Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

God of War: Chains of Olympus

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 997
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

zasek :(

priletel jsem s ohnivyma konema do pekla a tady jsem se dotal k ruinam pokosil jsem tu par napratel (2 kiklopy a par mecaru) a uz me nenapda, co bych mel vyzkouset abych se dotal dal...

jsem konkretne u ruin, kde na me po rozbiti zdi vybafne jedna meduza a za ni jsou dve truhly... vypada to, ze se asi nejak musi pres krvavou reku s vodopadem, ale jak?

pls help.. ja chci dal, je to fakt bozi hra :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[;310675']zasek :(

priletel jsem s ohnivyma konema do pekla a tady jsem se dotal k ruinam pokosil jsem tu par napratel (2 kiklopy a par mecaru) a uz me nenapda' date=' co bych mel vyzkouset abych se dotal dal...

jsem konkretne u ruin, kde na me po rozbiti zdi vybafne jedna meduza a za ni jsou dve truhly... vypada to, ze se asi nejak musi pres krvavou reku s vodopadem, ale jak?

pls help.. ja chci dal, je to fakt bozi hra :)[/quote']

Tam musis ist na kraj na pravu stranu jak je truhla a rozbijes Trojuholnikom stenu a tu truhlu potom presunies celkom na pravo ku kraju vydes nanu vyskocis na balkonik tam je truhla zo zivotmi a vyskocis vyssie a po stene prejdes na druhu stranu.... Super hra uz som presiel 4 hodky 21 minut Medium ... 11/10vinikajuca hra, nad moje očakávania :)

edit. Inac Shadow mal si pravdu.. Stou rukavicou som dal toho s kosou na konci =D

Odkaz ke komentáři

Tam musis ist na kraj na pravu stranu jak je truhla a rozbijes Trojuholnikom stenu a tu truhlu potom presunies celkom na pravo ku kraju vydes nanu vyskocis na balkonik tam je truhla zo zivotmi a vyskocis vyssie a po stene prejdes na druhu stranu....

dikec moc... ale ze mi trvalo nez jsem prisel na to kterou stenu mas na mysli :)

Odkaz ke komentáři

Chlapci som sa zasekol v chrame boha slnka uz som vysiel z neho a mal som ist dole pod chram kde sa mi zavreli dvere, a potom posuniem tie dva sochy s klucmi a potom sa mi ukaze rucka a potiahnem tu stenu taq aby som mohol vyskocit k soche kona a vedla su dvere kt. sa otvaraju so stisom a su tam len tie body ... a newem co mam robit proste ... poradte

Odkaz ke komentáři

Chlapci som sa zasekol v chrame boha slnka uz som vysiel z neho a mal som ist dole pod chram kde sa mi zavreli dvere, a potom posuniem tie dva sochy s klucmi a potom sa mi ukaze rucka a potiahnem tu stenu taq aby som mohol vyskocit k soche kona a vedla su dvere kt. sa otvaraju so stisom a su tam len tie body ... a newem co mam robit proste ... poradte

Dole jak roztahujes tie trámy aby si mohol vyskakat hore ku konovi, tak vysun tie trámy a ten tram dolný je s ĽAVA deravý da sa dnu vojist tak ho vytiahni a rychlo z ľava zabehni a vojdi doň :?

Odkaz ke komentáři

Pls zasekl sem se....hlp - sem na takovym nádvoří, a mam tam takovym tim laserem otevřít čtvery dveře se sochama, který pak šoupnu popořádí, a zaměřim na tu prostrědní laser, a pak se tam na takovym tom schůdku co vyjede rozsvítí kruh jako že tam mam asi něco dát, ale nwm co... když si tam stoupnu tak se nic nestane...pls help

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu