netix Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 musiš skočit na tu rozbitou sochu a dat stit ne a pak mackat kolecko...newim gow sem už dlouho nehrál...pokud chceš upni někam sem sejv a ja ti tu zkusim udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krampy Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Nevi nekdo jestli jde porazit toho "Charona" (proste toho vyschlyho typa s kosou :) ) na ty lodi? ... nejak se mi ho nedari sejmout. A prave ze zajimavy je, ze kdyz vas sunda, hra jde dal ... zadnej checkpoint zpet, nic. Jakoby to bylo v palnu, ze vas sunda. Tak jestli ho nekdo nesejmul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 protože on tě má porazit xD (alespoň v prvním souboji..pak ho zabiješ časem :)) btw jmenuje se Cháron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 já sem ho zabil... ale až když sem u něj byl znova... je to tam jako takovej zlom v ději hry... prostě tě to přenese do toho "žaláře" a tam pokračuješ... až se k němu dostaneš znova tak ho zabít už musíš;) kua... tekken byl rychlejší:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krampy Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 hehe a ja uz tady nad nim sedim cely odpoledne ... on si vzdycky nacerpal zivoty a pustil na me nejakou Palmex vlnu :D ... nemam rad, kdyz me nekdo porazi :D ... tak se stim hold musim tedka vyjmecne smirit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krampy Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Ty jo, tak sem se vratil z toho zalare, ze mu jako tentokrat nakopu tu prdel a ono nic. :D Pokazdy, kdyz mu jde do tuhyho, si hura vyskoci nahoru na lod, vklidu doplni zivoty a jeste si k tomu na me posle tu svoji Palmex vlnu. Neni v tom nejakej zakopanej pes? Diky predem, uz mi fakt tecou nervy. :) EDIT: Tak uz sem na to prisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 musíš zničit ty sloupy co to držej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.solid Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Ocitl jsem se v areně, kde po zemi křížem projíždějí gilotyny a jsou tam dva obři se sekyrami a štíty. Jaký je na něj nejlepší útok? pokažde když do nich rubu mají štít a pak mi to okamžitě vrátěj. :(. podaří se mi zabít maximálně jen jednoho a to magií (pěstí o zem) pak se nad jední rosvítí kolečko a uříznu mu palici, ale na toho druhého magie nezbyde a meči ho nejde dát :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 [][]/\ to jim rozbije stit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Zabít jdou všichni uplně bez problému, akorát to chce použít taktiku a třeba rozmlátit ten štít a pak rubat než se ty štíty obnověj a zase totéž atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.solid Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 [][]/\ to jim rozbije stit JOooo... to mi stačilo vědě, já si nevšiml že ti štíty jdou ničit :)))) hned napoprvé :))))) Dík jedu dál :psp: Ještě by mě zajímalo jestli nejde hra vrátit zpět z Easy modu na normal. Shodil sem to na Easy v tý pasáži co jsem nemohl udělat a teď už to nechci hrát na Easy ale na normal který jsem zvolil na začátku hry. Je to teď zase nějak moc rychlý :(. Jde to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 JOooo... to mi stačilo vědě, já si nevšiml že ti štíty jdou ničit :))))hned napoprvé :))))) Dík jedu dál :psp: Ještě by mě zajímalo jestli nejde hra vrátit zpět z Easy modu na normal. Shodil sem to na Easy v tý pasáži co jsem nemohl udělat a teď už to nechci hrát na Easy ale na normal který jsem zvolil na začátku hry. Je to teď zase nějak moc rychlý :(. Jde to nějak? :D tyvoe to je jako docela důležitá věc.... :D bys mohl číst co ti ta hra napovídá :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 ja nwm...mě se to ještě nikdy nestalo že bych na to klikl...jinak moc daleko na normal nejseš byls asi ve 40% hry to mas zachvilu na normal....ja sem to paril na Very hard a taky to nemuzu dat nemam zadnou magii....jinak nez sem se k tomu dostal tak mi to trvalo 8:30 (ne minut ale hodin :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.solid Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 ja nwm...mě se to ještě nikdy nestalo že bych na to klikl...jinak moc daleko na normal nejseš byls asi ve 40% hry to mas zachvilu na normal....ja sem to paril na Very hard a taky to nemuzu dat nemam zadnou magii....jinak nez sem se k tomu dostal tak mi to trvalo 8:30 (ne minut ale hodin :)) Njn :) já nejsem zase tak zručnej pařan a hlavně newidržím něco opakovat pořát do kola a zkoušet to znovu a znovu.... já se pak vždycky naseru a kašlu na to :)). Proto je lepší to pařit na střední obtížnost a dohrát to :) Jinak mi to tam trvalo něco přez 4 hodiny myslím. :) už jsem zase o dost dál ale na easy je to fakt moc fofr nejde to teda nějak vrátit aspoń na ten normal? já to tam newidím nikde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 no boužel jakmile to změníš ve hře z normal na easy tak už to nejde :roll:, M.solid pokud můžu doporučit tak si dej tu nejtěžší obtížnost je to mnohem zábavnější :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.solid Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 no boužel jakmile to změníš ve hře z normal na easy tak už to nejde :roll:, M.solid pokud můžu doporučit tak si dej tu nejtěžší obtížnost je to mnohem zábavnější :) :D BožeBože ..... no jo ale mě se to už nechce hrát od začátku :X. Nemá někdo save na hard, na tom samém místě? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 a kde že teď si??? já nějaký save mam na hard... zejtra až přijdu z praxe tak hodim GOW do psp a mrknu se kde to mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 skoda předevčírem sem formatoval kartu, a na ni sem měl všechny savy ze všech oblastí na všech obtížností :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice_cz Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Caute, mam debilni otazku (vim o tom), ale jak muzu ulozit rozehranou hru? :) Nikde nic takoveho nemuzu najit...nebo to funguje na principu checkpointu? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krampy Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 hehe a ctes ty vubec neco, co ti ta hra pise? :) ... hra se uklada tim, ze vzdycky na urcitym miste sviti takova nebeska "lampa", no urcite to neprehlidnes ... a k ty dojdes a zmacknes kolecko ... tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 hehe a ctes ty vubec neco, co ti ta hra pise? :) ... hra se uklada tim, ze vzdycky na urcitym miste sviti takova nebeska "lampa", no urcite to neprehlidnes ... a k ty dojdes a zmacknes kolecko ... tot vseoprava to neni vse musis si vybrat pozici hry :D jinak pak v menu takovej velkej napis LOAD GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Tak jestli ma Rip verzi tak se nedivte kdyz tam neni nic psanyho taky mi to chvili trvalo nez sem "poslepu" nasel Load game a tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Tak jestli ma Rip verzi tak se nedivte kdyz tam neni nic psanyho taky mi to chvili trvalo nez sem "poslepu" nasel Load game a tak :Dlol a to zalezi na ripu ze o tom newim:D....radsi si prvne rozmysli co pises nez to napises Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.solid Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 a kde že teď si??? já nějaký save mam na hard... zejtra až přijdu z praxe tak hodim GOW do psp a mrknu se kde to mam... NO když bude Save někde kousem za tím jak osvobodíš Titána z řetězů tak to bude good :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Mno ja jsem si jí mám a je to super hra nejlepší na psp!!! Už jsem jí dohrá doporučuji všem!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.