tekken90 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 to už se ti všechno vrátilo ne ? di nahoru po těch schodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 900 lidi porad nic... ne nevratila se mi ani pulka... mece mam na 4, efreeta na 2 a stit na 1... tot vse, a u tech schodu mam takovou tu cervenou haluz prez kterou se nedostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 900 lidi porad nic... ne nevratila se mi ani pulka... mece mam na 4, efreeta na 2 a stit na 1... tot vse, a u tech schodu mam takovou tu cervenou haluz prez kterou se nedostanu... Rofl..jak 900 dusi?...pak by se nemeli objevovat :D :)..takze to nechapu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 ... tak po tom co sem mel prez 1 000 000 nepouzitelnejch orbu sem se nas*al a hru restartoval a uz to jde... omg takovyho casu ztravenyho zabijenim lidi co se nebranilo... sem si pripapadal jako sadam husain bo neco takovyho... tak sem to prave dojel... nadhera... parada... super... teda az na to ze sem zabil prez 1000 dusi nez sem prisel ze to je bug :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirma Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Preskakej pres ty plosiny na druhou stranu (ten predposledni screen) tak pres ty. Zdravím všechny a prosím o radu Došel jsem k stejnému místu. Obouma točidlama jsem dal plošiny na doraz dolů, ale ať se snažím jak se snažím tak to nepřeskočím, naskočím na první, ale na druhou nedoskočím a jsem dole a mrtvej :cry: Je na to nějaký grif jak to skočit? nějaká kombinace? Jednou skok je málo dvakrát za sebou je hodně, ale stejně tam nedoskočím... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Zdravím všechny a prosím o raduDošel jsem k stejnému místu. Obouma točidlama jsem dal plošiny na doraz dolů, ale ať se snažím jak se snažím tak to nepřeskočím, naskočím na první, ale na druhou nedoskočím a jsem dole a mrtvej :cry: Je na to nějaký grif jak to skočit? nějaká kombinace? Jednou skok je málo dvakrát za sebou je hodně, ale stejně tam nedoskočím... Dík Skakej blyzko na kraji ,.. zmackni skok a az budes padat tak ho zmackn podruhe , a zkousej a zkousej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirma Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Skakej blyzko na kraji ,.. zmackni skok a az budes padat tak ho zmackn podruhe , a zkousej a zkousej :) Nj už to šlo:), sem to včera skákal hodinu .. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimodo Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 Ahoj, prosim o radu, sem v mistnosti se svetelnymi paprsky, zasunul jsem 2 sochy dopredu a ukazalo se mi madlo pomoci kteryho jsem vysunu schody a vlez dirou na strane do dalsi mistnosti, tam jsem posunul 2 sochy dozadu aby svetlo z nich svitilo na 2 podstavce na zdi a uprostred se objevil svetelny kruh ale nic vic... nevim co dal delat, zpatky uz nemuzu... Dik ................... UZ SEM TO VYRESIL...DIK :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 nez sem prisel ze to je bug :-D přeně tohl se mi stalo taky když sem to hrál prvně... běhal sem tam tak dlouho že bych měl síly abych vymlátil celou hru a zrůdy nikde:D je to celkem svinstvo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Zdravim pařana nej. hry:).. Mám problém hned u prvního hlavolamu těsně před částí s názvem ''The Temple of Helios''..jak jsou tam ty 3 sloupy a když s jednim otočim, tak se hnedka vrátí zpátky..co s tim?? Sice jsem mohl pokračovat dál, ale já bych to chtěl nějak vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Zdravim pařana nej. hry:).. Mám problém hned u prvního hlavolamu těsně před částí s názvem ''The Temple of Helios''..jak jsou tam ty 3 sloupy a když s jednim otočim, tak se hnedka vrátí zpátky..co s tim?? Sice jsem mohl pokračovat dál, ale já bych to chtěl nějak vyřešit. ted s tim nic neudelas , musis jit dale a projit ten hrad...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 jj přesně tak... prostě jdi dál... v další části hry se k nim vrátíš a pak se ti vracet nebudou...