčil a neprivlastnoval. {Aj ked nvm načo :) } Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Chlapci som sa zasekol v chrame boha slnka uz som vysiel z neho a mal som ist dole pod chram kde sa mi zavreli dvere, a potom posuniem tie dva sochy s klucmi a potom sa mi ukaze rucka a potiahnem tu stenu taq aby som mohol vyskocit k soche kona a vedla su dvere kt. sa otvaraju so stisom a su tam len tie body ... a newem co mam robit proste ... poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Chlapci som sa zasekol v chrame boha slnka uz som vysiel z neho a mal som ist dole pod chram kde sa mi zavreli dvere, a potom posuniem tie dva sochy s klucmi a potom sa mi ukaze rucka a potiahnem tu stenu taq aby som mohol vyskocit k soche kona a vedla su dvere kt. sa otvaraju so stisom a su tam len tie body ... a newem co mam robit proste ... poradte Dole jak roztahujes tie trámy aby si mohol vyskakat hore ku konovi, tak vysun tie trámy a ten tram dolný je s ĽAVA deravý da sa dnu vojist tak ho vytiahni a rychlo z ľava zabehni a vojdi doň :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Tak uz jsem to pred 3 hodinami projel ... cekal sem ze to bude delsi :( BTW paradny wallpaper ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Pls zasekl sem se....hlp - sem na takovym nádvoří, a mam tam takovym tim laserem otevřít čtvery dveře se sochama, který pak šoupnu popořádí, a zaměřim na tu prostrědní laser, a pak se tam na takovym tom schůdku co vyjede rozsvítí kruh jako že tam mam asi něco dát, ale nwm co... když si tam stoupnu tak se nic nestane...pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 stejný řešení jako u prvního koně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.