iimmotep Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Tak já osobně sem GoW dohrál za 5h a 10 min. mněl sem jen 2 větší záseky a to jak se vytahujou ty schody ale na to sem asi za 15 min. přišel a 2 zásek byl jak se tam musí hejbat s těma 4sochama a pak nějakej ten sluneční paprsek to vodevře a s tím my pomohl pan YOUTUBY :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack35 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Prva vec co sem pisem a som hrdy ze je to prave toto, tak je to ze som presiel konecne moju prvu hru hranu na PSP :) Nic lepsie som este nehral. Malo to krasnu grafiku a aj dej a nech si hovori kto chce co chce, mala pekny dej a ozaj stala zato. Presiel som ju za necelych 5 hodin na najlahsom leveli. Ale pohodka. Este ze vas tu mam dakedy som potreboval helfnut a najviac ma zaskocili tie pritate schody ktore mali vchod z lava :D Ale pohodka. Uzasneeeee, som z tej hry uneseny :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 Prva vec co sem pisem a som hrdy ze je to prave toto, tak je to ze som presiel konecne moju prvu hru hranu na PSP :)Nic lepsie som este nehral. Malo to krasnu grafiku a aj dej a nech si hovori kto chce co chce, mala pekny dej a ozaj stala zato. Presiel som ju za necelych 5 hodin na najlahsom leveli. Ale pohodka. Este ze vas tu mam dakedy som potreboval helfnut a najviac ma zaskocili tie pritate schody ktore mali vchod z lava :D Ale pohodka. Uzasneeeee, som z tej hry uneseny :P to je pravda...ta grafika je na psp fak dobrá ale tak kratky.... ja sem si GOw představoval tak na 20 hodin hraní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 taky bych bral těch 20 hodin ale kdyby tomu tak bylo tak bude GoW nej hra na PSP aspoň na 2 roky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack35 Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 to je pravda...ta grafika je na psp fak dobrá ale tak kratky.... ja sem si GOw představoval tak na 20 hodin hraní :D Och, tak to by som bral. Ako na to ze som zaciatocnik a ozaj hracia doba asi styri a pol hodiny, tak to je malo. Ale tak tym ze nemam na to moc cas, lebo chodim casto zapijat maturu, tak to bolo celkom dlhe :D A bola to parada. Dufam ze bude dake pokracovanie :P Potesilo by ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 no to tě asi nepotěším výrobci GoW prohlásili že další díl nebude :cry: ale kdo vý,v herním průmyslu se stalo uš tolik věcí.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Tak když o tom tak všichni bájíte, tak si to teda stáhnu a uvidím.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manzaro Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Může mi někdo poradit, jak dál? Jsem na louce, kde pochoduje asi pět duchů, nemám žádný kouzla-o všechno jsem přišel u toho stromu. Vůbec nevím co s tím...Díky:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 normálně ty duchy zabij...dostaneš tím zpátky schopnosti ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manzaro Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 normálně ty duchy zabij...dostaneš tím zpátky schopnosti ..... Jo ale jak? Nemám žádnou moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manzaro Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Jediný co můžu je ovlivnit směr kterým ti duchové jdou, ale nemám žádný zbraně kterýma bych je zabil, o všechno jsem přišel u toho stromu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 normalne k nemu prijdes a trhnes mu vaz,myslim koleckem O :roll: a pouzivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 jo GoW je dobra hra az na to ze sem to mel za 2 dny dohrany:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 jsem uplne u finalniho bose a nevim co a kam... kdyz uz jsem v posledni fazi [ten obri golem uz je za mnou a ta bohyne uz lezi ve sr*****] ,ale pokazde se ji doplni zivot..kdyz kouknu na youtube tak v tom momentu kde tam lezi typek jde do kruhu a stikne O jenze me se tam moznost stiskni O neukaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 musis skusat...je urcite miesto kde sa ti to O ukaze;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 musis stat jejim smerem. a pak se priprav budes na to golemovi mackat ruzny tlacitka. to sem delal 4x :D musis bejt pohotovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 ee ja uz jsem za tim golemem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 ee ja uz jsem za tim golemem Za golemem už je snad konec hry, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 no za golemem se jede jeste dal... se koukni na youtube na episodu 22 jooo chtelo to jen v tom kruhu stisknout L pro vytazeni stitu ps: sice jsem to dohral ale jeste jsem neprisel na to jak se dela to kdyz na me nekdo neco hodi [magii] tak abych mu to stitem odpakoval zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 no za golemem se jede jeste dal... se koukni na youtube na episodu 22jooo chtelo to jen v tom kruhu stisknout L pro vytazeni stitu ps: sice jsem to dohral ale jeste jsem neprisel na to jak se dela to kdyz na me nekdo neco hodi [magii] tak abych mu to stitem odpakoval zpet to se dělá tak,že jakmile to kouzlo letí k tobě zmačkneš L a odrazíš ho štítem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Tak už jsem to dohrál. Obtížnost: Spartan, Čas:07:18:54 Vcelku krátké. Ale asi by se toho víc nevešlo na UMD 1.8GB...by museli osekat grafiku a možnosti aby to bylo delší, což by byla škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 hele potřebuju helpnout...Shackles of Hyperion - hned po sejfáku...jsou tu vedle sebe 2 páky,kterýma uvolním řetazy nademnou a nvm co ted:( edit: už to mám:D slepej jak vrata:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Ahoj moc bych ocenil kdyby jste mi sdělli vaše tipy na posledního bosse v GoWku:(...teď to hraju na obtížnost god a nemůžu ho porazit:(...v Normalu sem to zmákl v pohodě. Takže kdyby jste někdo věděl nějaké triky nebo rady jak to ulehčit napiště! THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 nějáké triky ??? porád skákej a uhýbej na to se nedá jinak nic moc poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Ahoj hraju gow mimno jiné super hra ale nyní jsem se sekl a nevim co a jak dál. Jsem v té místnosti kde svítím tim laserem a vytahuju sochy ze zdi celkem 4 ale nevim jak je rozestavit pač to nijak nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.