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Zdravim pařana nej. hry:).. Mám problém hned u prvního hlavolamu těsně před částí s názvem ''The Temple of Helios''..jak jsou tam ty 3 sloupy a když s jednim otočim, tak se hnedka vrátí zpátky..co s tim?? Sice jsem mohl pokračovat dál, ale já bych to chtěl nějak vyřešit. no nevim sice co myslis ale jestli myslis ty sloupy s kterejmy musis tocit aby si si otevrel dvere tak musis tocit analogem ne jeom jit treba do prava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Okej, tak díky..jdu na to:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Asi sem lama, dneska sem si to stahl mam Rip verzi, a zasekl sem se skoro hned na zacatku, sem na takovym jakoby nadvorim, kdyz tam vejdu tak tam vyleze takovy kyklop nebo co to je a vsechny vychody se zavrou takovou cervenou zari, toho kyklopa rubu treba pul hodiny ale furt zije a ani nemam dole jeho zivoty jak u tech predchozich potvor a newim jak dal proste :( pls poradne, a ze sem lama psat nemusite to vim taky a PSP mam asi dva tydny. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Uz si ty kola nepamatuji ale myslim ze se ty velky (pripadne bossove) museli zabit pres to specialni. Tim myslim oslabit ho a pak nad nim bude ukazany kolecko, tak ho zmacknes a pak pokracujes podle toho co ti reknou. Ale vazne si uz na zadnyho kyklopa nevzpominam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 JJ presne tak uz sem na to taky prisel :) jen jak je to ta ripla verze tak sem nevedel jak se dela to specilani pac to tam nikdy neni napsany ale uz vim :) aji tak dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Ahoj, prosim o radu, sem v mistnosti se svetelnymi paprsky, zasunul jsem 2 sochy dopredu a ukazalo se mi madlo pomoci kteryho jsem vysunu schody a vlez dirou na strane do dalsi mistnosti, tam jsem posunul 2 sochy dozadu aby svetlo z nich svitilo na 2 podstavce na zdi a uprostred se objevil svetelny kruh ale nic vic... nevim co dal delat, zpatky uz nemuzu... Dik ................... UZ SEM TO VYRESIL...DIK :D Včera, když jsem čekal až začne zápas Česko : Švýcarsko, tak jsem si zahrál a taky jsem se zasekl v tomhle místě. Pls poraď, jak jsi to vyřešil:roll:?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 vlez na to místo kde je kruh a pumpuj(mačkej) Kolečkem :) :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 vlez na to místo kde je kruh a pumpuj(mačkej) Kolečkem :) :roll: Kde je jakej kruh?? Sorry, ale to jsem nějak nepochytil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 mezi sochama je podstavec ci co a na nem bude svetelnej kruh, kdyz ty sochy posunes,tak vyskoc na podtavec,vyndej stit a mackej O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 nevím přesně jak to tam vypadá ale potom co si vevnitř a šoupneš ty sochy tak by ti to mělo mířit na jedno místo...tak tam si stoupni a otoč se směrem kudy si přišel...a tam by ti mělo skočit že máš mačkat kolečko... jestli to tak neni tak sem asi na jiným místě než myslíš ty... Waiet : byl si rychlejší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Když si to tak pročítám, tak jsem asi trochu na jinym místě...Poté co zabiju několik pěšáků s lukama a 2 vlky, vložim do kruhový podlahy štít a otevřou se mi jakoby schody dolů. Tam opět použiju štít na otevření dalších dveří. Posunu 2 sochy, aby vložily jejich meče do nějaký díry a na stěně se mi objeví madlo, za který zatáhnu a vyjedou mi z toho schody, po schodech vyskáču. Nahoře jsou dveře, za kterýma jsou 2 červený truhly. Nahoře je taky kůň, na kterýho když máčknu kolečkem je něco o východnim vzduchu a štítu. :arrow: Jinak tam žádnej paprsek nejni ani kruh :arrow: Už fakt nevim co s tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Po te co vytahnes ty schody, tak nechod po nich nahoru ale zkus je "obejit" myslim ze po leve strane a uvidis ze ty schody jsou duty, proste je v nich dira. Takze kdyz je vytahnes, tak vlez ze strany do nich a tim se dostanes do druhe mistnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Už je mi to trapný se ptát, ale celou místnost jsem nakonec prolezl a po určitý době se do ní zase vrátim. Poté co projdu kousek hradu. A opět jsem zase zpátky v týhle místnosti s 2 sochama, z toho jedna je rozbitá, a místo madla je tam rozbitá zeď, po který vylezu nahoru. A nahoře je zase kůň, na kterýho když máčknu kolečkem, tak je tam zase nějaký povídání. :arrow: A teďka, jak dál...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.