netix Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Ahoj hraju gow mimno jiné super hra ale nyní jsem se sekl a nevim co a jak dál. Jsem v té místnosti kde svítím tim laserem a vytahuju sochy ze zdi celkem 4 ale nevim jak je rozestavit pač to nijak nejde :( 2 zadni stity do predu 2 predni stity k sobe priste sem: http://console-forum.cz/showthread.php?t=6599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Ahoj hraju gow mimno jiné super hra ale nyní jsem se sekl a nevim co a jak dál. Jsem v té místnosti kde svítím tim laserem a vytahuju sochy ze zdi celkem 4 ale nevim jak je rozestavit pač to nijak nejde :( Musíš trošku popřemýšlet, musíš je nastavit proti těm "zrcadlům" a tím je namířit na další, potom už jen zamířit na ten střed který je uprostřed toho "náměstíčka" :D :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 no nevim co je na tom...proste dostat ten paprsek doprostred.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 s těma sochama otáčet nejde co?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 ne jenom posouvat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 netix tak jsem ty co vyndáš vzadu dal do předu a ty co byly ve předu dal do zadu a pořád nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 proste logicky premejslej, klidne si to nakresli na papir, aby ti to vychazelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 netix tak jsem ty co vyndáš vzadu dal do předu a ty co byly ve předu dal do zadu a pořád nic :/ ja to myslel tak ze 2 zadni jsou ti co maj stity do predu a 2 predni co maj stity do stran(musej mit stity k sobe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 netix tak jsem ty co vyndáš vzadu dal do předu a ty co byly ve předu dal do zadu a pořád nic :/ Nebylo by lepsi sem hodit screen? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 díky už to mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackma Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 pls potreboval bych radu:sem uz za tema trema konema a sem neke kde furt tece lava tam to vsechno prelezu a preskakam a sem na takovym ostruvku kde rozbiju zed za tou sou takovy dve truhly ale uz nevim jak odsud dal poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bacus Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Zdar hraju God Of War a ted jsem v ty casti jak zabijete tu kocku bilou a pak dal tam jsou takovy 3 sloupy kde muzete zatocit klikou a pak neaky most a nevim kudy ted dal? poradite prosim? diky moc 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Zdar hraju God Of War a ted jsem v ty casti jak zabijete tu kocku bilou a pak dal tam jsou takovy 3 sloupy kde muzete zatocit klikou a pak neaky most a nevim kudy ted dal? poradite prosim? diky moc 8) Po mostě dál a pak zatočit doleva ... A vylíst po zdi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 já to dohrál GOW na very hard obtížnost za 7 hodin a 23 minut - libová hra 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 potřebuji poradit!:s duchama!pořád je zabíjím ale nechce mě to pustit dále!pls pommoooccc-spěchá to!díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Takže.. Mám celkem velkej problém. Hraju GoW a furt nemůžu přijt na to, jak v jedný části dal. Nemám screeny už na psp, tak popíšu, jak to tam vypada. Skočil jsem odkudsi do takovyho plácku, kde jsem pozabíjel pár ptáků. Jsou tu dvě svítící ze země takovy jako větráky to vypada. Všude okolo je skála, jen naproti vidím velkou kamenou ruku a všude na tu stranu obrovský řetězy. Je tam taky to točící, když jsem s tím zatočil, tak se hejbly v dálce ty řetězy. Pak je tu blikající malej kamen, vypada to, že pod tím je taky to točící kolo, ale nevím, kamen nejde rozbít a asi nevím co s ním prostě. A nejde se odsud nikam skočit, nevím. Asi něco s tím kamenem musim, ale fakt sem v koncích, hraju to v tomhle místě už asi 2 hodiny:roll: Díky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Zkoušel jsi ten kámen rozbít i takovou tou rukavicí Zeuse? Nevím jestli teda přesně vím, kde myslíš to místo. Nebojoval jsi tam i s obry nebo těmi býky, teď nevim jestli tam bylo jedno nebo druhé...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Ale ta rukavice už mi zmizela .. ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Coo?:wohow: Tak to ti asi neporadím, však ta rukavice a všechny ostatní věci ti sebere až ten strom po tom videjku stou bohyní podsvětí...já že teprve osvobodíš Atlase:-O...Nwm, dyžtak to teda zkus ještě upřesnit;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 A neexistuje nějakej návod na celou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Nikde jsem žádný nenašel, ale ta hra není zas tolik těžká, určitě na to dojdeš sám a pak se budeš divit, že tě to nenapadlo dřív:). Já ti asi nepomůžu, protože jsem nepochopil, kde asi jsi a nebo si to špatně pamatuji. Neboj to dáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 navod je na youtube... hledej tam ve stylu ``God of War psp part xy`` Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Diky vsem, PJanis měl pravdu, až sem se divil, jak to bylo jednoduchy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 ja sem se ted zasek v kole "The Throne Room", na proti me je stena a vedle ni sou dve sochy, ktery se musej prisunout a pak vyleze uchyt kterym odtahnu zed, vylezu nahoru tam je socha kone a za nim dvere ve kterejch sou 2 truhly a ja ted nevim jak dal, dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 odtáhni tu zeď a oběhni ji zleva..je tam cesta pod těma schodama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.