Matrix_DC Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Zdravim, snad omluvíte, že už to tu je, ale nechci procházet 39 stran....Zasek sem se v Hadesove podzemi, tam, jak je velka cervena reka a chybi pres ni most... sou u toho takovy zriceniny, na nich je truhla s zivotama, kterou taky nevim jak ziskat... Za HELP dík EDIT: Screen http://img134.imageshack.us/img134/5269/screen3wu0.png Dotahni si tam tu bednu co mas na tom obrazku nalevo (rozbij tu zeď), bez tak to je i cesta dal....GL..):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 By Dawe vytáhni plošinu po který si vyskákal a po levý straně plošiny je cesta za zeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 sorry, že jsem nepročetl všech 39 stránek, ale je to na mě fakt moc.. Jsem u té létající čarodejnice, co po mě pořád něco střílí. Už jsem za tím, jak jsem připotal tu obrovskou sochu a teď musím zničit tu lítací potvoru. Jak???????? To nejde!!!!!;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 jakudo: je to kralovna podsvětí-Persephona jen tak pro upresneni :D no ma taktika byla-hazel sem takovy to svetlo(Light Of Dawn )... pres R+ctverecek a kdyz byla moznost tak sem sel na melee s rukavickou.....tady mas videjko taky velice ucina metoda.. ...nekoukat do konce je tam i final movie :) :)Darius: a co takle si tam dat obe? a uvidis. :) :) srovnat se to teda urcite neda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 super, moc diky:) Zkusim to... EDIT: No tak Ti teda pěkně děkuju.... Teď jsem to dohrál a už nemám co hrát;) Doporuč něco podobného.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 hoj, kde je prosim ta pekna minihra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 tak sem tu hru zase nahral a dneska dohral - 3:30 cistyho casu, bez pomoci ci rady tady na foru... docela nuda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 hoj, kde je prosim ta pekna minihra? Pry mas rodicovskou ochranu zaplou..:P a mas nevyhovujici vek...:P :D... ne ale takys jsem ji nenasel :D asi Challenge ;).. nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 super, moc diky:) Zkusim to...EDIT: No tak Ti teda pěkně děkuju.... Teď jsem to dohrál a už nemám co hrát;) Doporuč něco podobného.... tak teda neni za co :D a prej ze to nejde :) a nic podobneho ti nedoporucim ptze rekl bych ze gow je skoro žánr sám o sobě :) Pry mas rodicovskou ochranu zaplou..:P a mas nevyhovujici vek...:P :D...ne ale takys jsem ji nenasel :D asi Challenge ;).. nevim estli myslite tu stema dvema ''lehkyma slecnama'' tak je u toho peršana jak u nej dostanete ten prvni spell...sou dve cesty vpravo a vlevo...vlevo se de dal a na pravu je pokladnice s dvema pokladnickama :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Zda se mne to,nebo GoW vybiji baterku vic nez ostatni hry? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 nezda,on totiz jede na 333 mhz,narozdil od ostatnich her,ktery jedou na 222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Diky ja ze po nabiti misto zhruba 6 hodin ukazovalo 4 tak jsem se vydesil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Final2 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 tak jelikož mi teken bloknul už dva topici tak a nakázal mě sem.......poradte mi někdo jak na začátku zabít tu velkou příšeru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 tak jelikož mi teken bloknul už dva topici tak a nakázal mě sem.......poradte mi někdo jak na začátku zabít tu velkou příšeru.... musíš do ní pořád řezat a když ona útočí bránit se L+R a potom jak neútočí útoč ty ;) no a tak pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 tak jelikož mi teken bloknul už dva topici tak a nakázal mě sem.......poradte mi někdo jak na začátku zabít tu velkou příšeru.... porad do ni trijanglem a pak kdyz ma modry ty zivoty tak kolecko a pak mackej co se ti tam ukazuje je to lehke nezda,on totiz jede na 333 mhz,narozdil od ostatnich her,ktery jedou na 222 kdyz hrajes gow tak procesor jede na plny vykon to jsem nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 prave som presiel.Velmi dobre spracovana hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Final2 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 tak jsem se zase zasekl....vlezu do místnosti kde odtlačím dvě sochy do zdi.....tak vytahuju tu zed která potom zase zajíždí zpátky...vylezu po ní nahorůvylezu nahoru kde je socha eurose za tou sochou je jedna místnost s bednama....a co dál..pls jsem totiž děsná lama:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 už se to tady řešilo ... vytáhni ty schody a obejdi je zleva je tam cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Final2 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 omg todle jsem zjistil taky ale jinak dík...ted sem se seknul tam jak se nastavujou ty sochy s těma štítama jak odrážijou paprsky....kam je mám pak všechny čtyři nastavit??nějak se furt nic neděje.....................dobrý už sem na to asi přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Asi bys mel chvili premejslet a zkouset nez hnedka psat jak dal co s tim atd. Vzdyt o tom to je. :) Dle mne, nejchytlavejsi psp hra. Skvele zpracovana. Super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosa Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 nezda,on totiz jede na 333 mhz,narozdil od ostatnich her,ktery jedou na 222 tak uz tam mam 333 a stejne se hra obcas zasekava nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 mas fake kartu asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 hele no to mně se hra sekela a mám no fake s vysokym zápisem sekla se vždy když přecházíš z místností do jiných nebo částí mněl jsem takt na 333mhz a stejně pak sjem tam dal riplou verzi hry o videa a vše najednou v poho neim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crapper Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Velmi dobrá hra ale na PSPčku je moc krátká a lehká proti PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 tak uz tam mam 333 a stejne se hra obcas zasekava nevite co s tim? jestli ji nemas v isu tak si ji dej do isa .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.